2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
سلام آناجون خوبی عزیزم؟؟میگم من الان دوماه هست که موقع پریود دلپیچه بهم میزنه با اسهال اولا اینطور ن ...

عزیزم یکی از علایم آندومتریوز همین اسهال یا یبوست هست موقع پریودی... 

اما خوب قطعا دلیل نمیشه هر کی اینطوره آندومتریوز داره.... 

توصیه میکنم یه ویزیتی با ددکتر زنانی که تجربه زیادی تو مبحث آندومتریوز داره بشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مگه نگفته بودی فولیکول زیاد داشتی؟  اما پوچ بودن من اینطوری یادم بود...  شایدم من ...

۶،۷تا فولیکول بود ،بله پوچ بودن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین.

همتون موفق باشین به امید بارداری همتون.

ادم میاد سوال میکنه یعنی استرس داره از دلخوشی نیس

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
پرپرگتئین چیه انا جان ؟

عزیزم غلط تایپیه... 

پرپروتئین منظورمه.... 

این و گ کنار همن کلیداشون تو کیبورد اشتباه زدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین. همتون موفق باشین ب ...

عزیزدلم من فرش انتقال ندادم ولی خیلی دیدم با فرش مثبت شدن چرا نشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها من باورم نمیشه 😭😭😭😭  امروز روز ۷ انتقالم صبح بیبی زدم دو خط شد 😭😭😭😭😭 ینی واقعی ...

عزیزم مبارکه..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنین.... 

اما چرا انقدر زود زدین، خواهشا دیگه نذارین تا روز آز.... 

حالا میخوایین هر روز به کمرنگی و پررنگیش گیر بدین و الکی استرس بگیرن.... 

لطفا دیگه نذارین و برین از مادر شدنتون لذت ببرین.... 

امروز روز دوم انتقالمه بچها بیاین راهنماییم کنید

عزیزم تغذیه عادیتون رو داشته باشین.... 

یه بند نخوابین.... 

هر از گاهی تو خونه دور بزنین.... 

تغذیه سالم و مقوی.... 

نذارین یوبس بشین یا نفخ کنین..... 

خودتونو سرگرم کنین و خواهشا بی بی نذارین.... 

من یک روز قبل از انتقال آمپول HCG زدم.تاثیرش تا چند روز میمونه؟!واسه بیبی چک میگم.دارم وسوسه میشم. ...

عزیزم زوده خواهشا نزن.... 

هاش سی جی هم داشتی.... 

الکی به خودت استرس نده.... 

به جاش به خودت بگو مامانی.... 

واقعا ممنونم بابت اینکه ارزش دادین جواب سوالمو که چندین بار مطرح کردم رو ندادین. همتون موفق باشین ب ...

عزیزم اگر کسی بدونه حتما جواب میده ناراحت نباش.

اینجا آنا تجربه بیشتر داره خودش میاد نوبتی پستا میبینه میاد جلو جواب میده.باید صبرکنی.ناراحت نشو. صبر کن به سوال شماهم میرسه گلم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم زوده خواهشا نزن....  هاش سی جی هم داشتی....  الکی به خودت استرس نده....  به ...

منم انتقال سومم بوده با تخمك اهدايي

دوتا جنين گذاشتن برام 

امروز روز ششم انتقاله و هيچ علايمي ندارم 

روز بعد از انتقالم يه اكه قهوه اي ديدم 

بعدش قطع شد 

نداشتن علايم خيلي نگرانم كرده

سلام دوستان الان من برای امادگی برای انتقال سردیجات بخورم یا گرمی  بعض ها میگن نشاسته خوبه از ر ...

عزی دلم خواهشا این چیزارو پاک کن از ذهنت.... 

اینا یه باید و نبایدهای غلطه که رواج پیدا کرده.... 

مگه همه بدناشون یکیه که یه قانون داشته باشن برا تغذیه.... 

عزیزم تغذیه هر کسی فقط و فقط خاص خودشه.... 

من خودم از یه سال قبل سیکل تا ماه سوم بارداریم فقط و فقط گرمی خوردم. چند قلم مثل مرغ و ماهیم با ادویه جات گرمش کردم.... 

من چون طبعم و رحمم سرد بود این برا من جواب داد ممکنه برا کس دیگه برعکس عمل کنه.... 

رحم سرد و رحم گرم هر دو برا جنین بدن.... 

کسی که طبعش و رحمش گرمه فکر کن قبل انتقال فقط گرمی بخوره عمرا نتیجه + بگیره... 

افراط و تفریط اصلا خوب نیست.... 

شمام ببین طبعت چیه باید به سمت اعتدال ببریش.... 

اگه طبعت گرمه اصلا تو خوردن گرمی زیاده روی نکن!!!!! 

برا بعد انتقالم اگه طبعت سرده نیایی فقط سردی بخوری چون به غلط شنیدی میگن بعد انتقال سردی بخورین.... 

یعنی باید و نبایدهارو بدنت تعیین نمیکنه نه قوانین غلط رایج!!! 

در مورد نشاسته و.... 

عزیزم اگه مستعد یبوستی به هیچ وجه نخور.... 

من خودم مستعد یبوست بودم نخوردم.... 

بعضیا میگن شیر سویا و... 

من خودم کم کاری تیروئید دارم نخوردم.... 

از من به همه نصیحت بهترین تغذیه تغذیه عادیمونه به شرطی که سالم و مقوی باشه.... 

یعنی بهترین همون تغذیه سالم و مقوی و پر پروتئینه که مناسب بدنمون باشه و باهاش حالمون اوکی باشه.... 

آبم زیاد بخور.... 

بعد انتقالم یه بند نخواب.... 

تو خونه لااقل دور بزن هر از گاهی.... 

عزیزم زوده خواهشا نزن....  هاش سی جی هم داشتی....  الکی به خودت استرس نده....  به ...

چشممممم😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
پس با این حساب النوا برای من بهتره چون ذخیره ام کمه ،برا تو اچ ام جی هم خارجی بود

به نظرم یکبار دیگه اگه واقعا شرایطش رو داری  با النوا برو تو سیکل .. چون دارو تقویتی زیاد مصرف کردی

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام سمیرا جان خوبی گلم بهترشدی؟ ممنون خوبم اکو دارم تا ماه آینده.خواستم بدون کسی اطلاعات داره. خو ...

سلام عزیزم خودت خوبی؟ من ای بد نیستم ...انشالله که فردا عیدیتو ازخدا میگیری زینب جان🥰😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام عزیزم خودت خوبی؟ من ای بد نیستم ...انشالله که فردا عیدیتو ازخدا میگیری زینب جان🥰😘

عزیزمی ان شاءالله   بزار یه مقدار زمان بگذره.دوباره شروع میکنی با اطلاعت بیشتر وتجربه بیشتر بهترین نتیجه میگیری  ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد