2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
پس با این حساب النوا برای من بهتره چون ذخیره ام کمه ،برا تو اچ ام جی هم خارجی بود 

آره النوا خیلیییی خوبه برات... اچ ام جی فکر نکنم خارجی باشه به نظرم ایرانیه ولی آمپول خوبیه واقعا مث سینال و اینا نیست... اگه همراه گونال باشه اچ ام جی جوابدهیِ خوبی داره

مرسی رقیه جان بخدا هرروز تو دعاهام هستین من قران و ذکر صلوات و دعای نادعلی رو هرروز ک میخونم فقط ب ...

انشاالله فدات شم😭🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يااااااادم نيست بخدااا اصلا ولي من همون دوغ تخم مرغم نخوردم چون فكر ميكردم تخمكام كمه و هايپر نميشم ...

دوغ برا قبل پانکچر خوب نیست چون میتونه جلوی بالغ شدن رو کم و بیش بگیره.... 

همون پروتئین هم میتونه جلوی عوارض رو بگیره هم کیفیت رو بالا ببره.... 

پورتئین مرغ و ماهی و گوشت و.... 

پروتئین تو سفیده تخم مرغم که سرشار از آلبومینه.... 

هم تخمک رو کیفیتش رو بالا میبره هم جلوی عوارض رو میگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان رقیه چند هفته شدی؟ کاش میرفتی سونو به جای اینکه اینقدر استرس بکشی. آجیل میخوری؟ پسته و بادام و ...

سلام شوره جان امروز فکر کنم پنج هفته و دو روز باشم ..باشه هفته بعد میرم آره آجیل میخورم ..توکل کردم به خدا برام دعا کن خیلی التماس دعا دارم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انا جان چجوری حساب میکنی؟من ۱۲اخرین پریودیم بود ۳۱خردادم انتقال دادم

عزیزم من کلا با پریودی کاری ندارم. من از روز انتقال حساب میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من از نی نی سایت میرم امیدوارم همه مادر بشین قطعا شماها مادران بهتری برای فرزندانتون میشین بر ...

ای جانم عزیزم.... 

هر جور راحتتی.... 

مهم آرامشته.... 

امیدوارم به زودی بیایی و خبر معجزه بدی.... 

خیلی کار خوبی کردی دوامپول دریک سورنگ.منم از فردا همچین میکنم چون واقعا سوراخ سوراخ شدم

عزیزم مگه دو تا آمپولت رو جدا میزدی از اول؟ 

کلا دو تا باشه اگه آمپول پروژسترون هر دو رو با هم میزدیم.... 

یه دونه تزریق رو نمیشه تحمل کرد دو برابرش رو جطور میخواییم تحمل کنیم؟ 

لااقل اینطوری یه در میون باسیون مبارک استراحت میکنه.... 

بچه هاا ازمایش استرادیول که قبل تخمک کشی گرفتم ازم عددش چهار رقمیه ینی مشکلی هست؟

عزیزم من رنجش رو نمیدونم.... 

دویتانی که انجام دادن احتمالا بتونن کمکت کنن.... 

نه توی شناسنامه نمینویسن ولی صحبت های یکی از متخصصای مرکز مام رو داخل پیج اینستا میشنیدم میگفت مرکز ...

عه؟ پستشو میفرستی برام؟ خیلی عجیبه

من مطمئنم کلینیک امید نمیفرستاد برای ثبت احوال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دخترا من شیاف و که دکتر بعد پاپ اسمیر بهم داده بود استفاده کردم یه دونه ش یادم رفته الان دیدم مونده ...

شیاف آنتی بیوتیک بود؟ 

صد تا دونه امپول 😶دارین شوخی میکنین 😶مگه میشه که صدتا امپول عضلانی زد .چند روز ؟

عزیزم صد تا چیزی نیست که.... 

دیگه پروژسترون معمولا تا هفته 12 هست دیگه..... 

از روز انتقال تا هفته 12 یعنی حداقل 10 هفته یعنی ۷۰ روز دو تام باشه میشه 140....

برا همینه معمولا دو تا باشه تو یه سرنگ میزنن من همون دو تارو تا هفته 12 داشتم آخراش همسرم آمپول پروژسترون رو که میکشید اشکام سرازیر میشد در حالی که بنده خدا خیلی خوب زده بود که یکی دو هفته آخر فقط اشکم سرازیز بود.... 

تزریق پروژسترون ترجیحا باید با سرسوزن بلند مخصوص تزریق عمیق عضلانی باشه.... 

هر چی عمیقتر و آرونتر تزریق بشه کمتر اذیت میکنه.... 

اما از یه جا به بعد واقعا باسسسسن جا کم میاره دیگه.... 

بچه ها من واقعا استرس شدید برای ای وی اف رفتن دارم .میشه ی قرص اعصاب کم خطر معرفی کنید لطفا اگر میدو ...

عزیزم اصلا اینطوری دارو بدون تجویز نخور.... 

نمیدونی که چه تاثیری داره....