2777
2789
عنوان

بدجور دلم شکست از پدرم

106 بازدید | 1 پست

اقا شیفت کارم تموم شد زنگ زدم پدرم گفتم اسنپ میگیرم گفت باشه حالا اسنپ گرفتم منتظرش وایسادم پول اسنپم انلاین پرداخت کردم راننده پیله کرد بود لغو سفربزن شیوه پرداخت عوض کن من لغو نزدم اصولا نباید لغو سفربزنی شیوه پرداخت نقد بزنی دیگه نمیشه سری بعد انلاین پرداخت کنی موجودی شارژ کنی این پیام بود ک اومد قبل تایید کردن به مقصد رسیدیم😐پدرم بحث دعوا چرا نکردی گفتم پدرم نمیشد الان مبلغ اینقدر چرا پول اضافه میخوای بدی😳 انتظار نداشتم بخاطر اسنپ بامن دعوا کنه بخواد اینکار بکنه😳 موندم اومدیم توخونه دعوا بخاطراسنپ😐 هم میگفت لغو بزنید هم میگفت مبلغ ۶۰ تومن بکنید ۷۰ تومن😐😳بعد پدر من دعوا بخاطراون😳 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

حالا قبل سوار شدن ب اسنپ گفتم انلاین پرداخت کردم😐 گفتم نازاضی سفر لغو میکنم یکی دیکه میگیرم مشکلی نیس گفت ن سوار بشین بعد شروع کرد اسنپی پشت بندش پدرم بخاطراون بامن😐😳

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹