2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
یعنی وقتی توی رحم بود بهت نشون داد؟ یا بیرون از رحم و قبل از انتقال؟ رویان قبل از انتقال نشون میده ...

بعدش وقتی گذاشتن تو رحم نشون داد سونو واژینال کرد تو رحم دیدمشون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چشم عزیزم شما تو لیستم بودین انشاالله که امام زمان خودش پیش خدا شفاعتت می‌کنه و مادر میشی ..قربونت ب ...

مامان رقیه جان در چه حالی؟نی نی ها خوبن 😍😍 به سلامتی سونو رفتی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من شیاف و که دکتر بعد پاپ اسمیر بهم داده بود استفاده کردم یه دونه ش یادم رفته الان دیدم مونده

بعد من بعد از استفاده ش دو سه روزه زیر شکمم درد میگیره کلا تخمدان سمت چپم بیشتر میشه اثر شیافا باشه اگه کسی بلده لطفاً جواب بده نگرانم کلا زیر شکمم درد دارم جواب پاپ هم ۲۱میاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قندم بالاست،نمك خووووووردم شد١١ رو٦ مامانم اينا نداشتن بعدش همسرم همينو گفت خوب شد كه نداشتن اخه م ...

الان خداروشکر بهتر هستین ؟ ان شاالله دیگه مشکلی پیش نمیاد..قندتون اوکی شد با رژیم ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی کار خوبی کردی دوامپول دریک سورنگ.منم از فردا همچین میکنم چون واقعا سوراخ سوراخ شدم

من دکترم گفت دوتاشو باهم بزنم.الان ۳ هفته بیشتره کلا ۱۰۰تا بهم پروژستون داد   

بله ایندفعه درد دارم ، دوغ وتخم‌مرغ میخورم عزیزم ببینم تا فردا بهتر میشم یا نه رادیس جان من گونال ر ...

درد داشتن تا سه روز طبیعی هست ان شاالله مال شما فردا خوب بشه مسکن و آنتی بیوتیک مصرف کن 

آره کنار میام چاره ای نیست ،همه دوست دارن از تخمک خودشون باردار شن از سلامت بچه اشون مطمئن باشن ولی ...

دوستم جنین اهدایی که گرفته بود گفت از یه زوجی بوده که خود مرکز تحت درمان براش پیدا کرده بودن گفت انقدر کارشون دقیق بوده که حتی ازمایش مواد مخدر و کرونا هم از اون زوج گرفته بودن 

اگر تخمک اهدایی هم خواستید میتونید خودتون هم  کسی رو ببرید به دکتر بسپرید تمام ازمایشات لازم رو براش بنویسه حتی مواد مخدر 

النوا چی توی تبریز پیدا نمیشه ..مگه داروهایی اینجوری هم قاچاق میشن ؟؟ چیزی نمیشه گفت .ولی واقعا اگه ...

النوا نمیدونم اونو ‌نپرسیدم 

تقویتی خوردم رادیس جان ولی تاثیر نذاشته که 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
صد تا دونه امپول 😶دارین شوخی میکنین 😶مگه میشه که صدتا امپول عضلانی زد .چند روز ؟

بچه ها من واقعا استرس شدید برای ای وی اف رفتن دارم .میشه ی قرص اعصاب کم خطر معرفی کنید لطفا اگر میدونید .روزی نیست من گریه نشم 

صد تا دونه امپول 😶دارین شوخی میکنین 😶مگه میشه که صدتا امپول عضلانی زد .چند روز ؟

ا روزی دوتا دقیق یادم نیست ولی از قبل انتقال ۱۰روز قبلش شروع کردم حدود۳ روز یکی زدم بقیه شم دوتایی تویه سرنگ الان حدود۲۰تا مونده.من روزی یک استرادیول میخورم 

دوستم جنین اهدایی که گرفته بود گفت از یه زوجی بوده که خود مرکز تحت درمان براش پیدا کرده بودن گفت انق ...

فکر نکنم خودم بخوام ببرم چون اینجوری شرلیط خیلی سخت میشه خیلی باید گشت تا یکی پیدا کرد بعد آزمایشهارو بده معلوم‌نیست مشکلی داشته باشه باید دوباره دنبال کسی دیگه‌گشت ،دوستت از کدوم مرکز جنین اهدایی گرفته بود که بررسی کرده بودن ! اون خودش زوج رو برده بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ا روزی دوتا دقیق یادم نیست ولی از قبل انتقال ۱۰روز قبلش شروع کردم حدود۳ روز یکی زدم بقیه شم دوتایی ت ...

ایشالا خدا شما رو حفظ کنه .به سلامتی و شادی مادر بشین به حق قران 

بچه ها من واقعا استرس شدید برای ای وی اف رفتن دارم .میشه ی قرص اعصاب کم خطر معرفی کنید لطفا اگر میدو ...

وای بخاطر امپولا .ببین این راه سخته باید اول روحیتو محکم کنی .خودتو آماده کنی برای هر موقعیتی نهایتش جنین اهدایی.

خلاصه اگر توانش داری بسم الله. 

دختر باقرص واین چیزا به خودت آرامش دائم نمیدی خودتم از پا درمیای.

اول خوب فکر کن تصمیم بگیر بعد برو جلو.

شرایط بدنی هرکس فرق میکنه نگران نباش 

بدترین چیز توموقعیت ما استرس واضطراب که باید کنترلش کنی.

توکل کن.خداخودش کمک میکنه. 

به امپولای منم نگاه نکن