2777
2789
عنوان

نامزدم می گه تموم کنیم

266 بازدید | 15 پست

شرمنده دارم با پروفایل دوستم می نویسم این تاپیک رو 

نامزدم گفت ( پسر هستم ) بیا رابطمون تموم کنیم 

نامزدم قبلا ازدواج کرده و من پسرم و تا حالا رابطه ای نداشتم و اینکه نامزدم می گه تو از من سر تری 

می گه یه روز ازم سرد می شی

با اینکه خانم و باشعوره و تحصیل کرده 

این حرفش خیلی مسخرس می گه تو خوشگل و ... هستی ولی من سبزه و زشتم و ... 

گرچه بهش می گم که تو از نظر من فوق العاده هستی و واقعا هم همینه 

در کل با اینکه دختر خوب و مستقل و دانشجو فرهنگیان هست ولی خب اعتماد بنفسش پایینه و خب من خلاصش گفتم نمی شد بیشتر ماجرا رو شرح بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی حق داره بهش می گم که تو واقعا مطابق معیار های من هستی و واقعا دوست دارم و حقیقتا خانم ایده آ ...

اینو شما میگی اون خانم یه بار ازدواج کرده و شکست خورده حق داره بدبین باشه و اینکه کاملا منطقی هست هر کدوم از شما باکسی ازدواج کنید که شرایط طرف مقابل شبیه خودتون باشه و اصلی‌ترین تفاوت بین شما که ممکنه تو زندگی مشترک بعدها دچار مشکل بشید همین ازدواج دوم نامزدتون و ازدواج اول شما هست و اصلاااا موضوع بی اهمیتی نیست

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

تلاشتو کن برای اینکه حس واقعیتو بهش برسونی ولی اگه نشد بذار راحت باشه .و گرنه ممکنه تو زندگی همیشه ا ...

یه بار یه لیست از دوران مجردیم‌ نشونش دادم 

لیست ویژگی های دختر مورد علاقم بود 

تقریبا خود ایشون 

خب حالا من اصلا ممکنه خوشم بیاد از چیزهایی که تو عرف دوست ندارن 

بعد خانم می گه نه من عذاب وجدان می گیرم 😮‍💨

البته این موضوع رو یکی دو بار کلا دربارش صحبت کردیم 

اینو شما میگی اون خانم یه بار ازدواج کرده و شکست خورده حق داره بدبین باشه و اینکه کاملا منطقی هست هر ...

اینکه من ازدواجی نداشتم از نظر ایشون لذت بخشه و دوست دارن که من باکره هستم 

گرچه این موضوع هم پیش آمده الان 

اینکه من ازدواجی نداشتم از نظر ایشون لذت بخشه و دوست دارن که من باکره هستم گرچه این موضوع هم پیش آمد ...

من نفهمیدم شما دختر هستی یا پسر

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️