2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
هستن کسایی که روز دهم انتقالشون باشه

عزیزم منم روز دهم یه دفعه تمام علائمم قطع شد کاملا ناامید بودم چون دقیقا روز نهم قرص استرادیولمو عوض کرده بودم و وقتی علائمم قطع شد فکر میکردم علت دردها و علائم روزهای قبلم استرادیول بوده

و روز ۱۱، ۱۲، ۱۳ دوباره یه سری علائم جدید داشتم که متوجه میشدم علائم پریودمه

و خداروشکر مثبت شدم

انشالله شما هم مثبتی برات دعا میکنم عزیزم

انشالله چند روز دیگه خبرشو بهمون میدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والا من سیکل نچرال برام شروع کردن هنوز منتظرم ضخامت اندومتر بالا بره برای انتقال این دفعه پنجمه که ا ...

عزیزم شما دکتر سیکل نچرال بهت پیشنهاد داده ؟ دکتر به من هم گفته سیکل نچرال 

دارو و آمپول چیا داری؟

به من لترزول و hmg داده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم روز دهم یه دفعه تمام علائمم قطع شد کاملا ناامید بودم چون دقیقا روز نهم قرص استرادیولمو عوض ...

شکر خدا انشاله قسمت همه منتظرا.ممنونم از دلداریت عزیز.من هر روز دوتا امپول پروژسترون میزنم.کف پاهام داغ کرده و درد میکنه.موقع پریودهام اینجوری میشدم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
عزیزم منم روز دهم یه دفعه تمام علائمم قطع شد کاملا ناامید بودم چون دقیقا روز نهم قرص استرادیولمو عوض ...

عزیزم احساس میکنم الانه پریود بشم خیلی میترسم

عزیزم شما دکتر سیکل نچرال بهت پیشنهاد داده ؟ دکتر به من هم گفته سیکل نچرال  دارو و آمپول چیا د ...

نه من اصلا دارو نداده فقط خودم امگا و منیزیوم و کیوتن میخورم 

دفعه اول سیکل نچرال شروع کرده انشالله جواب بده من هیدروکسی کلروکین برای ایمنی میخورم

مرسی لطف می کنی 😘

خواهش میکنم عزیزم😘😘

الان همه رو چک کردم

حجم بین ۲ml تا ۴.۷ml متغییر بوده

قبل از مصرف  ژل چند بار۲ و ۱.۷ml بوده ولی بعد از مصرف اکثر مواقع ۳و خورده ای بوده. 

ولی اینجور که متوجه شدم حجم منی ربطی به تعداد اسپرم نداره اصلا، چون مثلا توی یه آزمایشش که تعداد خوبه حجمش ۲ هست.

البته میگم تعداد خوب منظورم نرمال نیستا به نسبت بقیه ازمایشاش میگم خوب. وگرنه که تعداد ما توی بهترین حالت یک میلیون شد.

خود پیرایرانی میگفت ژل به تنهایی حجم منی رو زیاد میکنه ولی وقتی با پودرها مخلوط میشه فاکتورای اسپرم که بدرد میکرو میخوره رو افزایش میده

در کل حجم خیلی مهم نیست و ممکنه توی حجم کم اسپرمهای زیادی باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم احساس میکنم الانه پریود بشم خیلی میترسم

نه فقط حسش رو داری

با وجود دو تا پروژسترون پریود نمیشی

نه فقط حسش با وجود دو تا پروژسترون پریود نمیشی

بله تو تاپیک ها خوندم که امپولا نمیزاره پریود بشم.

البته تو iuiشیاف که میزدم به موقع هم پری تشریف میاورد

😂😂😂😂😂خیلیم استرس دارمااا

منم همینطور بودم از روز ۹ دهم تا امروز همش حس پری میاد ومیره ودر کل از ديروز پاهام درد میکنه.۲تا آمپول تو یه سرنگ میزنم.شیاف ندارم.

ان شاءالله خدانظرکنه شنبه از دارم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه نمینویسن اصلا از کجا میخوان بفهمن که بنویسن!!! 

نه توی شناسنامه نمینویسن

ولی صحبت های یکی از متخصصای مرکز مام رو داخل پیج اینستا میشنیدم میگفت مرکز یه نامه محرمانه به ثبت احوال میده و توی اسناد محرمانشون ثبت میشه