2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من همش موقعی یادم میاد که دکترم بعد انتقال جنینا نشونم داد   چشام قلبی شد   هنوزم ...

یعنی وقتی توی رحم بود بهت نشون داد؟ یا بیرون از رحم و قبل از انتقال؟

رویان قبل از انتقال نشون میده

انشالله تا الان خودتو همسرت به آرزوتون رسیدین فقط خبر ندارین🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه نمینویسن اصلا از کجا میخوان بفهمن که بنویسن!!! 

زی زی جان اگه جوابمو میدونی بده الان نگاه کردم ازمایش استرادیول رو جوابش یه عدد چهر رقمیه اطلاعی ندارم راجبش عزیزم مشکل داره؟

سلام عزیزم ..قربونت برم میدونم سخته اما خودت رو ناراحت نکن .. ان شاالله همون یکدونه جنین با کیفیت &n ...

بله ایندفعه درد دارم ، دوغ وتخم‌مرغ میخورم عزیزم ببینم تا فردا بهتر میشم یا نه

رادیس جان من گونال رو‌گفتم به دکتر که استفاده کنم گفت چون شرایط نگهداریشو موقع آوردن رعایت نمیکنن توصیه نمیکنم و اینکه اصلا پیدا نمیشه حالا اگه پیدا کردی استفاده کن از داروخونه مرکز فقط پرسیدم از جای دیگه نپرسیدم اونم‌گفت الان چون قاچاق میارن شرایط نگهداری رعایت نمیشه قبلا هم به ۱۰ نفر دادیم‌ هیچ‌کدوم تخمک خوب نداشتن 

حالا من میگفتم اگه پیدا بشه خوب میشه بالاخره من داروی ایرانی مصرف کردم جواب نداده بهتره داروی دیگه امتحان‌کنم ولی نمیدونم‌خیلی پیچیده است کلا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خواهش میکنم عزیزم😘😘 الان همه رو چک کردم حجم بین ۲ml تا ۴.۷ml متغییر بوده قبل از مصرف  ژل چ ...

عزیزم توی فاکتورهای سرعت هم تاثیر داشته ؟ خودتون هم این رو مصرف کرده بودین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
زی زی جان اگه جوابمو میدونی بده الان نگاه کردم ازمایش استرادیول رو جوابش یه عدد چهر رقمیه اطلاعی ندا ...

عزیزم مگه امروز پانکچر نشدی معلوم میشه دیگه چندتا تخمک‌داشتی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله ایندفعه درد دارم ، دوغ وتخم‌مرغ میخورم عزیزم ببینم تا فردا بهتر میشم یا نه رادیس جان من گونال ر ...

النوا چی توی تبریز پیدا نمیشه ..مگه داروهایی اینجوری هم قاچاق میشن ؟؟ چیزی نمیشه گفت .ولی واقعا اگه شرایطش رو دارین چون داروی تقویتی خوردین سیکل مجدد شروع کنین همزمان با انتقال اولم یه خانمی بودن پانکچر اول با عارفی هیچی تخمک نداشت خیلی ناراحت و درمونده بود رفته بود پیش عارفی گفته بود انجام بده ماه بعد قول میدم کلی تخمک داشته باشی ۱۰ الی ۱۲ تا جنین داشت .اگر شرایط هم که نیست خودتون رو اذیت نکنین ان شاالله همون یک دونه جنین با کیفیت میشه و مامان میشین دیدین دیگه اینجا چقدر اینجوری بوده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
زی زی جان اگه جوابمو میدونی بده الان نگاه کردم ازمایش استرادیول رو جوابش یه عدد چهر رقمیه اطلاعی ندا ...

هر یه مقدار عددش که دقیق نمیدونم ۲۰۰ تا ۳۰۰ نشون دهندا یه تخمک هست فکر کنم

فدای دلاتون که بهم امید میدین دیگه بعد ۱۳سال امید دارم که  موعود منم رسیده ان شاءالله  با ...

بهبه حاجت روا باشی انشاالله که بارداری سالمی داشته باشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم😘😘 الان همه رو چک کردم حجم بین ۲ml تا ۴.۷ml متغییر بوده قبل از مصرف  ژل چ ...

سلام عزیزم .این ژل روی فاکتورهای سرعت همسرتون تاثیر داشته مال همسر من سرعت صفر و مورفوش ۱ هست رو ایناهم تاثیر میزاره بخرم ؟ خود شما هم مصرف کردین؟