2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
@نسرین_مهر     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر پیامبر اکرم ص دعای یستشیر ...

سلام دوست خوبم ممنونم از لطفت انشاالله خداوند و پنج تن هم به شما نظر کنن و هر چه زودتر خبر بارداریتون رو با ما به اشتراک بزارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ب همگی 🤗🤗🤗😊 بچه هاااا ی سوال میگم استرادیول با لووتیروکسین تداخل داره درستههه؟؟؟ چقدر با ...

سلام عزیزم شنیدم تداخل داره. حداقل دو ساعت بیشترم فاصله بدی چه بهتر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیرم من سری پبش همه چی خوردم منفی شدم این سری حتی یه زره هم رعایت نکردم حتی ادویه ی تند هم خوردم خد ...

جدی میگی؟اره خدا بخواد غیرممکنم ممکن میشه .بازم مبارکت باشه عزیزم 😍❤️چجوری به همسرت خبر دادی؟کی باید بری سونو؟

سلام ب همگی 🤗🤗🤗😊 بچه هاااا ی سوال میگم استرادیول با لووتیروکسین تداخل داره درستههه؟؟؟ چقدر با ...

سلام تمنا جان خوبی عزیزم گل پسرت خوبه منو یادت میاد 

در چ حالی گلم  استرادیول میخوری یعنی پس شما هم مثل منی هنوز 😥

اره گلم دو ساعت فاصله بده من خودم واسه نماز صبح که پا میشدم لوتیروکسینو میخوردم اینجوری هم ناشتا بودم هم با داروهای دیگم کلی فاصله داشت 

جدی میگی؟اره خدا بخواد غیرممکنم ممکن میشه .بازم مبارکت باشه عزیزم 😍❤️چجوری به همسرت خبر دادی؟کی بای ...

عزیزم همسرم خودش جواب گرفته بود بعدش مرکز گفتن ۴۸۸ساعت دیگه تکرار کن بعد تماس بگیرانشالله قسمت خودت

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام تمنا جان خوبی عزیزم گل پسرت خوبه منو یادت میاد  در چ حالی گلم  استرادیول میخوری یعنی ...

سللاام عزیییزززمممم....قربونت برررم شما خوبی🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍؟؟گل دخملی خوبههه؟؟؟آره عزیزم..پارسال دو بار انتقال منفی داشتم..امسال میرم برا آخرین جنین هامه دیگه..اینجا شهرستان رفتم سونو بهم گفت که آدنومیوز دارم. و دلیل انتقالهای منفیت همینه....تماس گرفتم یزد گفتن ک بجای روز ۱۴ روز ۱۲ بیاا..حالا امروز پریود شدم..از فردا استرادیول رو شروع کنم ۱۲ روز دیگه برم ببینم چی میگه!!انتقال میده یا نه..توکل ب خدا..سپردم به خودش هرچی خیر و مصلحتشه همون بشه...دیگه بریم همین دو تا دونه رو هم برداریم بیایم از غربت خیالمون راحت شه😊😊🤗🤗💚💚

شما در چ حالی عزیزم؟؟دوباره نرفتیم تو سیکل؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵