2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
خیلی ممنون عزیزم راهنماییتون اکثرا همگی میگید رویان ومام. توکل بخدا ببینم کدوم قسمتمون میشه. ازاین ل ...

ان شاالله همه چیز خوب برات پیش بره و با ورزش و قبل از پیدا کردن مرکز مناسبت خودت طبیعی مامان بشی 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بهتون تبریک میگم 😍ان شاالله بارداری خوبی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قدم161وزنم80متاسفانه😟😟 بله خیلی موثره شمام مام رو پیشنهاد میدی عزیزم؟ 

آخ خیلی وزنت زیاده

حتما پیاده روی رو شروع کن

مصرف گرمیجات هم کمی منو لاغر کرد

من آخه مام نرفتم.تبلیغاتش زیاده.

ولی صارم راضی بودم.

مشگلت دقیقا چیه؟

😉

دوستان من رفتم آزمايشمو تكرار كردم بعد از ٣روز از ١٠٠١ شده ٣٠٢٥ رشدش خوب بوده يعنى؟؟ بعدم رفتم پيش ...

رشد بتا عالی بود. ان شالله یدفه میری همه رو با هم می بینی

خدایا شکرت
سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه .من سه شنبه هفته دیگه به امیدخدا انتقال دارم بار دوممه چیا بخور ...

عزیرم من سری پبش همه چی خوردم منفی شدم این سری حتی یه زره هم رعایت نکردم حتی ادویه ی تند هم خوردم خداروشکر امروز بتا دادم مثبتم شدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
مبارک باشه مبارک باشه عزیزم آن شالله مابقی مسیر رو بسلامتی طی کنی و نی نی رو بغل بگیری🤲🤲🤲🤲🤲🤲

انشالله ایشالله قسمت همه دوستانم

سلام عزیزدلم خوبی قربونت؟ ببخش نیومده بودم شدیدپریودم بیحال میشم😔 شهلا اسرافیلی کجاست؟ بیشترمام به ...

سلام گلم خدا ببخشه.

بهتری عزیزم انشالله که حالت خوب باشه همیشه.

من باشم رویان میرم مام خیلی گرون میگیره. شهلا اسرافیلی مطب داره و بیمارستان عرفان سعادت کارای پانکچر و انتقال رو میکنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خیلی بهتون تبریک میگم 😍ان شاالله بارداری خوبی داشته باشین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی عزیزم انشالله قسمت همه ی دوستان

اعع چه بد😑😑😑باشه عزیزم خیلی ممنون پس رویان خوبه؟  انشالله چشم سعیم میکنم اول لاغرکنم تاببین ...

تو روش شانگهای ازت تخمک خوب می کشن. مازتدران هم مرکز داره ولی رفت و امد با قطار مشهد تهران راحتتره بنظرم

خدایا شکرت
ممنون عزیزم من بعد ۱۱سال و بعد ۵تا آی وی اف نا موفق برای اولین بار جوابم مثبت شده

ای خدا خدا رو شکر چقد خوبه که میگید و اینجا حضور دارید ما منتظرا هم انرژی میگیریم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان دوبار میرم دکتر و دارو استفاده میکنم و پلاسما انجام دادم هنوز ترشح دارم ...باید کامل قطع بشه ؟ترشحات طبیعی تا چه حد ؟قبل داروها پاپ اسمیر انجام دادم عفونت داشتم دوباره برم انجام بدم ؟میخوام قبل میکرو عکس رنگی بدم باید عفونت نداشته باشم