2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام الا جونم الهی عزیزم  منم تو همون کوچه ام 🤣 انشاالله همه چی به خیر و خوش پیش بره و نتیجه ...

😅ان شاالله برا هممون عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چله برداشتی الا جون جا داشتی برای منم بخون ان شاالله حاجت روا بشی من این دعا رو اولین باره میشنوه حت ...

آره عزیزم. از بچه های همین جا یاد گرفتم.

اره حتما بخون خیلی انرژی مثبت داره. بعضی تیکه هاش حس می کنم دقیقا حرف دل ماست .

حتما عزیزم اسم شمارم اصافه می کنم. ان شاالله بحق خوبان درگاهش هممون حاجت روا بشیم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست خوبم ممنونم از لطفت انشاالله خداوند و پنج تن هم به شما نظر کنن و هر چه زودتر خبر بارداریتو ...

قربووونت برم عزیزم❤️🤗. ان شاالله

قربونت برم ان شالله ١٤ روز ديگه ني ني هارو مياري خونه😍😍ان شالله تا اخرش همه چي به خير و خوووووشي و ...

فدات شم که اینقدر مهربونی عزیزم مرسی خدا از زبونت بشنوه عزیزم ان شالله ان شالله لطفاً برام دعا کن که همه چیز خوب پیش بره .آن شالله شما هم بسلامتی بارداری راحتی داشته باشی و نی نی ناز و بسلامتی بغل بگیری. ممنونم عزیزم 🥰🥰🤲🤲🤲🤲🤲😘😘😘😘

سللاام عزیییزززمممم....قربونت برررم شما خوبی🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍؟؟گل دخملی خوبههه؟؟؟آره عزیزم..پارسال دو ...

فدای تو ممنون گلم‌ خوب خداروشکر که مشکل اصلی پیدا شد ان شاالله این بار برات میمونن عزیزم 

منم قراره دوباره پانکچر کنم فعلا میخوام مکمل خوردنو شروع کنم تا خدا چی بخواد 

فدای تو ممنون گلم‌ خوب خداروشکر که مشکل اصلی پیدا شد ان شاالله این بار برات میمونن عزیزم  منم ...

ممرسي مهربونم..الهییی آمیین 

عزیزم به سلامتی انشالله 💚💚

خدا پشت و پناهت باشه دوستم🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سارا جون یه دوستی داشتیم ب اسم فرزی یادمه خیلی از سوالامو جواب میداد در چ حاله عزیزم مامان شده ان شا ...

نه فدات شم فرزی جون هم انتقال داد ولی نشد. الان دوباره به احتمال زیاد توی سیکل انتقاله انشالله که به حق علی اینسری مامان بشه فرزی جون هم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤