2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خدا نکنه انشالله سلامت باشید. من دیگه اون سارا نیستم دختر اینقد صبور شدم که نگو این راه صبورم کرده. ...

نه منظورم همون آستاره بود 

چ خوب عالیه واقعا ادم به این باور برسه که همه دست خداست و از دست اون کاری ساخته نیست ناخوداگاه ارامش پیدا میکنه

خیلی اشتباه کردم بیشترم ب خاطر اینکه رفت و امد به ابن سینا برام راحت بود رفتم ولی واقعا میبینم ارزششو نداشت 

راستی بخوام برم پیش دکتر اسرافیلی بعضی ازمایشام تاریخش واسه خیلی وقته ب نظرت قبول نمیکنه اونارو ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه منظورم همون آستاره بود  چ خوب عالیه واقعا ادم به این باور برسه که همه دست خداست و از دست او ...

دقیقا منم به همین باور رسیدم که دیگه آرومم. 

اونجوری نیست قبول میکنه حتما همه رو ببر ببینه چیزی لازم باشه خودش میگه که انجام بدی دوباره خیلی گله.

اون پسر گاندی رو نمیخوای انتقال بدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دقیقا منم به همین باور رسیدم که دیگه آرومم.  اونجوری نیست قبول میکنه حتما همه رو ببر ببینه چیز ...

اون که گاندی بود تعیین جنسیت نشده بود نه دیگه اونو انتقال نمیدم زیاد دلم با اون نیست چون اون موقع دی اف ای شوهرم بالا بود الان ولی اومده پایین 

به سلامتی انشالله بیشتر دیدم ال دی و سینافکت میده حدودا ۴۵ روز میشه تا پانکچرت. 

قربونت برم سلامت باشی ان شاالله با هم مامان بشیم بچه هامون هم سن باشن ای خدا😍

اشکال نداره منم تازه میخوام مکمل خوردنو شروع کنم 

آه خب پس هیچ. چیکارا کرد که اومد پایین. 

اون موقع زیاد اطلاعات نداشتم بدون هیچ مکملی پانکچر شدم ولی بعد اون تخلیه یه روز در میون داشت اب خنک رو بیضه هاش گذاشت کلی هم مکمل مصرف کرد همین طور کاسنی هر روز یه لیوان میخوره سری اخر  اوضاعش بهتر از قبل شده بود 

قربونت برم سلامت باشی ان شاالله با هم مامان بشیم بچه هامون هم سن باشن ای خدا😍 اشکال نداره منم تازه ...

الهی آمین دقیقا همینم‌ میشه چون من مهر به بعد میخوام برم برای انتقال.به سلامتی انشالله خیلی خوبه از الان حتما شروع کن پودر اینوفولیک بخور. دیگه خودت میدونی چیا بخوری بخور که خوب تخمک داشته باشی 

اون موقع زیاد اطلاعات نداشتم بدون هیچ مکملی پانکچر شدم ولی بعد اون تخلیه یه روز در میون داشت اب خنک ...

خدا رو شکر. انشالله به زودی برای گل دخترت یه خواهر برادر میاری😍😍😍

بچه هاااا

بیچاره شدم

رفتم ی لیوان شیر از یخچال برداشتم تاریخش تا امروز بود نصفشو خوردم حس کردم ی کم تو دهانم طعم ترش مزه داره

بقیه ش رو ریختم تو ظرف جوش دادم دیدم خرابه😭😭😭

اگه مسموم بشم ب بچم آسیب بزنه چی😭

بگید چیکار کنم توروخداااا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی آمین دقیقا همینم‌ میشه چون من مهر به بعد میخوام برم برای انتقال.به سلامتی انشالله خیلی خوبه از ...

اره حتما میخورم 

پانکچرو زنگ زدم پرسیدم گفت ۹ تومن میشه 

ب نظرت داروهای پانکچر چقد میشه ؟؟

اره حتما میخورم  پانکچرو زنگ زدم پرسیدم گفت ۹ تومن میشه  ب نظرت داروهای پانکچر چقد میشه ...

نرخا جدید شده. من ۷۳۰۰ دادم پانکچر.

بستگی داره سینال باشه ۴ تومنم اون میشه گونال گرونتره