2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه لحظه دیدم HBS بالاست استرس گرفتم دیگه دقت نکردم HBS ab هست، اصلا موندم چی بگم، باز دلم طاقت نیاور ...

نه نترس من هيچيم نميشه😅😅

اره مشكوكم انگار گرفتم رو به بهبووووودم😅

بازم ببخشيد توروخدااا اگه اذيت شدي💓💜

عه من ترسيديم زيادي بالا ٤٣ هرروز نميخوردم پس بخورم

من راستش خيلي به دكترا اعتماد صد درصد ندارم بخاطر همين بعضي چيزارم اينجا ميپرسم خيالم راحت بشه

چون تو بهترينشونم گيج بازي ديدم

الان دكتر پسرم براي بيضه هاش فوق تخصص جراحي و ارولوژ و اطفاله خوب سه ساله هر سه ماهه خودش داره ميبينه سري اخر گفت واااا اين سه سالش شده شماهنو عمل نكردين يعني دلم ميخاست دست بندازم دهنشووو جر بدم🤣😑

نسرین جون توام امپول آنوکسارو روزی دوتا میزنی؟

سلام عزیزم من ندیدم که به کسی دوتا انوکسا بدن برامن چون وزنم بالا بود دکترم ۶۰۰۰ داد بهم فردا زنگ بزن حتما پیگیر شو آسپرینم داری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه نترس من هيچيم نميشه😅😅 اره مشكوكم انگار گرفتم رو به بهبووووودم😅 بازم ببخشيد توروخدااا اگه اذي ...

آخی عزیزم، ان شاالله زوووود زوووود خوب بشه🤲🌹

آره دقیقا بعضی دکترها خودشون رو هم زیر سوال میبرن 😐😐😒😒

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی  گل پسرت خوبه ببین تغذیه خودت به شیرت خیلی مربوطه دکترا همش این حرف و میزنن ولی ...

سلام عزیزدلم خوبیم بخوبیت آره درست میگه دوستت چندروز واقعا رعایت نکردم دیدم پسرم خیلی بدتر شده دلپیچه هاش ولی باز رعایت کردم خیلی بهتر شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیز دلم😍❤️ الان دیگه خوبیم خداروشکر، پسرک زردی داشت چند روز خیلی نگرانش بودیم، الان بهتره خد ...

خداروشکر که خوبید عزیزدلم مام خوبیم گل پسری هم خوبه آره خداروشکر اوایل بخاطر زخم سینم واینکه نوک نداشتن سخت بود برام شیر دادن که کمکی شیر خشک میدادم ولی خداروشکر درست شد دیگه شیر خودمو میدم 

شمام شیر خودتو میدی بهش؟

قربونت برم عزیزم ..خیلی شرمنده ام می‌کنی..قرار انتقال جنین دو مرحله ای برام انجام بدن یکی از نی نی ه ...

الهی آمین انشاءالله حاصل انتقالت میشه یه دوقلوی ناز وسالم وصالح عزیزدلم 

دشمنت شرمنده کاری نمیکنم وظیفمه دورت بگردم انشاءالله که خدا نگاه ویژه ای بهت بکنه وانتقالت مثبت بشه 

سلام ساراجونم چقد دلم برات تنگ شده بود  خیلی وقته میخوام به تایپک سر بزنم ولی حوصلم نمیگرفتو م ...

سلاااام عزیزم خوبی؟ چ خبر  از خودت.

ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم😅🤪

در حال تقویتیم فعلا تا ببینیم خدا چی میخواد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@نسرین_مهر    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر پیامبر اکرم ص دعای یستشیر رو خوندم. 

ان شاالله بحق حضرت محمد ص خدا حافظ نی نی گلت باشه و صحیح و سالم و با لب خندون بغلش کنی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه هاااا بیچاره شدم رفتم ی لیوان شیر از یخچال برداشتم تاریخش تا امروز بود نصفشو خوردم حس کردم ی ک ...

نه عزیزم هیچی نمیشه نگران نباش اصلا

سلاااام عزیزم خوبی؟ چ خبر  از خودت. ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم😅🤪 در حال تقویتیم فعلا تا بب ...

سلام الا جونم

الهی عزیزم 

منم تو همون کوچه ام 🤣 انشاالله همه چی به خیر و خوش پیش بره و نتیجه بخش باشه عزیزم

@نسرین_مهر     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر پیامبر اکرم ص دعای یستشیر ...

چله برداشتی الا جون جا داشتی برای منم بخون ان شاالله حاجت روا بشی من این دعا رو اولین باره میشنوه حتما سرچ میکنم خودمم میخونم