2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
فدات بشم ققنوس جونم انشاءالله بسلامتی روز زایمان شما برسه ۳۷ هفته و۱ روز دیگه دکترم ختم بارداری داد ...

کلا دکتر های ما دوست دارن زود ختم بارداری بدن😁

به منم بعد کلی آزمایش و علاقه من برای نگه داشتنش، روزی که ۳۸ تموم میشه تاریخ داده

خداروشکر که بهتره، ایشالا هر چه زودتر کاملا برطرف میشه. نگران نباش فقط بهش تند تند شیر بده، تا میشه شیر خودت رو هم بده که یه وقت سینه رو ول نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم اره خودش اوکی شد از سر شب نرفتم منم دعا کن فردا میرم سونو اوکی باشه نگه زود بیا برای سز ...

عزیزم خداروشکر که اوکی شد. این کوچولو ها شیطونن، دوست دارن یه کم به ما استرس بدن😁

رفتی سونو چی شد؟ ایشالا همه چی خوب بود؟

باشه عزیزدلم ممنون ازراهنماییه اره دیگه چاره چیه اینهمه کارکردم میرم اونجا, ولی راجب دوساعت ببینم چی ...

مپنون همیشه دعاگوی چشم انتظارا هستم اگه لایق باشم خودم دلم‌میگه دست به دامن امام رضا شدم  اینبار که واسطه شد برام  تو هم صداش کن جوابتو میده حتما 

خواهرا من ژل رویال ،تانگ فورت میگرفتم که برای کارخونه health aid بود که اونم دوستان گفتن با مواد فاس ...

چرا طبيعي شو نميگيريد با خيال راحت؟ اثر بخشيشم بهتره طبيعتا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بسلامتی ان شالله که اینبار مامان میشی و از  این همه استرس و فشار خلاص میشی عزیزم . به من گفت 50 ...

اره منم همينجور بود ساعت٨:٣٠

ك اواخرش شد روزى ٢٥ واحد تا پنجشنبه ك ١٧ سيكل بود قطع شد بجاش پروژسترون شد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربوت دل پاکت بشم من, خوبی ازخودته خجالتم نده.  چه کارخوبی کردی عزیزم, خداحتماحافظشون هست ومیر ...

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💚💚💚💚💚💚💚💚💚😘😘😘😘😘😘😘

نميدونم والا منم تعجب كردم من يكشنبه انتقال دارم ب اميد خدا از امروزم پروژسترون شروع كردم😣

انشاالله به سلامتی و دست پر برگردی 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خبر کن گلم انتقال دادی

باشه عزيزم

حتما♥️♥️♥️

توی سایت پانزده خرداد ثبتنام کردی؟ از اون سایت یک برگه پرینت میگیری که نوشته کلینیکی که درمان انجام ...

این وام اصلا هیچ ربطی به پانزده خرداد نداره اونا فقط الکی حرف میزنن ما ثبت نام کردیم بعده کلی معطلی پیام اومد برا همسرم گفت شامل شما نمیشه!!! این وام مال علوم پزشکیه میده یعنی مراجعه میکنی به معاونت درمان علوم پزشکی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاالله به سلامتی و دست پر برگردی 

فداى محبتت

ان شاالله ك شماهم انتقالتون ب خوبى و خوشى بگذره و نه ماه بازدارى رو بسلامت طى كنى و عزيزدلتو بغل بگيرى

سالم و صالح💚💚💚💚

سلام دوستای گلم من خدابخواد فردا انتقال دارم اخرین سری جنین هام, استراحتام چطوری باشه؟ میتونم پله بر ...

سلام عزیزم خوبی؟

به سلامتی

عزیزم پله و این چیزها مهم نیست. من بار اول و دوم تحرکم کم بود، بار سوم از روز دوم پیاده روی آروم داشتم و از روز چهارم جایی بودم که باید چند بار در روز از پله ها بالا پایین می رفتم و کلی هم سوار ماشین شدم و بعد هم مثبت شدم. الان هم به هرکس انتقال داشته باشه می گم اینو که سعی کنید بعد از انتقال زیاد استراحت نکنید و حتما آروم راه برید تو خونه یا حتی بیرون. اینها به خونرسانی رحم کمک می کنه. حالا یکسری از دوستان هم اصلا فعالیت نداشتند و مثبت شدند خداروشکر  و این نشون میده خیلی چیزها در انتقال موفقیت آمیز دخیله که از دست ما خارجه. برای همین خیلی خودت رو اذیت نکن و فقط سعی کن خودت رو سرگرم کنی. امیدوارم موفقیت آمیز باشه انتقالت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈