2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ولی عصر جنوبی ،شما کجایید ؟ 

منم فعلا بهشتی هستم تا خدا چی بخواد😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دومین روز پریود انجام دادم ۱۹ سیکلمم انتقالم بود

سلام چیکا جون خوبی نی نیا خوبن ایشالله

چیکا جون واکسن دوماهگی رو شما قطره استامینوفن رو تا چند روز دادین؟ تبشون تا چه عددی بالا رفت؟

بمن بهداشت گفت تا 48ساعت قطره رو هر چهار ساعت دو برابر وزنش بدم دیشب دماش تا  ۳۷.۸هم بالا رفت و بعد خداروشکر اومد پایین الان رو ۳۶.۹هستش .

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چی بگم 🥺ایشالا به خیر بگذره برا هممون میخوام بهترینا پیش بیاد فقط

هیوا جون سلام ایشالله بسلامتی دیگه چیزی به زایمانت نمونده الهی صحیح سالم و بموقع بغلش کنی بسلامتی بیمارستانتو انتخاب کردی ؟ همه چی اوکیه؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سه راه بهشتی ؟ 

ن عزیزم خونه مون قبلاً خیابون انقلاب بود همون که از اونجا میرن سه راه بهشتی 

الان اومدیم بهشتی هست که از عباسی هم راه داره نزدیک توانیر اونجا اجاره کردیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به همگی منم امروز ششمین روز انتقالم هست. یه جنین ۳ روزه انتقال دادم. برام دعا کنید.  علا ...

طبیعیه گلم منم همین علائم و داشتم پاهام یخ بود انشاالله مثبتی

بیمارستان محب کوثر وقت گرفتم اینترنتی بزنی گوگل میاد  

سارا جون من اینترنتی رفتم وقت بگیرم برا تیر بهم داده ،، شماره مطبشو داری منت خواهش کنم زودتر بهم وقت بده ، اسمش امیر حسن زرنانی هست نه،، مطب شخصیش کجاست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سارا جون من اینترنتی رفتم وقت بگیرم برا تیر بهم داده ،، شماره مطبشو داری منت خواهش کنم زودتر بهم وقت ...

مطب نداره عزیزم فقط بیمارستان میاد. ببین من یه وقت واسه ۲۵ خرداد دارم میخوای وقتی بهم زنگ زدن اسم تو رو بگم اگه میخوای خصوصی پیام بده اسم و شمارتو بده وقتی زنگ زدن بهم تو رو جای خودم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چه‌ جالب مگه سینافکت کار آسپرین رو‌ انجام میده؟!! الان شما تو چه مرحله ای هستید به سلامتی؟ انتقال دا ...

نميدونم والا منم تعجب كردم

من يكشنبه انتقال دارم ب اميد خدا

از امروزم پروژسترون شروع كردم😣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همگی منم امروز ششمین روز انتقالم هست. یه جنین ۳ روزه انتقال دادم. برام دعا کنید.  علا ...

عزيزم ان شاالله ك باهمين صاحب يه اولاد سالم صالح ميشيد

براتون آية الكرسى ميخونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوبی مرسی که اینقدر کامل توضیح دادی من همون ازمایش هایی که دکتر شرکت نوشت رو انجام دادم و ...

خواهش میکنم کاری نکردم

آخی کاشکی این چند ماه برات مینوشت... حالا به یه چشم به هم زدنی میگذره ناراحت نباش. اگه گذرت تهران افتاد میتونی اونجا بدی که زودتر اماده بشه برا من قول دادن جواب آزمایشا رو بین ۱۰ تا ۱۴ روز آماده کنن. 

بنظرت دیگه طبق نظر دکتر زرنانی پیش برم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ن عزیزم خونه مون قبلاً خیابون انقلاب بود همون که از اونجا میرن سه راه بهشتی  الان اومدیم بهشتی ...

آهان انشالله زندگی خوب و‌خوشی داشته باشین 

میگم‌فوالی جان تو مراحل درمانت چه جوری بود اول کدوم دکتر میرفتی الان پیش کی میری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ولی اینکه نمی کشونن اینقدر هم خیلی خوبه من ۱ تومن هزینه میکردم که رویان یه سونو ۴۰ تومنی کنه برگردم. ...

آره میبینی توروخدا... خداروشکر که نتیجه مثبت گرفتی انشالله به سلامتی فارغ میشی

ولی شوره جون بنظرم خیلی دقیقن و همه رو قبل سیکل سونو میکنن چون احتمال میدن که از ۱۰۰ نفری که سونو نشن ممکنه یکیمون کیست داشته باشیم. بخاطر همین اول سونو میکنن که سیکل کسی وسط کار کنسل نشه

حالا دیروز سونو شدم به دکتر گفتن خودش ۲ روز استرادیول خورده اینقدر خوشش اومد با صدا بلند کلی خندید و گفت آفرین بهترین کارو کردی و...😅 به خیر گذشت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻