2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
انشالله برات میگیرن همینهاعزیزدلم. منم باراولم یک جنین تشکیل شد. سری دوم 4تا که الان دوتاش مونده توک ...

فداتشم مهربووووون

واقعا اسم كاربريتون برازنده تونه

ان شاالله شماهم خدا براتون نگه ميداره همين دوتا وروجكو

من ك هرشب براشون اية الكرسى ميخوندم و از خدا خواستم سالم و صالح برسوندشون ب بغلم

خيلى برام عذاب آوره تنهايى هام و بدور از خانواده بودنم

ان شاالله همه منتظرا از چشم انتظارى دربيان

و شماهم فردا دست پر بياى و تا ٩ ماه همونجور پر بمونه برات و سلامت بيان بغلت

حتما برات دعا ميكنم و ذكر ميگم

حتما

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بایه جنین ۳روزه باردارم  توکل کن به خدا  

خدا برات حفظش كنه و قلبش ١٢٠ سال براتون بتپه

زير سايه پدر و مادر بزرگ بشه در پناه و لطف خدا

التماس دعا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بیمارستانی که من می رفتم با راول گفتن بلند شید اما حدیدا تا ۲ساعت نمی ذاره تکون بخوری  دیگه نمی ...

جهاد رفته بودی ؟ اونجور که شنیدم وقتی شلوغه زود میگن بلند شید وقتی خلوته فرصت میدن دراز بکشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خواهرا من ژل رویال ،تانگ فورت میگرفتم که برای کارخونه health aid بود که اونم دوستان گفتن با مواد فاسد درست شده الان کدوم مارک بگیرم ؟ شما چه مارکی میخورید ؟ 

@رادیس

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بیمارستانی که من می رفتم با راول گفتن بلند شید اما حدیدا تا ۲ساعت نمی ذاره تکون بخوری  دیگه نمی ...

باشه عزیزدلم ممنون ازراهنماییه اره دیگه چاره چیه اینهمه کارکردم میرم اونجا, ولی راجب دوساعت ببینم چیکار میکنن... توکل بخدا🙏

دست گلت دردنکنه عزیزم راهنماییم کردی... نی نی جان تکون خوردماهارو دعاکن, برات ارزوی موفقیت وسلامتی دارم

فداتشم مهربووووون واقعا اسم كاربريتون برازنده تونه ان شاالله شماهم خدا براتون نگه ميداره همين دوتا ...

قربوت دل پاکت بشم من, خوبی ازخودته خجالتم نده. 

چه کارخوبی کردی عزیزم, خداحتماحافظشون هست ومیرسونه بغلت تاشیرشونم بدی😍,اصلا نگران نباش. منم منتظرتوهستم عزیزدلم ایشالله که انتقالتوبسلامتی بدی, سرنماز برات دعا میکنم وقابل باشم دو رکعت نماز میخونم انشالله که نی نی هابچسبن به دلت. 

ممنون ازدعات, واقعاخدامیدونه که چقدر دعا درحق همدیگه خوبه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

از دست تو به اميد خدااا ان شالله اين دوران بسلامت طي ميكنيد ولي ديگه كم كم بگو 😍😍من كه انقد استرس ...

حسابی ناراحت میشن..ولی دیگه نظر دیگران برام مهم نیست.تو این مسیر بچه دار شدن اینقدر اذیت شدم که فقط آرامش دل خودم دیگه برام مهمه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ان ساالله ك هيچى نميشه و تا ٩ ماهگى كنار مامانش بزرگ ميشه و بسلامت بدتيا مياد و ١٢٠سال قلبش برات ميت ...

ممنون عزیزم..انشالله شما هم به زودی مامان بشی🤲🤲

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اهان پس نیازی نباشه حله😊دستت دردنکنه عزیزدلم. توکل بخدای بزرگ

قربونت عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دقیقا دکترا به فکرمون نیستن منم آدم ترسویی هستم . راستش  قرص رو گرفتم ولی تا الان دو دلم نمیدون ...

وقتی انشالله کلینیک بارداری نوبت گرفتی اونموقع به دکترت بگواون برات میگه شرایط قطع کردنشو ماها که مشکل نداریم فکر کنم تا سه ماه میتونیم  بخوریم از شروع ال دی روزی دوتا ۵ بخور یک هفته قبل انتقال قطع کرد دکتر برام یک هفته بعد انتقال روزی یه دونه

خيلي ممنونم من اونسري افتضاح رعايت كردم بعدشم سر الرژي تا دوسال شيردهي باز رژيم بودم الان حس ميكنم ...

من که خودم رها بودم😂 کلا ما زیاد به ادویه میزنیم خانوادگی

من خودم که کم نکردم، گاهی هم بقیه بهمون غذا میدادن تو اون دوران، چون در حال اسباب کشی بودیم، اونام که اصلا نمیدونستن چه خبره دیگه😁

من واقعا تنها رعایت هایی که کردم همین دمنوش نخوردن بود و دارو سر وقت، و البته یبوست نشدن تو ۱۴ روز انتقال، اونم بعدا از دستم در رفت از بس پروژسترون روم عوارض اینجوری داشت

جهاد رفته بودی ؟ اونجور که شنیدم وقتی شلوغه زود میگن بلند شید وقتی خلوته فرصت میدن دراز بکشی 

بله جهاد دکتر موسی پور  تاکید می کنه مریضای منو بلند نکنید خودم شنیدم میگفت به پرستارا