2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اي جون دل من ذوق داشتن طفليااا بيشتر از ماها اذيت ميشن من كه مامانم ميگه اين ٩ ماه بارداري تو براي م ...

آره خیلی 😊

۵۰ روزشه الان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزدلمییی اره یک اقای دکتر خوش قلب ومهربونی هستن, قربونت برم انشالله بزودی زود برای خودتم جون ...

شرمنده خواهری سایت نیومدم 

مثل آی یو آی هستش درد نداره ولی مثل آی یو آی مراقبت داره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اي جونم زير سايه پدرو مادر بزرگ بشه ان شالله🤩🤲😍

ممنونم عزیزم 😘😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزدلم هم اسمیم؟ ف اطمه ام😊نه گلم خودم مشهدیم همسرم اینهاتبریز, سمت شمس تبریزی هست خونه مادری

بهبه عروس مشهدی داریم پس خوشبحالمون😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم، بله انتقال دادم🥺🥺برام دعا کن، البته کیفیت جنین هام خیلی خوب نبودن، ولی دیگه اخرین بسته ...

عزیزم گرید جنینت چیه؟

ان شاالله که به خیر و خوشی مثبت میشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نمیدونم منطورت کدومه. الان عکسشو میذارم برات همون داروخونه اخوندی که پایین مطب خانم دکتره گف فقط این ...

ممنون جونم ن واس من ظرف شیشه ای قهوه ای رنگ بود آره همون داروخونه داره انشاالله مثمر ثمر باشه براتون

ماشالا جون من تازه دیدم به سلامتی فارغ شدی 😍 قدم نورسیده مبارک باشه عزیزم، ایشالا پر خیر و برکن با ...

فدات بشم ققنوس جونم انشاءالله بسلامتی روز زایمان شما برسه

۳۷ هفته و۱ روز دیگه دکترم ختم بارداری داد عزیزم 

زردیشم بهتره ولی هنوز خوب نشده کامل 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشاءالله جون قدم نو رسیده مبارک انشاءالله زیر سایه امام زمان واهل بیت بزرگ بشه.موقع شیردادن برای من ...

عزیزدلمی❤

انشاءالله به حق باب الحوائج خیلی خیلی زود دامنت سبز بشه به فرزند سالم وصالح عزیزدلم 

حتما حتما دعاگوتم به شرط لیاقت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالله جون قدم نو رسیده مبارک باشه..😍😍😍😍با قلب مهربونت برا منم دعا کن دخترمو سالم دنیا بیارم.🤲

فدات بشم گلشید جونم 

انشاءالله دختر گلت زیر سایه مادر وپدرش عاقبت بخیر بشه عزیزدلم

عزيز دلم شما ٤ شنبه انتقال داري؟؟؟ فك كنم ازت پرسيدم😊

عزیزم امروز ۴ پریودی هستم ان شاالله  ۱۹ خرداد انتقال دارم 

دل تو دلم نیست معجزه جون محتاجم به دعاهای شما دوستان گل مجازیم 

بارها میگم اگه اینجا نبود در این مورد با کی میتونستم حرف بزنم خدا همه دوستان خوب مجازیم رو حفظ کنه و زود زود به خواسته هاشون برسند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ماشالله جون خیلی خیلی مبارکه❤️❤️برای ما هم خیلی دعا کن🥺🥺🥺

فدات بشم نغمه جونم انشاءالله چندروز دیگه با بتای مثبتت همگیمونو خوشحال میکنی مطمئنم