2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
خب اینجور که بوش میاد من کلا قرار نیست یکمی استراحت داشته باشم 🙁 ظهر به همسرم گفتم یکم ریواس بگ ...

عزیزم انشالله خیره..... 

اتفاقا یادمه یه بار یکی از دوستان دقیقا روز دو انتقال دور از شما باشه بنده خدا یکی از نزدیکاش رو از دست داد فکر کن چه قدر سختی و غصه و سرپابودن و عزاداری و مهمونداری.... 

اما شکر خدا + شد..... 

یعنی بخواد بشه به استراحت و.... اینا نیست.... 

بچسبه دیگه چسبیده.... 

انشالله برا شما توام با شادیو سلامتی خبر + شدنم تو راه باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه اشتباه نگم اسمشو قرص گابریل یه همچین چیزی بود برو دکتربرات بنویسه من همیشه دو سه روز مونده به تخ ...

گابرگولین عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چه خبر؟ بهتری؟ پریودت تموم شد؟

اره عزیزم شکر خدا. اره روزای اخرشه دیگه. همسرم اصرار داشت دوباره شروع کنیم. برا همین دوباره دارو نوشته دکتر ولی هنوز نگرفتمش قرار شد ی دوره دارو بخوریم بعد بریم برا شروع سیکل پانکچر ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان یه سوال داشتم ازتون تو سیکل انتقال نباید نزدیکی داشته باشیم ؟

منظورت بعد انتقاله؟ 

یا قبل انتقال؟ 

اره عزیزم شکر خدا. اره روزای اخرشه دیگه. همسرم اصرار داشت دوباره شروع کنیم. برا همین دوباره دارو نوش ...

کدوم دکتر برات دارو نوشت آلائه جان ؟ چیا نوشته ؟

انشالله اینبار موفق میشی

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام گلم خوبم شما خوبی؟ والا استراحت که نداشتم کلی هم کار کردم همسرم کلی سبزیجات و صیفی جات گرفته بو ...

انشالله با این کارت به همه ثابت میکنی که بخواد بگیره میگیره.

چون همه بارداری های طبیعی با جنب و جوش و عدم رعایت هست.انشالله برای تو هم مثبت بشه.🤲

😉

سلام دوستان عزیز امیدوارم همگی به خواسته های دلتون برسید🌷 من سوئد زندگی میکنم و هفته دهم بارداری ...

عزیزم خیلیا تو کل بارداری آسپرین دارن.... 

از چه نظر میگی مشکلی داشته باشه؟ 

نگران نباش ان  شاءالله این دفعه جواب میگیری.منم میخوام اگر شدبرم طب سوزنی امتحان کنم.

من طب سوزنی رفتم نه جلسه ،قبل از عید میرفتم ولی از اونجایی که هر دفعه پانکچرم به بعد موکول میشه نفهمیدم تاثیر گذاشته یا نه ؟ کلا طب سوزنی رو بعضیا اثر داره رو بعضیا تاثیر نداره ولی انجام بدی بهتره اگه فایده هم نداشته باشه ضرر نداره ،ولی اینو‌بگم‌برای آرامش اعصاب خیلی خیلی تاثیر داره استرس رو دور میکنه که اینم برای آدمایی تو شرایط ما مهمه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانوما.یه سوال.ازکجابفهمم رحمم سرده یاگرم؟میگم گرمم باشه مضره سردم باشه مضره.معتدل خوبه.حالامن ...

عزیزم من مثلا رحمم سرد بود.... 

همیشه شکم و واژنم یخ بودن.... 

خونریزی پریودیم سیاه و تیره بود و معمولا با لک بینی شروع میشد.... 

رحم گرم و سرد هر دو بهتره درمان بشه تا جایی که میدونم.....

اما خوب من خودم در مورد گرمی رحم و درمانش چیزی نمیدونم.... 

عزیزم خیلیا تو کل بارداری آسپرین دارن....  از چه نظر میگی مشکلی داشته باشه؟

از این نظر که یه هو هفته ۱۲ شروع شه و باعث لکه بینی بشه

بعد دکتر اینجا نگفت باید بخوری گفت نهایتا باز تصمیم با خودته

اینکه تصمیم با خودمه نگرانم کرده بود

بچه ها یه سوال   تا حالا کسی قبل انتقال یا کلا تو سیکلش طب سوزنی رحم انجام داده ؟     ...

عزیزم از دوستان بودن کساییکه رفتن اما خوب بنام یادم نیست..... 

از این نظر که یه هو هفته ۱۲ شروع شه و باعث لکه بینی بشه بعد دکتر اینجا نگفت باید بخوری گفت نهایتا ب ...

عزیزم نگران نباش شروع کن اگه به لک بینی بیفتی قطعش میکنن.... 

من خودم تو هر دو بارداریم نه ماه تموم انوکسان داشتم..... 

حتی بارداری دومم طبیعی بود ولی به خاطر ژن غلظت خون باید میزدم.... 

دوستای گلم منم دیگه برم بخوابم..... 

بهترینارو برا تک تکتون آرزو میکنم..... 

از بارداریهای شیرین و بی دردسر و بی خبر مثل زی زی جون براتون آرزو میکنم..... 

نه طبعم سرده ولی بدنم چندسالی هست کهیر میزنه. دکتر میگه ماله اضطراب هست.  

پس گلم گرمیای بخور که حساسیت ندی بهش

میدونی که از کبدت هست.

الهی به حق این شبا فولی خوب و جنینای با کیفیت وزیادی داشته باشی