2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چه کار میکنی استراحتت د چه حد بود بعد انتقال  به حق این ماه عزیز خوش خبر بیایی

سلام گلم خوبم شما خوبی؟ والا استراحت که نداشتم کلی هم کار کردم همسرم کلی سبزیجات و صیفی جات گرفته بود دیروز ظهر تا شب مشغول اونا بودم امروز بازم از صبح مشغول بودم، نمی‌دونم چرا هر دفعه کارم برعکس بیشتر میشه 🙁🙁😭😭

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای جااانم. امشب هیئتم حتما دعا می کنم برات. ان شاالله خوش خبر بیای عزیزم. شما و هانیل اریل عزیز

ممنوووونم عزیزمممم، بخدا هر سه شب احیا جداگانه به اسمت برات دعا کردم، الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر باشی و بهترینها برات رقم بخوره، خیلی یادت هستم همیشه 🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنوووونم عزیزمممم، بخدا هر سه شب احیا جداگانه به اسمت برات دعا کردم، الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر با ...

قربووون دل مهربونت برم عزیزم. الهی حاجت روا باشین ❤️💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم خوبم شما خوبی؟ والا استراحت که نداشتم کلی هم کار کردم همسرم کلی سبزیجات و صیفی جات گرفته بو ...

اینکه راه بری یا نری بستگی به خودت داره ولی برنامه ات رو جور کن که هیچ کار فوق العاده ای تو اون مدت نداشته باشی

سبزیها رو کاش میریختی دور ولی اونهمه نمی ایستادی

انشالله مثبت میشی، خدا بخواد به این جیزها نیست

ولی بیشتر رعایت کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
پودر امپرازول رو دکتر داد بهم گفت اگه شیر خشکو عوض کردی و خوب نشد بده هنوز یکروز شیرو عوض کردم ندادم ...

نگران نباش عزیزم این روزا سخت هست خسته میشی کلافه میشی من کاملا درکت میکنم اما تموم میشه دختر منم اینجوری بود کلی دارو خورد انواع داروهای کولیک اما فایده نداشت تا امپرازول دادیم بهش من واسه دخترم کپسول رو باز میکردیم 5تا میشماردم تو قاشق چایخوری میریختم و دو قطره آب و بهش میدادم خیلی بهتر شد فکر کن شیر بر میگرده تو دهنش و معده بچه میسوزه.تختش رو هم کمی شیب دار کردیم اینجوری کمتر رفلاکس میشد تا 6ماهگی طول کشید

انشالله ممنون ازت

انشالله خوش خبر میای عزیزم 💗

حداقل ۳ روز استراحت کن و اصلا آشپزی هم نکن

فقط در حد غذا گرم کردن حرکت کن و دستشویی رفتن

سه روز اول هنوز لانه گزینی نکردن مراقب باش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️