2777
2789

ما ایرانیا یا زیادی سرمون تو زندگی همه یا کلا همو ول میکنیم درصورتی که به نظرم میشه یه چیزی این وسط بود به نظرم تنهایی خوب نیست آدم تو تنهایی هیچی یاد نمیگیره وقتی با بقیه ارتباط میگیره باتجربه میشه بعد به نظرم خوبه که آدم یه چند نفرو کنار خودش داشته باشه شاید یه موقع به یه مریضی یا یه مشکلی چیزی برخورد حتی تو روابط دوستی هم همینه میگن رفیق نداشته باشید تنها باشید درصورتی که به نظرم آدم رفیق داشته باشه خوبه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اونجایی که فضول تو فامیل زیاده من تنهایی رو ترجیح میدم

اینقدر فضوله میپرسه با خواستگارت تنهایی چیا میگفتین

به تو چه فضول!

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

باور کن ما حد وسط بلد نیستیم

نشد با یکی یکم صمیمی بشم طرف سرش نیاد تو ماتحتم

واقعیت رو بهت میگم

این یه فرهنگه ما نداریم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
باور کن ما حد وسط بلد نیستیمنشد با یکی یکم صمیمی بشم طرف سرش نیاد تو ماتحتمواقعیت رو بهت میگماین یه ...

کاملا درسته و باهاتون موافقم

من خیلی به حریم شخصی افراد احترام میذارم.وقتی در ارتباطم به هیچ وجه در مورد هیچی زندگیشون نظر نمیدم.دخالت نمیکنم.

ولی متاسفانه اطرافیانم این طور نیستند.

راحت نظر میدن راحت دل میشکنن.از ناراحتی دیگران ابراز خوشحالی میکنن.تو خوشحالی دیگران آتیش میندازن....

آخه بگو به اینا چه!

از اونجایی که فضول تو فامیل زیاده من تنهایی رو ترجیح میدماینقدر فضوله میپرسه با خواستگارت تنهایی چیا ...

متاسفانه همینه یا زیادی  فضولن یا کلا محل نمیدن انگار هیچ حد وسطی نیست

من هم طرز فکر شما رو داشتم.فوق العاده خونگرم و اجتماعی بودم.فوق العاده آسیب دیدم.تا قلبت رو تکه تکه ...

من همیشه تنها بزرگ شدم روزایی بود مادرم بیمارستان بود بعد خودم تک و تنها کارای مادرمو انجام می‌دادم همیشه حسرت اینو داشتم ای کاش عمه یا خاله ای بود برای اینروزا درسته به قلب آدم خیلی ضربه میزنن فامیلای فضول و بدخواه ولی واقعیت اینه وقتی باهاشون ارتباط گرگ میشی و ساده نیستی مهارت اجتماعی آدم میره بالا

من همیشه تنها بزرگ شدم روزایی بود مادرم بیمارستان بود بعد خودم تک و تنها کارای مادرمو انجام می‌دادم ...

واسه من پدرشوهرم و خواهرشوهرم بی‌رحم ترین ، رذل ترین،دهن سردترین موجودات کره زمین هستند.کاملا درسته، وقتی باهاشون در ارتباطم به  خوی وحشیانه پی میبرم و کلا دنیا برام یه جای خیلی سیاه و زشتی میشه.ولی من مال این طور زندگی کردن نیستم.ترجیح دادم تنها باشم و مثل دوران کودکی ساده و مهربون زندگی کنم تا اینکه با اینها در ارتباط باشم و گرگ بشم😔خیلی سخته خصوصا وقتی بچه داری....ولی فعلا دارم ادامه میدم.دوسالی هست ندیدمشون.