2777
2789

بچه ها دلم میخواد دهه شصتی یا دهه پنجاه بودم😭😭اصن نمیتونم خودم رو با همسن هام وفق بدم خیلییی اذیتم..روزی نیست که در مورد پسر و این چرت و پرتا حرف نزنن 
توی همه حرفاشون حداقل یه فحش هست خسته شدم حالم بهم میخوره😭خیلی حساسم نسبت به این چیزا
ای کاش گوشی هم نداشتم 😭 حس میکنم اصن احساساتم طبیعی نیست و نرمال نیستم  اصن دلم نمیخواد باهاشون حرف بزنم چون بحث های خاله زنکی و مسخره و بی فایده میکنن. همشوننننننن . خوب و بد نداره آخرش به این بحث میرسه نمیدونم چرا اینطوری ام.حس میکنم خوب هم نیست که اینطوری باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بااحترام به حرفات تو هر دوره ای ادم خوب بد هست .فک نکن همه دهه ۶۰ ایی ها فروغ فرخزادن.و بله احساسات برای سنت طبیعی نیس

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

بالاخره تو هر دهه یسری رفتار و عقاید خاصی هست

نظرم اینه سختش نکنی برای خودت و هر طور ک مطلوب خودتع برای خودت باش

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

من ی شکاف بزرگ حس میکنم مثلا یارو با راحتی سوار ماشین چهارتا پسر میشه بعد من از نگاه مستقیم پسری ک بهم خیره میشه فرار میکنم چون حس خطر دارم 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

سعی کن کسایی مثل خودتو پیدا کنی و باهاشون وقت بگذرونی، هنوز هستن کسایی ک مث ماهان، منم بشخصه ن طرز فکرشونو میپسندم ن رفتارو سبک زندکیو و تفریحاتشون. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
تازه شدم ۱۹

هر کسی با آدم‌های هم‌سطح خودش (از نظر رشدیافتگی، سلف استیم و ...) اوکی می‌تونه بشه 

روی خودت کار کن دوست‌های رشد یافته‌تر داشته باش (مطمئن باش 19 ساله‌های خیلی رشدیافته هم داریم)

بعد هم ممکنه دید خودت قضاوتی باشه که به خاطر همین اذیت بشی