2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام عزیزم خوبی میوم هات سایز و نوعشون چی بود  منم میوم دارم می‌خوام بدونم بدون جراحی میشه پان ...

من سه تا میوم دارم

یکیش ساب سروزال ۳۰ میل و ۱۵ یکی اینترامورال ۱۹ میل

امپول ها را که زدم ۱۵ و ۸ و ۱۷ شد 

سلام دوستان من قراره بعده عید انتقال بدم امروز رفتم دکتر گفت دارو میدم تا چل روز بعد ک بیای برای انت ...

سلام عزیزم همراه ال دی بهت امپول نداد فکر کنم از ۱۴ ال دی باید بخ‌وری بعد اول تا سوم پریودت باید بری به من امپولو میداد حتما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم انشاءالله به حق صاحب امروز باب الحوائج از چندروز دیگه من این حرفو به شما بزنم عزیزدلم  ...

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه انشالله🤲

واقعا ؟ چه عجول بودی 😁😁

والا من کلا اسم بی بی چک میاد تمام‌ بدنم‌ میلرزه انقدر که ازش منفی دیدم😶😶😬 الانم به خاطر اینکه از بلاتکلیفی در بیام میگم بی بی چک بزارم ولی وقتی میخوام عملیش کنم میترسم‌😂

شما قبلا قبل پریودی هم سینه هات سنگین نمیشدن؟

نه فدات شم همیشه پریودامم بی درد وعلائم بودم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببخشید من جواب میدم تا روز ۶ لانه گزینی می کنه

قربونت برم ممنونم‌که لطف کردین و جواب دادین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خانم هایی که باردارن همتون بلاست انتقال دادین؟ من سه روزه انتقال دادم ینی امیدی هس

اووووووووه پرن تو این تاپیک که ۳روزه انتقال دادن وگرفته اصلا ناامید نشو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نیاز جان من هیچ علائمی توروزای انتقالم نداشتم عزیزم کاملا عادی انگار نه انگار جنین انتقال داده بودم ...

عززم منم مثله شما رویان انتقال دادم !قشنگ یادمه عزیزم روز مثبت شدنتون رو !خداروشکر نتیجه دیدین ممنونم که بهم یاداوری کردین ممنون عزیزم انشالا که منم باردارم🥰

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه انشالله🤲 واقعا ؟ چه عجول بودی 😁😁 والا من کلا اسم بی بی چک میاد ت ...

آره عزیزم من برعکس از بی بی زدن خوشم میاد😂 الانم که تو ماه ۷ هستم یه وقتا به شوهرم میگم یه بی بی بگیر بزنم الان که دوخط میشه بیشتر خوشم میاد 

میخای بذار روز ۱۰ انتقالت بزن چون جنین ۵ روزه میگن ۱۰ به بعد دیگه حتمی نشون میده ۳ روزه ۱۲ به بعد

عززم منم مثله شما رویان انتقال دادم !قشنگ یادمه عزیزم روز مثبت شدنتون رو !خداروشکر نتیجه دیدین ممنون ...

انشاءالله به این وقت اذانی مثبتی عزیزم دلم روشنه برات 

چرا همه ی جنین ها را بلاست نمیکنن من گفتم ازم را بلاست کنید گفتن لازم نیس

ببین بستگی به جنینت داره من از ۱۲ تا جنینم فقط ۴تاش قابلیت بلاست شدن رو داشتن که قبل انتقالم ۴تارو گذاشتن دستگاه فقط دوتاش بلاست شده بود ۲تاش ازبین رفت بقیه رو ۳ روزه فریز کردن برا بچه بعدی باید همون ۳ روزه انتقال بدم دیگه 

عززم منم مثله شما رویان انتقال دادم !قشنگ یادمه عزیزم روز مثبت شدنتون رو !خداروشکر نتیجه دیدین ممنون ...

داروهات چیه نیاز جون؟