2777
2789

سلام من میخوام تزریق چربی به صورت انجام بدم شوهرم به سختي اجازه داد چربی به صورتم تزریق کنم ی وام گرفتم برای اینکار دوسه ماهی طول کشید تا بگیرمش و در این مدت مشکل مالی برامون پیش اومده چندتا چاله چوله توزندگیمون پیش اومده که بااین پول میشه ی تعدادش رو پرکرد وخدایی شوهرم چیزی نگفته اما خودم دودل شدم که عمل رو انجام ندم من تو دوراهی افتادم که عمل رو انجام بدم یاندم 

از یک طرف خانوادم از طرف دیگه صورتم بخاطر لاغری زشته شاید اگه چربی تزریق کنم خوشگل شم 

شما جای من بودید چیکار میکردید خودخواهی روانتخاب میکردید یا ازخودگذشتگی میکردید

من تو 25سال زندگی زناشویی هیچوقت چیزی برای خودم نخواستم این اولین بار بود که خواستم کاری برای خودم انجام بدم الان نمیدونم چیکار کنم 

ببخشید اما من شنیدم تزریق چربی خیلی شانسیه

یعنی اگر دو طرف صورتت مثل هم چربی رو جذب نکنه نامتقارن میشه

اینو چند جای مختلف شنیدم 

یکم بیشتر تحقیق کنید

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چربی بزن

میگی۲۵ ساله هیچ کاری برای خودت نکردی 

الان که به زور وام میخوای یه کاری کنی دیگه دو دل نشو و خودتو سرزنش نکن 

شماهم حق زندگی داری حتی اگه شده یکبار هم برای دل خودت زندگی کن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿