2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
امید به خدا. بله صبر میکنیم.  ولی موضوع یکی دو ماه اگه بود که اشکالی نداشت. نمیدونم چی بگم وال ...

منم اینجوری شده کارم. همش گره میفته. الان دقیقا یک ساله که از انتقال اولم میگذره ولی هر چی تلاش کردمبا اینکه اول کار همه چیم اوکی بود همه چی ولی هر ماه ی مشکلی بوجود اومد. همش حس می کردم خدا میخواد ی چیزی حالیم کنه. با یکی از اساتیدم حرف زدم گفتم ی کار مهمی دارم ک گره میفته همش توش چ حکمتی داره؟. گف نمازاتو اول وقت میخونی؟ ی لحظه برق گرفت انگار منو. اخه ی روایتم تو همین مضمون داریم که تاخیر انداختن نماز باعث میشه تو بعضی از مسائل ادم دیرتر به نتیجه برسه.(البته نه اینکه هر کی دیر رسید مشکل ازینجاس. یکی از عوامل اینه) 

منم با خدا عهد کردم تا جایی ک بتونم اول وقت بخونم. ان شاالله خودش عنایت کنه و گره از مشکل همه مون باز بشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم زود زود خوب میشی منم پارسال با سونو داپلرمتوجه میوم شدم دوتا بیرون وداخل رحم.کلی غصه خوردم ...

ممنون از دلداریت عزیز دلم دعام کن خدا روی خوش زندگی رو بهمون نشون بده توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نیاز جان من هیچ علائمی توروزای انتقالم نداشتم عزیزم کاملا عادی انگار نه انگار جنین انتقال داده بودم ...

عزیزم شما حتی درد سینه هم نداشتی؟

من دیروز یه دونه جوش رو چونم زدم همیشه قبل از پریودم جوش میزنم میگم نکنه بازم میخوام پریود شم😖

من امروز روز ۸ انتقال جنینمه بی بی چک نشون میده؟

عزیزم شما حتی درد سینه هم نداشتی؟ من دیروز یه دونه جوش رو چونم زدم همیشه قبل از پریودم جوش میزنم می ...

نه عزیزم هیچی نه درد سینه نه کمر درد نه درد پریودی انتقال اولمم که منفی شد همینجوری بودم من الان ۲۷ هفته ام از روز اول انتقال تا الان هیچچچچچ علائمی پیدا نکردم فقط شکمم بزرگ شده وتکونای بچه همین تا قبل تکون هرهفته میرفتم سونو که ببینم واقعا خبری هست یانه 

پروژسترون استفاده میکنی پریود نمیشی عزیزم اون جوشم به ف.ال نیک بگیر

جنینات چندروزه بودن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم هیچی نه درد سینه نه کمر درد نه درد پریودی انتقال اولمم که منفی شد همینجوری بودم من الان ۲۷ ...

الهی عزیزم خدا نی نیت رو حفظ کنه سالم بغلش بگیری انشالله😘

دو تا جنین ۵ روزه انتقال دادم 

انقدر دوست دارم زودتر تکلیفم مشخص شه از بلاتکلیفی در بیام

اگه میدونستم بی بی چک صد در صد نشون میده تست میکردم

سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر من امروز پانکچر شدم، خداروشکر یازده تا تخمک داشتم و هایپر شدم  ع ...

سلام عزیزم، خداروشکر

میشه بیشتر توضیح بدی که چی کارا کردی و چه غذاهایی میخوردی بیشتر. منم ذخیره تخمدانم پایینه ، یا تخمک نداشتم یا اگر بوده با کیفیت پایین

الهی عزیزم خدا نی نیت رو حفظ کنه سالم بغلش بگیری انشالله😘 دو تا جنین ۵ روزه انتقال دادم  انق ...

فدات بشم انشاءالله به حق صاحب امروز باب الحوائج از چندروز دیگه من این حرفو به شما بزنم عزیزدلم 

ببین اگه فکر میکنی بی بی بزنی روحیه اتو از دست میدی بذار دو سه روز دیگه ولی اگه نه بزن 

من خودم اینجوری نبودم تو دوتا انتقالام از روز ۵ و۶ شروع میکردم بی بی زدن تا آخرش انتقال اولم که تازه ۳ روزه بودن جنینا☹😂🤦🏻‍♀️

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام قربونت برم. فدای مهربونیت. آره واقعا خدا بزرگه من تلاشمو میکنم دیگه توکل به خودش. الهی آمین. ا ...

سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم یعنی وقتی فهمیدم شوکه شدم...

مشخصه دختر قوی هستی و مطمئنم به زودی مامان میشی و بچه تو بغل میکنی  

سلام دوستان من قراره بعده عید انتقال بدم امروز رفتم دکتر گفت دارو میدم تا چل روز بعد ک بیای برای انتقال بعد قرص  ال دی داده ک از پریوده بعدی شروع کنم ب خوردن ک میشه فروردین فقط متوجه نشدم کی برم پیشش انقدر ک ادم و هول میکنن 

قرص ال دی رو شروع کردم روزه چندم برم پیشش شما ها ک تجربه دارید 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم، خداروشکر میشه بیشتر توضیح بدی که چی کارا کردی و چه غذاهایی میخوردی بیشتر. منم ذخیره تخم ...

ژل رویال میگن خوبه برا تخمک 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خیلی برات ناراحت شدم یعنی وقتی فهمیدم شوکه شدم...  مشخصه دختر قوی هستی و مطمئنم به ...

سلام فدات شم ممنونم از همدردیت. الهی آمین

انشالله به زودی مامان شدنت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم اتفاقی نمیفته نگران نباش به من سفکسیم ۴۰۰ داد روزی یکی میخوردم تا ده روز

مرسی گلم فعلا که انگار آزمایش ادرارم عفونت نبوده من اشتباه میکردم رنگش فقط کدر بوده دکتر گفت حالا منتظر جواب کشت ادرارم خدا کنه اونم عفونت نباشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت