2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من عزیزم فقط یه جنین داشتم و باردار  شدم این سوال و منم قبلا تو تاپیک بارها پرسیدم  ناامید ...

خداروشکررر😍😍😍

ایشالا بچه تو صحیح وسالم بغل کنی😘😘

کجا ای وی کردی وانتقال دادی؟پیش کدوم دکتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز موعدم توجه نکردم ولی کلا تایمی که انتقال داده بودم درد پریودی داشتم گلم. ولی درکل طبق تجربه بچه ...

آره عزیزم میدونم.من خودم تجربه با علائم و بی علائم رو داشتم و هردوش هم منفی شده. ولی گاهی آدم دوست داره دنبال علائم بگرده.ممنون از پاسخت.

خداروشکررر😍😍😍 ایشالا بچه تو صحیح وسالم بغل کنی😘😘 کجا ای وی کردی وانتقال دادی؟پیش کدوم دکتر

ان شاالله  قسمت توهم عزیزم من یه جنین ۳روزه فقط برام موند جهاد تبریز بودم زیر نظر دکتر موسی پور 

چه خوب..۱۰تاجنین جنینات چندروزه بودن؟ بارسوم چن تا انتقال دادی؟بنظرت چرا بار سوم مثبت شد؟

بله عزیزم از ۴۰ تا تخمک ۱۰ تا جنین شد.

بار سوم سه تا انتقال دادم ی دوروزه دوتا بلاست

خواست خدا بود مثبت شدم چون کار خاصی نکردم واقعا فقط استرس نداشتم و سپردم بخدا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چه خوب..۱۰تاجنین جنینات چندروزه بودن؟ بارسوم چن تا انتقال دادی؟بنظرت چرا بار سوم مثبت شد؟

بار آخر ۱۵ کیلو اضافه وزنمو کم کرده بودم از یک ماه قبلش پیاده روی میکردم نمی دونم تاثیر داشت یا نه ولی خب مهم ترین چیز قطعا خواست خداست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بار آخر ۱۵ کیلو اضافه وزنمو کم کرده بودم از یک ماه قبلش پیاده روی میکردم نمی دونم تاثیر داشت یا نه و ...

سارا جان ببخش می پرسم  یکی از اقوام منم  ازو اسپرمه شما تو بیوپسی و تسه اسپرم داشتین ؟

اون چسب شمام اسنفاده کن شاید شد دوستم پی ار پی هم کرد بالا نرفت با چسب رفت 

حتما انشالله اگه خوب پیش بره همه چی اونم امتحان میکنم

بارداری اولم داشتم gcsf

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره عزیزم میدونم.من خودم تجربه با علائم و بی علائم رو داشتم و هردوش هم منفی شده. ولی گاهی آدم دوست د ...

سلام خوبی 

چند روز انتقال دادی

ان شاءالله با خبرهای خوش

منم ۵ روز انتقال دادم 

سارا جان ببخش می پرسم  یکی از اقوام منم  ازو اسپرمه شما تو بیوپسی و تسه اسپرم داشتین ؟

قربونت بله عزیزم همسرم پسا شد اسپرم بود 

سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

قربونت برم خداروشکر که بهتری

انشالله اذیت نمیشی

امیدوارم خیلی زود دوباره قسمتت بشه فدات شم🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بعد از اون  قید انتقال جنین های خوبی که از پانکچر آخر داشتم رو زدم چون دیگه نمی کشیدم. یکی دوب ...

خدارو‌شکر 

چقدر به صبوریتون افتخار کردم 

ایشالا خدا نگهدار شما و فرزندتون باشه

منتظر معجزه خداوند هستم...😊
سلام دوستان.یه سوال:اگر بعد از انتقال جنین ،در موعد پریودی ، پریود نشیم ، این که نشانه بارداری نیست ...

بخاطر پروژسترون پریود نمیشن نمیشه گفت باردارن یا نه

ان شاالله که شما بارداری