2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046547 بازدید | 684525 پست
بله عزیزم ایشالله قراره برم بیمارستان گاندی 

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی امیدوار شده بودم     یکی از آشنایان گفته بود ما هم اسپرم صفر بودیم فلان دکتر رفتیم خ ...

عزیزم منم شوهرم اسپرمش صفر بود با میکرو باردار شدم ناامید نشوعزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما انتقال جنین درد واذیت هم داره؟ مثانه باید پرباشه؟

نه عزیزم درد نداره

نیمه پر باشه

عزیزم منم شوهرم اسپرمش صفر بود با میکرو باردار شدم ناامید نشوعزیزم

خداروشکر که باردار شدی😘🌹

چن تاجنین تشکیل شد براتون؟

چن تا انتقال دادی؟بار چندم باردارشدی

ممنون میشم ج بدی🙏🏻

خداروشکر که باردار شدی😘🌹 چن تاجنین تشکیل شد براتون؟ چن تا انتقال دادی؟بار چندم باردارشدی ممنون ...

ان شاالله شما هم بزودی باردار شی

۱۰ تا جنین تشکیل شد

بار آخر سه تا جنین انتقال دادم

بار سوم مثبت شدم

ان شاالله شما هم بزودی باردار شی ۱۰ تا جنین تشکیل شد بار آخر سه تا جنین انتقال دادم بار سوم مثبت ...

چه خوب..۱۰تاجنین

جنینات چندروزه بودن؟

بارسوم چن تا انتقال دادی؟بنظرت چرا بار سوم مثبت شد؟

دوستای گلم کلا زایمان سزارین با حسی بهتره یا بیهوشی ؟؟؟؟؟. من از عوارض بی حسی میترسم اما میگن همون موقع بچه رو میبینی و اینکه بهش میتونی برسی خیلی بهتره !!!

کلا تجربیاتتونو ممنون میشم در اختیارم بذارین  

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

توروخدا بچه ها برام دعا كنيد،اخراي ماه ٨ هستم فكر كنم كرونا گرفتم مناز اول كرونا تا الان بقدري مراقب بودم كه كرونا نگيرم ولي نميدونم از كجا گرفتم هيچ جا هم نميرم الان سرفه ميكنم از جنينم ميترسم مشكلي براش پيش بياد يا زودتر بدنيا بياد😭توروخدا كسايي كه حامله بودن كرونا گرفتن چيكار كردن،ميترسم خيلي برام دعا كنيد 😭

عزیزم چقدر سختی کشیدین ... بالاخره چطوری صاحب فرزند شدین؟

بعد از اون  قید انتقال جنین های خوبی که از پانکچر آخر داشتم رو زدم چون دیگه نمی کشیدم.

یکی دوبار هم خواستم برم انتقال ولی قسمت نشد.

مدتی بعد طبیعی باردار شدم که ۱۵ هفته رفتم سونو قلبش ایستاده بود و با چه وضع روحی داغونی بازم سقط کردم.

یکسال بعد از اون سقط خدا بهم عنایت کرد و مجدد طبیعی باردار شدم و به عنایت امام زمان خداوند هدیه شو بهم بخشید و بعد از ۱۱_ ۱۲ سال انتظار و دویدن های بیحاصل صاحب فرزند شدم.

من سالها دویدم به هر دری زدم همه کار کردم که اون چند خطی که از تجربه ای وی اف نوشتم بارزترین تلاشم در این راه بود تا یه زمانی حسرت نخورم که زمان رو از دست دادم یا کوتاهی کردم 

برای همینه که همیشه به دوستای گلم میگم در این راه تا جایی که زورتون میرسه بجنگید و تلاش کنید و نتیجه رو به خدا بسپارید حتی اگر بارها زمین خوردید نا امید نشید مطمئن باشید خدا سهمی از مادر شدن رو براتون کنار گذاشته که ان شاء الله به زودی بهش میرسید. 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
😭😭😭😭😭همدردم خیلی سخته چاره یوخ دیشب تا صبح فکر میکردم اگه رشد بشه و من دارم دمنوش میخورم اینقد ...

سلام عزیزم حالت چطوره.بهترشدی.  امیدوارم خدابهمون نظرکنه. چند روز پیش تولدم بود مامانم  گفت عزیزم نهایت تا دو سال دیگه میتونی بعدش دیگه سختت میشه ودیگه اصلا نمیخاد و از این حرفا یهو بخودم اومدم دیدم ۳۵ سالم شده وآرزوم مونده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

@داداشمممم    

سلام عزیزم، حالت بهتره؟ همگی اینجا به فکرت هستیم و برات آرزوی سلامتی داریم، امیدوارم حال دلت هرچه زودتر خوب بشه و از این به بعد فقط شادی و سلامتی برات باشه عزیز دلم 🌹🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
😭😭😭😭😭همدردم خیلی سخته چاره یوخ دیشب تا صبح فکر میکردم اگه رشد بشه و من دارم دمنوش میخورم اینقد ...

بیا ازخودت خبر بده نگرانتم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم

با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش نیاد.

دوستای گلم من حالم خیلی خوبه و الان بهترم دیگه از مرگ داداشم که بدتر نیست سپردم به خدا خودش داد خودش گرفت من تمام تلاشمو کرده بودم ولی نشد. انشالله اگه عمری باشه باز تلاشمو میکنم دیگه هر چی خدا بخواد. نباید نا امید شد نباید خودمون رو ببازیم زندگی در جریانه دنیا ارزش نداره که غصه بخوریم. دوستون دارم خیلی

جنین توی ۶ هفته ۶ روز رشدش متوقف شده بود و ساک تا ۷ هفته ۵ روز رشد کرده بود دقیقا دو روز بعد سونوی قلبی که رفتم نی نیم آسمونی شده بود. این مدت حالت تهوع خیلی داشتم فقط یه هفته ای بود کم شده بود و کمر درد و سینه درد اضافه شده بود هنوزم سینه درد رو دارم.

دعا کنید زودتر دفع بشه دعای شما دوستانم همیشه در حقم گیرا بوده

ببخشید تک تک جواب ندادم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

ان شاء الله یه روزی به همین زودی ها فرشته ت برمیگرده تو دلت و بغلت 

من مطمئنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست