2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من تا الان هشت کیلو چاق شدم. اینکه چقدرش نرماله فکر کنم به شاخص توده بدنی هر فرد ربط داره مثلا کسی ...

آنا جون شما پیش دکتر اسرافیلی که میرید هر دفعه فشارت و وزنت رو چک میکنه آخه من واسه سونو قلب که رفتم انجام نداد حالا نمیدونم سری های بعد اینکارو میکنن یا نه آخه دیدم همه دکترا چک میکنن بعد خواهر همسرمم گفت باید چک کنه اما واسه من نکرد فردا هم نوبت دارم ده هفته و سه روزمه باید چک کنه یعنی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
کامل نچیدم هنوز😊 فعلا تاریخی نداده دو هفته دیگه باید برم پیش مشایخی ببینم چه تاریخی میده ولی خودم ...

انشاءالله بسلامتی عزیزم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون شما پیش دکتر اسرافیلی که میرید هر دفعه فشارت و وزنت رو چک میکنه آخه من واسه سونو قلب که رفتم ...

بله عزیزم باید چک کنن برای منم میکردن.

من تصمیمو گرفتم دیگه برم گاندی ایشالله برای زایمانم🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آنا جون شما پیش دکتر اسرافیلی که میرید هر دفعه فشارت و وزنت رو چک میکنه آخه من واسه سونو قلب که رفتم ...

عزیزم منم فردا برای اولین بار نوبت دارم کاش ببینم شمارو 

با تو دلیت برام دعا کن منم مثل شما دفعه اول با خانم دکتر مثبت بشم خیلی رو همسرم کار کردم تا رازی شد بیاد اینجا

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بله عزیزم باید چک کنن برای منم میکردن. من تصمیمو گرفتم دیگه برم گاندی ایشالله برای زایمانم🥰

خب پس چک میکنن مرسی خیالم راحت شد. 

به سلامتی با کدوم دکتر همون رضایی رفتی مطبشون چه طور بود. رفتی خود گاندی 

امکانش هست لکه لانه گزینی باشه ؟

امروز روز چندمشه عزیزم؟

آره عزیزم وقتی هم بی بی چکش مثبت شده بارداره احتمال داره هماتوم باشه بخاطر اون گفتم به دکترش حتما بگه اگه هماتوم باشه باید پروژسترونش زیاد بشه ودرکنارش استراحت مطلق

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شما سیسمونی نی نی رو کامل کردی؟ من احتمالا هفته دیگه میرم واسه عکس بارداری  گفتم زودتر برم آخ ...

من نه هنوز خورده ریز یه سری لباس واسباب بازی گرفتم ولی کامل نشده هنوز منم ۳۰ هفته میرم برا عکس بارداری

عزیزم منم فردا برای اولین بار نوبت دارم کاش ببینم شمارو  با تو دلیت برام دعا کن منم مثل شما دف ...

سلام عزیزم اه به سلامتی چرا که نه خوشحال میشم ببینمت با هم صحبت کنیم من فردا ساعت ۳:۴۵ نوبتمه شما چی؟ 

به حق فاطمه زهرا اولین انتقال مثبت میشی همین الان دستمو گذاشتم روی شکمم و از خدا برات خواستم. حالا خودت فردا اومدی از مریضاش هی بپرس میبینی که همه بار اول مثبت شدن. 

خب پس چک میکنن مرسی خیالم راحت شد.  به سلامتی با کدوم دکتر همون رضایی رفتی مطبشون چه طور بود. ...

مرسی عزیزم.گاندی رو که قبلنا رفته بودم میدونم چجوریه فضاش و ...دکترم بله همون دکتر رضایی رفتم خیلی خوشم اومد بنظرم خوب بود پیج اینستاشم دارم هر روز کلی از زایماناشو میزاره تو مطبشم همه اکثرا باردارا بودن ازش خیلی تعریف میکردن

☺☺☺☺خوب کردی من که دارم نهایت استفاده رو میکنم از بارداری تموم شه باید رژیم باشم یسره حداقل الان بخ ...

بعد زایمان شیر میدی لاغر میشی خیالت راحت فقط بعد قطع شیر دهی باید مواظب باشی برنگردی 

خدایا شکرت
مرسی عزیزم.گاندی رو که قبلنا رفته بودم میدونم چجوریه فضاش و ...دکترم بله همون دکتر رضایی رفتم خیلی خ ...

آنا جان شما الان ویتامین د۳ وآهن وفولیک اسید میخوری هنوز؟

ویتامین ومکمل این چیزا چی میخوری؟

سلام عزیزم اه به سلامتی چرا که نه خوشحال میشم ببینمت با هم صحبت کنیم من فردا ساعت ۳:۴۵ نوبتمه شما چی ...

عزیزم ممنونم منم برای سلامتی خودت و نینی نازت ایت الکرسی خوندم الان من فردا ساعت ۶.۵نوبت دارم 

یه سوال دیگه فردا اصلا همسرم نباید بیاد داخل مطب 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
مرسی عزیزم.گاندی رو که قبلنا رفته بودم میدونم چجوریه فضاش و ...دکترم بله همون دکتر رضایی رفتم خیلی خ ...

وااااای تیکرو ببین😍😍😍 دیگه چیزی نمونده چشم انتظاریت تموم بشه آناجونم

انشاءالله که با سلامتی ودل خوش زایمان کنی وگل دخترت سالم وصالح بیاد تو بغلت عزیزدلم موقع زایمانت دعا برا هممون یادت نره عزیزم

آنا جان شما الان ویتامین د۳ وآهن وفولیک اسید میخوری هنوز؟ ویتامین ومکمل این چیزا چی میخوری؟

فولیک اسید که نه عزیزم خیلی وقته نمیخورم از دوازده هفته به بعد فکر کنم قطع شد.

دی رو هم تازگی چون آزمایشم بالا بود یکروز درمیون نصف میخورم.

آهن و کلسیم و پرگناکر هر روز میخورم😇