2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
ممنون عزیزدلم جواب دادی  خداروشکر علائم انقباضو گفتی تا الان نداشتم  سارا باورت میشه هفت ...

خداروشکر

نگران نباش عزیزم همون با سونو رویان حساب کن من تا حالا بجز رویان جای دیگه نرفتم سونو بیرون ممکنه اشتباه کنه به خودت استرس نده

ان شاالله هفته دیگه میری همه چی عالیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر نگران نباش عزیزم همون با سونو رویان حساب کن من تا حالا بجز رویان جای دیگه نرفتم سونو بیرون ...

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی عزیزدلم تیکر تک رقمی آرزوست😍😍😍

من بیرونم سونو زیاد رفتم ولی همیشه با رویان یکی درمیومد هفته ام انشاءالله که خیره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خداروشکر نگران نباش عزیزم همون با سونو رویان حساب کن من تا حالا بجز رویان جای دیگه نرفتم سونو بیرون ...

راستی بسلامتی سیسمونی نی نی نازتو چیدی؟

دکتر چه تاریخی داده برا زایمانت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشاءالله بسلامتی زایمان کنی عزیزدلم تیکر تک رقمی آرزوست😍😍😍 من بیرونم سونو زیاد رفتم ولی همیشه ب ...

ممنونم عزیزم همچنین

ی چشم به هم بزنی میگذره از هفته ۳۰ به بعد انگار دیر تر میگذره

نگران نباش اشتباه ممکنه پیش بیاد همه چی خوبه ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
راستی بسلامتی سیسمونی نی نی نازتو چیدی؟ دکتر چه تاریخی داده برا زایمانت؟

کامل نچیدم هنوز😊

فعلا تاریخی نداده دو هفته دیگه باید برم پیش مشایخی ببینم چه تاریخی میده ولی خودم حساب کردم حدودا بین ۲۰ تا ۲۵ فروردین میشه

راستی بسلامتی سیسمونی نی نی نازتو چیدی؟ دکتر چه تاریخی داده برا زایمانت؟

شما سیسمونی نی نی رو کامل کردی؟

من احتمالا هفته دیگه میرم واسه عکس بارداری 

گفتم زودتر برم آخرا دیگه زیاد سنگین میشم همین الان یه کوچولو وایمیستم پا درد میگیرم 

دوستان من آزمایش دادم منفی شدم. پرونده این انتقال بسته شد. اصلا روحیه خوبی ندارم و فعلا قصد هیچ کار ...

عزيزم ايشالا آرامش پيدا كنى و مطمئن باش كه بزودى جواب ميگيرى، منم تا الان همه بى بى چكام منفيه و تقريبا ديگه انتقالمو منفى ميدونم ولى تا هشتم كه دكتر وقت ازمايش داده صبر ميكنم.. اميدوارم تو تمام مراحل زندگى موفق باشى💐💐💐

من خیلی وقت ها گشنمه بخاطر قند نمی تونم زیاد بخورم😕 دیشب خیلی گرسنم شد رفتم یه لیوان شیر خوردم

خدایا شکرت
من خیلی وقت ها گشنمه بخاطر قند نمی تونم زیاد بخورم😕 دیشب خیلی گرسنم شد رفتم یه لیوان شیر خوردم

من اصلا نمی تونم تحمل کنم گشنگیو😢😢😢

امشب تلافی کردم زیاد خوردم 😀

☺☺☺☺خوب کردی

من که دارم نهایت استفاده رو میکنم از بارداری تموم شه باید رژیم باشم یسره حداقل الان بخورم عقده ای نشم😂😂