2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ممنون توکل بخدا

خداروشکردختر خوب اینجور خیالم از سلامتی خودت راحته میدونی برای خدا هیچ کاری نشد نداره گر نگه دار من انست ک من میدانم...

راستش ساعت ۱۲ اینا باشنیدن خارج رحمیت کلی غصه ام گرفت وگریه کردم ولی الان اومدم انگار معجزه شده برام  پس. دیگه توکل کن هرچی حکمت خودشع

بچه ها یه سوال، چقدر زمان می‌بره تا پریود بشم و جنین دفع بشه؟ الان سه روزه داروهامو قطع کردم دمنوش ز ...

عزیزم من این دردو‌ کشیدم متاسفم برات من یه هفته از قطع داروهام گذشت اصلا حتی یه لک کوچولو هم نداشتم کلی دم کرده و زعفرون و چیزای جورواجور و‌گرمیجات خوردم و طناب میزدم که دفع بشه ولی انگار نه انگار آخرش رفتم بستری شدم یه روز کامل هر ۴ ساعت قرص زیرزبونی و داخل رحمی بهم دادن تا آخرش ساعت ۳ نصفه شب سقط شد اونم با کلی خونریزی شدید  ولی بقایا موند داخل رحمم و روز بعدش کورتاژ شدم بنظرم به این راحتیا سقط نمیشه البته تجربه خودمو گفتم چون ماها دارو زیاد گرفتیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا گفت ساک دیده میشه داخل رحم ولی خیلی کوچیکه سن حاملگی نسبت به بتات خیلی کم نشون میده بعد ...

سلام عزیزم الهی شکرررررر خیالم راحت شد انشاالله این میوم چیزی نیس اتفاقا منم داشتم سونو رفتم وقتی باردار بودم گفت میوم داری ولی دکترم گفت نگران کننده نیس مطمنم برا توام چیز نگران کننده نیس و نی نی داره روز به روز بزرگتر میشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دخترا گفت ساک دیده میشه داخل رحم ولی خیلی کوچیکه سن حاملگی نسبت به بتات خیلی کم نشون میده بعد ...

خدارو هزارمرتبه شکر 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم من این دردو‌ کشیدم متاسفم برات من یه هفته از قطع داروهام گذشت اصلا حتی یه لک کوچولو هم نداشتم ...

گلم ایشون فقط بتا بالا رفته و اومده پایین اونم کم با برای شما فرق میکرد شما ساک بارداری تشکیل شد و قلب تشکیل نشده بود شما نه هفته یا ده هفته بودی اگه اشتباه نکنم ولی برای ایشون به رفتن سونو هم نکشیده. بارداری ایشون بارداری شیمیایی بوده گلم استرس ندید تجربه هاتون باهم فرق میکنه عزیزم ایشالله بزودی بارداری خوبی رو تجربه کنی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

🛑🛑🛑بچه ها یه سوال؟؟؟

من پنجشنبه انتقال داشتم از دیروز ینی روز چهارم دمای بدنم یه کم بالا رفته. تب ندارم اما به نسبت همیشه نیم درجه بالاتره. به نظرتون طبیعیه یا سیستم ایمنیم داره واکنش نشون میده؟؟

اونایی که مشکل ایمنی داشتن  و تب میکردن چجوری بودن؟ تب بالا داشتن یا همین اندازه ها؟

گلم ایشون فقط بتا بالا رفته و اومده پایین اونم کم با برای شما فرق میکرد شما ساک بارداری تشکیل شد و ق ...

عزیزم من طبق گفته خودشون که سوال پرسیده بعده قطع دارو چند وقت طول میکشه جنین دفع بشه فک کردم مشکلشون شبیه من بوده و‌جنین بوده که الان منتظره دفع جنینه!!!! نه اینکه فقط بتا مثبت بوده و‌بعد افت کرده و اصلا به سونو نرسیده وگرنه قصد و نیتم دادن استرس نبود خواستم کمکی کرده باشم یه جورایی نحوه سوال کردنشون منم به اشتباه انداخت

عزیزم من طبق گفته خودشون که سوال پرسیده بعده قطع دارو چند وقت طول میکشه جنین دفع بشه فک کردم مشکلشون ...

درسته عزیزم من چون قبلا پیاماشونو خونده بودم در جریان بودم که فقط افت بتا داشتن . ایشالله که بزودی هم ایشون هم شما دامنتون با یه بارداری فوق العاده عالی سبز بشه عزیزم همم بقیه منتظرا بحق علی🥰😇

ماها همه اینجاییم تا بهم کمک کنیم و برای همدیگه دعای خیر کنیم😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
🛑🛑🛑بچه ها یه سوال؟؟؟ من پنجشنبه انتقال داشتم از دیروز ینی روز چهارم دمای بدنم یه کم بالا رفته. ت ...

عزیزم بالا رفتن دما نشونه بارداری هست 

منم دمام بالا رفت و خودم قبل از ازمایش حدس زدم که باردارم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
راستش فعلا قصد نداشتم تا دیروز که همسرم گفت بهتره فروردین شروع کنیم اگه به تعطیلات نخورم فروردین می ...

چه خوب عزیزم الهی که این دفعه مامان بشی 

منم بیصبرانه منتظرم دوباره برم انتقال 

من بازهم سرم گرفتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون توکل بخدا

خدا را شکر ان شالله که مامان شدی فکر نکنم جای نگرانی باشه البته احتمالا در دسته بارداری پرخطر باشی با این شرایط که گفتی دعا میکنم به حق این مغرب بعد نه ماه بسلامتی و دل خوش بغل بگیری و تمام این مسائل فراموش بشه عزیزم 🤲🤲🤲

میفهمم قربونت برم. خداروشکر که خطر اصلی رفع شد. ان شاالله هیشکی گرفتارش نشه. نگران نباش نی نی مون چ ...

عزیزمی که لایق باشم انشاالله برا اینهمه نذر و دعات فاطمه جان 😭😭😭🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اها ببین این میوما بستگی دارن کجا باشه مال من بیرون رحم بود جاش خیلی بد بود و بزرگ‌دکتر گفت‌اول عمل ...

توکل بخدا الان جواب داد گفت نمیشه کاری کرد فعلا منتظر بمونم ببینیم جنین رشد میکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداروشکر عزیزم🥰🥰🥰🥰

عزیزمی که خدا حاجت دلت و بده