2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
نشد خارج از رحمی بود

الههییی عزیزم ، به خدااا خیلی خیلی ناراحت شدم ، اصلا هنگ کردم چی بهت بگم 😞😞😞. 

فقط میتونم بگم درکت میکنم و امیدوارم هرچه زودتر خدا بهت یه بچه به صورت طبیعی بده 😞😕 میدونم هرچی بگیم فایده ای نداره و تسکین دردت نمیشه ، فقط بدون کنارت هستیم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اصلا میگن نرو مضره قبول نمیکنن اینجا هم گفتم گفتن نه 

عزیزم پیاماتو خوندم اول از همه که ایشالله امروز خوش خبر باشی عزیزم بعد اینکه کی گفته داپلر خطر داره چه چیزایی میگن اونجا والا دستگاه های سونوی مرکز مام همشون داپلره حتی تو بارداری هم دیدم که بعضیارو دکترا که خودشون داپلر ندارن میفرستن سونو داپلر آخه چه ضرری ......

در کل که ایشالله که خیره برات عزیزم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پیاماتو خوندم اول از همه که ایشالله امروز خوش خبر باشی عزیزم بعد اینکه کی گفته داپلر خطر داره ...

آره منم دقیقا همینو میخاستم بگم بهش الان منم تا باردار شدم اولین سونوی ساکو دکترم خودش انجام داد ولی از برای قلب به بعد تا الان همش دارم میرم داپلر ضرری نداره که 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم گفتن خارج از رحمی هستش خودش تعجب کردن علائم ندارم کورتاژ گفتن انجام میدن راجع بهش می‌دونی

اره عزیزم.من کورتاژ کردم.لوله من از دست دادم.مثل سزارین انجام دادن برام.اما خوب بخیه زدن الان بعداز3سال کاش خیلی کم معلومه.

میشه گفت کورتاژ درواقع تراشیدن داخل رحمن.

ایشالا خارج رحمی نباشه.

خارج از رحمی یعنی هرجایی غیر از داخل خود رحم.

توکل بخدا

عزیزدلم انشاءالله که امروز عیدیتونو از خدا میگیرین وبا خبر خوش میای پیشمون

ولی میگم بنظرت امکان نداره جنینات به میومت چسبیده باشن ولانه گزینی کرده باشن؟ والان دیدنش امکان پذیر نباشه؟

اگه سوالم چرته واقعا ببخشید چون من تجربه ای از میوم وفیبروم واین چیزا ندارم فقط چیزی که به ذهنم رسید وگفتم 

چون تو پستات دیدم گفتی یه طرف رحم که نمیبینن اون طرفم گفتن پر میومه قابل دیدن نیست خب شاید به میومت چسبیدن ولانه گزینی کردن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها یه سوال، چقدر زمان می‌بره تا پریود بشم و جنین دفع بشه؟ الان سه روزه داروهامو قطع کردم دمنوش زعفران و گلپر و زرشک هم چند تا لیوان خوردم ولی نه درد دارم نه حتی لکه بینی، تا کی ممکنه طول بکشه؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اره عزیزم.من کورتاژ کردم.لوله من از دست دادم.مثل سزارین انجام دادن برام.اما خوب بخیه زدن الان بعداز3 ...

من8هفته م بود که یادآور دفع نشد.مجبور به کورتاژ و ...شدن.البته بارداری من اونموقع طبیعی بود.

حدس میزنم بخاطر خوردن بعضی داروهای گیاهی (مثل تخم هویج و لتروزول و فلفل سیاه و عصاره زعفران و...)که دکتر مامایی مثلاً مشهور بهم داده بود،خارج رحمی شد.

سلام دخترا گفت ساک دیده میشه داخل رحم ولی خیلی کوچیکه سن حاملگی نسبت به بتات خیلی کم نشون میده

بعد گفت که میوم داخل رحمی هم داری ببین دکترا چی میگه الان من نگرانیم دوتا شد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من بعداز۸روز پریود شدم هانیل جونم.ایشالا خیره

چقدر زمان می‌بره 🙁 حالا تا وقتیکه مثبت بود لکه بینی داشتم از وقتی بتا اومد پایین یهو لکه بینیمم قطع شد 😅!! واقعا هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد، ان شاالله که کار همه ختم بخیر بشه 🙏🌹

عزیزدلم انشاءالله که امروز عیدیتونو از خدا میگیرین وبا خبر خوش میای پیشمون ولی میگم بنظرت امکان ندا ...

عزیزم من شیاف و ساعت هشت و نیم صبح میزدم و من از ساعت هفت صبح تو دکترا هستم الان نمیتونم بزنم نه دارم میرسم خونه 

روزی دوتا شیاف داشتم همون شب و بزنم 

و اینکه گفت داخل رحمی ساک دیده میشه ولی خیلی کوچیکه نسبت به جواب بتات

داخل رحمت میوم داری و باید به دکترت بگی نظرش چی می‌تونه باشه 

نگرانیم دوتا شد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چی شد عزیزم؟

گفت دیده میشه اما خیلی کوچیکه نسبت به بتات داخل رحمت هم میوم هست گفت به دکترت حتما اطلاع بده

سلام دخترا گفت ساک دیده میشه داخل رحم ولی خیلی کوچیکه سن حاملگی نسبت به بتات خیلی کم نشون میده بعد ...

وای خدایا شکررررررر، عزیزم همین که داخل رحمه واقعا خیلیییی جای شکر داره، الان دیگه حداقل نگران سلامت خودت نیستی، برای میوم ها هم نگران نباش، ان شاالله که اونا هم زودی رفع میشه، نی نی ها هم خیلی خوب رشد میکنن توکل بر خدا، خیلی خوشحال شدم که خارج رحمی نیست گلم، الهی که مبارک باشه برات و خدا خودش به بهترین شکل بارداریتو پیش ببره و به سلامتی زایمان کنی عزیز دلممممم، التماس دعا 🙏🌹