2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها من آزمایش دادم گفت بارداری ولی بتا خیلی پایین ، البته تلفنی جواب دادن دکتر هم تیتر بتا ننوشته بوده  گفت سه روز دیگه باید تکرار کنم 

تورووو خدااااا برام دعااا کنید 😭😭😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مرسی جواب دادی خیالم راحت شد یه جوری گفت گفتم من دیابتو بغل کردم دیگه 🥴 ❤️به سرم زده بود فردا ...

نه گلم توی رنج نرماله اصلا نگران نباش ، سلامت باشی همیشه عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی من عاشقتم سوالایی که میخوام توووی همون هفته ها بپرسم شما دو هفته زودتر میپرسی جواب منم میشه😅😜 ...

عزیزدلمی 😍🥰

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من آزمایش دادم گفت بارداری ولی بتا خیلی پایین ، البته تلفنی جواب دادن دکتر هم تیتر بتا ننوشته ...

خدا رو شکرررررر عزیزم، خب اوایلش بتا پایینه دیگه گلم نگران نباش فقط خیلی احتیاط کن و دوچرخه هم اصلا سوار نشو، به امید خبرای خوبت عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ببخشید که من جواب میدم بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتا باش صبح ناشتا ی آزمایش ازت میگیرن بعد بهت گلوک ...

مرررررسی عزیزم که گفتی همون چندروز دیگه میرم 

انقدرم سختم میاد که خدا میدونه 

من ریزه خواری خیلی دارم از اینکه از شب تا صبح چیزی نخورم عذا میگیرم😂😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خداروشکر، امیدوارم همه چیز به خوبی بگذره برات، ممنونم عزیزم. امروز گفتند برم سونوی قلب. دعا کن برام ...

چشم حتما حتما دعاگوتم انشاءالله که امروز قلب نازشو میبینی و۱۲۰ سال برات میتپه عزیزدلم 

مرررررسی عزیزم که گفتی همون چندروز دیگه میرم  انقدرم سختم میاد که خدا میدونه  من ریزه خو ...

😂😂😂😂 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من رفتم تو هفته۳۰ دو سه روزه بعد غذا انگار تهوع میگیرم ی کم میگذره خوب میشم طبیعیه بنظرتون؟ ...

وااای چه خووووووب ۳۰ هفته😍😍😍کاش منم ۳۰ هفته بودم الان 

وااای چه خووووووب ۳۰ هفته😍😍😍کاش منم ۳۰ هفته بودم الان 

😊😊😊😊 من میگم کی میشم ۳۶ هفته

ان شاالله بسلامتی بگذره و زایمان کنیم این اواخر استرس خیلی بیشتره😢😢😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت خداروشکر میگم من از دیشب یخورده گلو درد دارم دکتر گفت طبیعیه

دکتر زنان پرسیدی؟؟؟ یا دکتر عمومی؟؟ من والا الان چند شبه هرشب از ترسم آب نمک قرقره میکنم التهاب باشه میخوابونه حتما آب نمک قرقره کن بازم از دکتر بپرس دیفن هیدرامینم برا گلو توو بارداری میدن مایعات گرم بخور بذار خوب شب عزیزم ایشالا زودی خوب شی فکر نمیکنم ولی عوارض واکسن باشه چون من یکی از دوستام زد دقیقا با شما همون روز فقط یکم دست درد و همون روز بدن درد داشت الانم مثل قبله البته بدن با بدن فرق داره . ایشالا که به خیر بگذره برات عزیزم اگه دیدی بدتر و بیشتر شد خدایی نکرده حتما دکتر برو

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه گلم توی رنج نرماله اصلا نگران نباش ، سلامت باشی همیشه عزیزم 🙏🌹

مرسی فدات شم همچنین ❤️😘🥰

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دکتر زنان پرسیدی؟؟؟ یا دکتر عمومی؟؟ من والا الان چند شبه هرشب از ترسم آب نمک قرقره میکنم التهاب باشه ...

همون روز که واکسن زدم دکتر گفت ممکنه گلودرد و تب و درد داشته باشی 

دیروزم زنگ زدم دکترم گفت طبیعیه 

منم دستم درد میکنه 😢😢😢

بچه ها من آزمایش دادم گفت بارداری ولی بتا خیلی پایین ، البته تلفنی جواب دادن دکتر هم تیتر بتا ننوشته ...

عزیزم تبریک میگم بهت انشاءالله صحیح وسلامت نی نی میاد تو بغلت 

اگه اشتباه نکنم شما هنوز موعد پریودتم نگذشته خب این طبیعیه دیگه که بتات پایین باشه انشاءالله ۳روز دیگه یه بتای عالی هممونو خوشحال میکنی الانم به دکترت خبر بده که دستورات لازمو اگه چیزی هست بهت بده طبق مشکلاتی که داشتی