2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله بسلامتی فقط باردارا رو همه جا واکسن نمیزنن این مراکز سلامت هستن  باید بری اونجا الب ...

خوب شد گفتی نمیدونستم 🤭این مراکزی که توو بلد زده یعنی نمیزنن؟؟؟؟ 

مراکز بهداشت باید برم حتما؟؟؟ الان لیستشو درآوردن نزدیک خونمون پیدا کردم شما مرکز بهداشت زدی؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان گلم من امروز پانکچر شدم دوتا تخمک داشتم که جنین هام فریز میشه البته روشن شانگهای پنجشنبه ...

سلام عزیزم، الهی که به حق محسن زهرا، بهترین نتیجه رو میگیری و دامنت سبز میشه، خوشبخت و عاقبت بخیر باشی گلم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم من لوپوس دارم آزمایش خون لوپوس واسه داشتن یا نداشتن لوپوس خودت میخای انجام‌بدی؟

عزیزم شما برای لوپوستون تو بارداری چه دارویی مصرف میگنید؟ تحت نظر دکتر روماتولوژی هستید؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم الیگو اسپرمی که خیلی بهتر از آزو اسپرمیه، الیگو اسپرم کلی اسپرم داره ولی آزو تعداد خیلی کمی اس ...

الهی آمین ❤ واقعا هر چی خدا بخاد همون میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم به دلت بد راه نده بدن انسان ها باهم فرق دارد مثل خیلی از بچه های اینجا آن شالله شما هم اینبار ...

ان شاء الله همه نتیجه خوب بگیرن شما الان پیش کدوم دکتر میری عزیزم؟ 

خدایا به امید تو....

سلام دوستان.ببخشید یه سوال:

من از وقتی داروهام مخصوصا پروژسترون رو قطع کردم(بخاطر منفی شدن),بشدت سینه هام درد میکنه،مخصوصا زیر دلم(رحمن) از شدت درد تیرمیکشه و میسوزه،طوریکه این موقع شب از خواب بیدار شدم .طبیعیه بنظرتون؟

چون پارسال که منفی شد اینجوری نشدم  

دقیقا همون روزی که دکترتون گفتن عزیزم، برای من از روز اول بود

دکتر از روز سوم میگه من روز سوم‌ خونریزی ندارم به اون صورت ،شما دکترتون‌برای همه از روز اول شروع میکرد یا برای هر کسی متفاوت بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم باید حداقل ۸ ساعت ناشتا باشی و شب قبلش اصلا چیزای شیرین و قند دار نخور چون ممکنه بصورت کاذب با ...

تو آزمایش قند فقط شب قبلش چیزای شیرین نخوریم‌کافیه یا مثلا یکی دو‌روز قبلش هم‌نباید خورد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هانیل جان دکتر برا من آزمایش قند نوشته هم ناشتا هم یک ساعته و۲ ساعته شرایطش چیه عزیزم؟ چندساعت ناشتا ...

یعنی من عاشقتم سوالایی که میخوام توووی همون هفته ها بپرسم شما دو هفته زودتر میپرسی جواب منم میشه😅😜 مخصوصا سر همین ازمایش دقیقا همین بود سوالام😂