2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون زنگ زدم پرسیدم گفتن سه تا جنین سه روزه برام تشکیل شده خدا رو شکر میکنم چون وضعیت ما خیلی فر ...

خداروشکر عزیزم ایشالا که بهترینا برات اتفاق میوفته به زودی عزیزم😍😍

ورزش ...ماساژ رحم ...رژیم حدف قند و شیرینی و کارخانجاتی و اینا ...روزی ۲۰تا بادوم درختی خیس شده تو ا ...

مرسی عزیزم .لطف کردین 🙏🏻🙏🏻😍.من دیگه فرصت زیادی برای انجام دادن این کارها ندارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله عزیزم یه بار مرکز ابن سینا تهران که با النوا و سینال. hmg ۳ تا تخمک ازم گرفتن و ۲ تا جنین فرش ا ...

آخی عزیزم .بعضی از مراکز و دکترها واقعا وجدان کاری ندارن متاسفانه .اصلا به فکر روح و روان بیمار نیستن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم .لطف کردین 🙏🏻🙏🏻😍.من دیگه فرصت زیادی برای انجام دادن این کارها ندارم 

ورزش و ماساژ  انجام بده روز انتقال هم یکساعت قبل کیسه ابگرم بذار رو رحمت و ورزش کن حتی شده تو سالن مرکز ...مثل من وسط سالن پرستارا  می خندیدن بهم مخصوصا حرکت پروانه میگن خوبه قبل انتقال 😁😁😁 

منم تا چند روز پیش روزی دوتا دمیترون میخوردم اما الان نه دیگه. غذا به سختی من خیلی لاغر شدم. میگذره ...

منم لواشک میخورم بهترم

منم خیلی لاغر شدم انشالله به سلامتی نی نیامون دنیا بیاد عزیز دلم 

روح داداش عزیزت هم شاد 

فاتحه میخونم براش🖤

واقعا🤕 من اصلا غذا نمیتونم بخورم شیرموز میخورم ک تقویت شم مثلا🤐🤐

نه عزیزم خوب نیست زیاد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخی عزیزم .بعضی از مراکز و دکترها واقعا وجدان کاری ندارن متاسفانه .اصلا به فکر روح و روان بیمار نیست ...

آره عزیزم بازم خوبه بار دوم‌ عقلم کار کرد و درست انتخاب کردم. خودت توی چه مرحله ای هستی اگه دوس داری بگو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم لواشک میخورم بهترم منم خیلی لاغر شدم انشالله به سلامتی نی نیامون دنیا بیاد عزیز دلم  روح ...

ممنونم گلم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه.‌

انشالله الهی آمین من پرتغال و لواشک همش میخوردم الان اونا هم دیگه جوابگو نیست انشالله که زودی تموم بشه از بارداری لذت ببریم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤