2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامانا نشتی کیسه آب چه علائمی داره ؟ از کجا میشه بفهمیم داریم یا نه؟؟؟؟ من خیلی حساس شدم هرروز گیر میدم به یه چیزیم 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی کارهای خانم تاجیک را کدوم انجام دادی؟من روغنم رو روغن اصل و طبیعی کردم....قند رو حذف کردم کامل ...

من خوابمو اول درست کردم ، بعد روغن کنجد و روغن زیتون کردم ، بادام چون لاغرم میکرد پسته جایگذین کردم ،قند و شکر کامل ، کوه و دوچرخه و پباده روری و کاهش استرس با موسیقی و شعر خودندن و ... 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنونم گلم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه.‌ انشالله الهی آمین من پرتغال و لواشک همش میخوردم الان اونا ه ...

عزیزم شما انتقال دادی مثبت شدی به سلامتی مبارکت باشه

میشه بگی جنین چند روزه برات انتقال دادن؟

سه روزه بود یا ۵ روزه؟

امیدوارم به زودی نتیجه بگیری عزیزم،منم دوبار قبلا رفتم تو سیکل میکرو که تخمکام رشد نمیکرد و تا روز ۱ ...

من مشکل اندومتریوز و چسبندگی داشتم که دوبار عمل شدم ، کیفیت تخمک هامم خوب نمیشد 

قبل عید پارسال انتقال دادم مثبت شد ولی قلبش وایستاد و مجبور شدم سقط کنم ، همسرمم ضعیفه مورفولژی 1 و خورده ای 🥲 به هرحال مشکلاتمون طی این چند سال هی زیادتر شد ، اولش فقط مشکل همسرمو بود ، کم کم خودمم داغون شدم  

خانوما من باهمسرم دعوا کردم دیگه نمیخوام برم بتا رو تکرار کنم بتا دوروز پیش ۲۰ بوده امیدی ندارم بیاد بالا داروهامو همه رو قطع کنم دیگه 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
من مشکل اندومتریوز و چسبندگی داشتم که دوبار عمل شدم ، کیفیت تخمک هامم خوب نمیشد  قبل عید پارسا ...

نگران نباشید انشا... به زودی همین جا خبر بارداریتونو میدید، به نظرم دیگه عمل نکن بی فایده ست، منم عمل کردم دوباره دو ماه نشده بایه کیست بزرگ برگشت، کپسول اووبوست بگیرید برای کیفیت تخمک خیلی خوبه، من یه شیاف هم استفاده کردم چسبندگیام خیلی کم شده بود و کیستم هم از بین رفت، ولی چنذ ماه چون دارو تحریک تخمک گذاری استفاده کردم دوباره برگشت ماه بعد بازم میخوام شیاف استفاده کنم.

نگران نباشید انشا... به زودی همین جا خبر بارداریتونو میدید، به نظرم دیگه عمل نکن بی فایده ست، منم عم ...

الان که بی بی چک ام مثبت شده ، دعا کن واقعی باشه فقط ، من یه دوره رفتم تهران پیش دکتر سید ریحان میر دامادی ، خدا خیرش بده من کیستام و چسبندگیم خوب شد با دو ماه دارو مصرف کردن ، یعنی رفتم دکترم هنگ کرده بود که چطوری کیستات آب شده ، منم چیزی نگفتم ولی دوباره رفتم پانکچر شدم ، ودوباره کیستا برگشت ، این دارو ها کیست ساز میکنن تخمدان ، ولی با دارو های اون دکتر دیگه کیستای من برنگشته بودن 

نگران نباشید انشا... به زودی همین جا خبر بارداریتونو میدید، به نظرم دیگه عمل نکن بی فایده ست، منم عم ...

کپسول اووبست هم برای من جواب نداد خواهر ، من الان 3 ماه روزی یه دونه فولیک اسید و یه دونه اومگا 3 میخورم 

گه گاهی هم قرص ویتامین ب کمپلکس و ب 12 

با ویتامین دی 

اینا بیشتر روم تاثیر داره