2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
فداات بشم عزیزم خیلی لطف داری ،برام دعا کن عزیزم ، فقطدر حد یه بی بی چک 🥰🥰

اگه قابل باشم .ان شاالله یه بتای عالی رو بهمون خبر میدین 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مررذرسی عزیزم 🥰🥰🥰❤️❤️ ولی باور نمیکنم تا دوباره بی بی نزارم ، امیدوارم بی بی چک ها خراب نبوده باش ...

نه عزیزم هر دوتا که خراب نیستن

فردا اول صبح بزن دوباره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زهرا جان. ممنونم. نه دیگه طرازی که افتضاح بود اگه راضی بودم که نمیرفتم با اسرافیلی بله خیلی ازش ...

سارا جان شما هم دوبار پانکچر و انتقال دادین ؟اگه آره .دفعه اول چه تعداد تخمک و جنین داشتین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خب خداروشکر پس خیالم کامل راحت شد فردا میرم میزنم برام دعا کن 🤲🏻❤️

ان شاالله بسلامتی

فقط باردارا رو همه جا واکسن نمیزنن این مراکز سلامت هستن 

باید بری اونجا البته نزدیک خونتون باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دقیقا بخدا.واقعا راه اعصاب خرد کنی هستش. منم داروهای ایرانی بیشتر به بدنم نیفته تا خارجی. اونایی ک ...

نه بابا ناراحت چی ؟ ما اینجا فقط همدیگرو درک میکنیم وگرنه هیچ کس نمیفهمه ماها چی میگیم و چی میکشیم 🥲 خدا زودتر دامنتو سبز کنه عزیزم ، خدا معجزه اشو نشونت بده گلم که اگه اون بخواد همه چیز درست میشه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
مباااارکه عزیزم🥰🥰🥰🥰 چشم ودلت روشن خداروهزارمرتبه شکر نازیلا تو هم رفتی تو گروه باردارا الهی ک ...

سلام نیلو جون خوبی ؟ ممنون از محبتت ❤️ امیدوارم که اینجوری باشه ، برام دعا کنید که همه چیز خوب پیش بره 🤍🌷🤍🌷

منم مثل شما بودم گفتن امپولشو بزن خدایی نکرده التهاب میگیری اگه شوهرت بلد باشه امپول راحته بلافاصله ...

من 40 تا آمپول  پروژسترون روزی یکی میزدم با دو تاشیاف تازه آمپولام تموم شده بود چهقد خوشحال بودم افتادم تو شیاف مسخره بهترین کار همون ساعت عوض کنم

دخیره بالا نمیره اما کیفیت اره فلورا تاجیک خیلی ها ازش نتیجه گرفتن منم قبل انتقال اصلاح سبک کردم فقط ...

چه اصلاح سبکی داشتین برای قبل انتقال 

خدارو شکر عزیزم از این به بعد همین طوری تا دلت میخواد بی بی چک بزن حالشو ببر .. انشاالله خوشحالیت با ...

فدااات بشم مهربون ، مررسی بابت دعای خوشگت ❤️🤲❤️🤲 خدا به همه بچه های این تایپیک چندتا چندتا نی نی بده 💚💚

خانوما کسی اطلاع داره خوردن ۱لیوان  شیر موز هر روز خوبه یا نه تو بارداری؟

عزیزم من شنیدم شیرموز خوب نیست نمی دونم حالا من که نخوردم الان بعضی وقتا میخورم