2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
😂😂منظورم این بود هرطور راحتی کاراتو انجام بده منم عادتم رو چپه اما به خاطر اینکه باور غلطه از روز ...

😅😅😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂فعلا در به در دنبال پول هستم برا میکرو  استرس عمل فیبروم و میکرو همه رعایتو خراب میک ...

سنت چقده  دوست داشتی بگو البته ...اما از من بشنو اول صلاح سبک کن تا ان شاالله پولشم جور بشه  اما اول این راهو برو ان شالله خدا با یه معجزه شادت میکنه و نمیری سراغ میکرو ..استرس نداشته  باش  شکر خدا کم کم بیمه هم میاد هزینه هات کمتر میشه الان تامین اجتماعی خوب کمک می کنه فکر هیچ و نکن اول باید بدن آروم باشه 

سلام نیلو جون خوبی ؟ ممنون از محبتت ❤️ امیدوارم که اینجوری باشه ، برام دعا کنید که همه چیز خوب پیش ب ...

قربونت برم حتما خوب پیش میره

معجزه کوچولوتو به خدا بسپار خودش مراقبشه😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
😂😂منظورم این بود هرطور راحتی کاراتو انجام بده منم عادتم رو چپه اما به خاطر اینکه باور غلطه از روز ...

هیوا جون من همش به پهلوی راست می خوابم  بعدش نگران میشم دست خودمم نیست 😬

منم دو ماه پیش پانکچر شدم ، 12 تا فولیکول داشتم ولی هیچ کدوم رشد نکرد 😕 3 تا فولیکول ازم گرفتن اونم ...

امیدوارم به زودی نتیجه بگیری عزیزم،منم دوبار قبلا رفتم تو سیکل میکرو که تخمکام رشد نمیکرد و تا روز ۱۰ پری خیلی کوچیک بودند که من خودم دیگه ادامه نمیدادم ودارو رو قطع میکردم، متاسفانه داروهای میکرو برای من نتیجه عکس میده انگار. فردا هم میخوام برم سونو ببینم چقدر رشد میکنه، دیروز روز هشتم بودم یه فولیکول ۱۰ و یه ۱۲ داشتم اگه خوب رشد کرد ادامه میدم اگر نه که هیچی    میشه بپرسم مشکل شما چی بوده؟

عزیزم نمودار نداره روبروی وزن ی عددی رو نوشته مثلا نوشته ۸۰٪ اون نموداره  بین ۳۰ تا ۶۰ نرماله

مرسی عزیزم ممنون آره نگاه کردم مال من نزده بود

همش نگرانم وزنش کم نباشه

مرسی عزیزم ممنون آره نگاه کردم مال من نزده بود  همش نگرانم وزنش کم نباشه

نه عزیزم نگران نباش بچه ها هفته های اخر وزن میگیرن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هیوا جون من همش به پهلوی راست می خوابم  بعدش نگران میشم دست خودمم نیست 😬

نه عزیزم هیچ فرقی نداره فقط میگن ماه اخر و هفت ماه به بالا بیشتر روی چپ باشید وگرنه اینجوری نیست دائم بخوای اونوری باشی

حتی رو کمر هم باشی دکتر گفت هیچ مشکلی نیست نترسید

اگه اینستاگرام داری دکتر خواجه پور سونوگرافیسته اون هم قشنگ توضیح میده از نگرانی درمیای. من جدیدا دارم تلاش میکنم روو شکم نباشم هی بالش اینا میزارم که روو پهلو باشم بعد میبینم پامو دادم عققب مایل به شکمم😂😂

قرص نمیندازی؟ من دوتا دمیترون میندازم بازم حالم بده از معده دردهم نگم برات راستی غذا میتونی بخوری؟ ...

منم تا چند روز پیش روزی دوتا دمیترون میخوردم اما الان نه دیگه. غذا به سختی من خیلی لاغر شدم. میگذره فقط باید تحمل کرد دیگه. من چیزای ترش میخوردم یکم بهتر میشدم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارا جان شما هم دوبار پانکچر و انتقال دادین ؟اگه آره .دفعه اول چه تعداد تخمک و جنین داشتین 

بله عزیزم یه بار مرکز ابن سینا تهران که با النوا و سینال. hmg

۳ تا تخمک ازم گرفتن و ۲ تا جنین فرش انتقال دادن و منفی شد کوفتشون بشه اون همه پولی که دادم و بار روانی که اون مدت کشیدم خاک تو سرشون هیجی حالیشون نبود. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤