2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
من تو دوتا سقط قبلی که داشتم قبل اینکه ساک تشکیل بشه سقط میشد اما ایندفعه ساک بود دیروز فقط اشک ریخت ...

عزیزم خیلی زوده من هفته شش رفتمم ندید اما اخر هشت رفتم دید

اصلا نگران نباش همه چی خوبه ❤️❤️

من تو دوتا سقط قبلی که داشتم قبل اینکه ساک تشکیل بشه سقط میشد اما ایندفعه ساک بود دیروز فقط اشک ریخت ...

منم ۵ هفته رفتم فقط ساک و جنین بود دوباره ۶ هفته و ۴ روز رفتم قلبش میزد. انشالله میری قلب قشنگشم میبینی. آنوکسا و آسپرین عالیه که بهت داده. من تا آخر بارداری باید بزنم برای خونرسانی به جنینه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من شنبه انشالله انتقال دارم اولین انتقالمم هست اصلا نگران نباش چون خودم همه این فکرایی که تو ک ...

وای خداروشکر خداروشکر خداروشکر 

ان شاءالله باردار میشی ان شاءالله 

چقدر امیدوار شدم خداروشکر خداروشکر 

شنبه بیا برام همه چی توضیح بده من آروم بشم گلم 

آخی من اون وقتا میگفتم خدایا من مثبت بشم مثله هیوا همش توی دستشویی باشم 😂😂😂 خدا هم قشنگ گوش کرد ب ...

😂😂😂اخ اخ من همیشه به بچه ها میگم میگم هر دعایی کنید جز اینکه بگید حاضرم تهوع داشته باشم😂 من هفته پنج و شش فقط حالتش بود اما بعدش به طرز باورنکردنی شروع شد

الانم که قرص میخورم دیروز گفتم امتحانی نخورم شاید اوکی بود اما گلاب به روت دسشویییی بغل بودم😵‍💫😵‍💫😂گفتم به من نیومده همون قرصمو بخورم خدامو شکر کنم آمپول نیست

تو هم ایشالا وقتی الا نبا قرص کنترلی تا نهایت هفته دوازده اروم میشی عزیزم❤️❤️

سلام دوستان عزیز،من یه سوال داشتم،من چون پرولاکتینم بالا بود همیشه داستینکس می خوردم تا انتقال اما ب ...

من یه قرص دیگه برای پرولاکتین میخوردم کابرلین فکر کنم دکترم گفت تا مثبت شدن بخور دیگه نخور دو روز در هفته هم میخوردم حتما از دکترت بپرس

😂😂😂اخ اخ من همیشه به بچه ها میگم میگم هر دعایی کنید جز اینکه بگید حاضرم تهوع داشته باشم😂 من هفته ...

وای نگو من طاقت ندارم بالا هم بیارم خدا کنم خوب بشم من دلم میخواد لذت ببرم ولی بازم خدا رو هزار بار شکر. تازه دیروز به دکترم که گفتم ذوق کرد گفت اینکه خیلی خوبه 😬

خدا کمکمون کنه من دیگه دارم شبیه پرتغال میشم 

منم ۵ هفته رفتم فقط ساک و جنین بود دوباره ۶ هفته و ۴ روز رفتم قلبش میزد. انشالله میری قلب قشنگشم میب ...

من ۵هفته و۲روزهم چرا من هیچ علامتی ندارم تهوع هم ندارم شما از چندروز بعد انتقال تهوع شروع شد؟

یا رب العالمین
وای خداروشکر خداروشکر خداروشکر  ان شاءالله باردار میشی ان شاءالله  چقدر امیدوار شد ...

یه خانم دیگه بود لی لا فکر کنم دوسه بار پانکچر شده بود تخمک نداشت و طبیعی باردارشد.یه کاربر دیکه پانکچر شد دوتا تخمک داشت انتقال داد مثبت شد چندجا بهش گفته بودن باید اهدایی بگیری

یا رب العالمین
سلام هیوا جون خوبید ؟بهتر شدی ؟من بهتر شده بودم ها اما یک هفته اس دوباره حالم بده تهوع و چن باری هم ...

وای نگم برات که من همچنان همونم اما کمتر شده حتما برام که با قرص جواب میگیرم 

ببین شما امپول پروژسترون میزنی؟ من طی تحقیقاتی که داشتم میگفتن این پروژسترون زیاد تووو بدن یکی از عوامل اصلی تهوعه اما من که نه امپول دارم نه شیاف نه چیزی بازم دارم

الان هفتت اومده بالاتر خیلی مهمه که بتونی میوه و غذا بخوری اگه قرص اثر نکرد حتما امپول بزن الان ازین به بعد وزن باید بگیره بچه

مامانا یه سوال دلدرد و انقباض و کلا درد شکم توو بارداری تا چه حد طبیعیه ؟؟؟؟ ؟؟؟؟من همش توهم میزنم ت ...

انقباضی نباید باشه اما تیر و اینا اشکال نداره

من دیروز به حدی زیر دلم درد میکرد دکتر گفت برم دوباره زایشگاه از صبح تا شب اونجا بودم کلی ازمایش و سونو همه چی خوب بود گغتن یکم عفونت ادراری دارم من ترسیدم اون عفونت قبیلیه باشه که درد دارم 

اگه دردات زیاده با استراحت خوب نمیشی برو دکتر عزیزم ولی در کل چیز خاصی نیست

من ۵هفته و۲روزهم چرا من هیچ علامتی ندارم تهوع هم ندارم شما از چندروز بعد انتقال تهوع شروع شد؟

زوده من از اول ۶ شروع شد الانم که ۶ هفته و ۵ روزمه فکر کنم. انشالله که تهوع رو هیچ وقت تجربه نکنی