2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست

دوستان تازه وار د ۱۷ هفته شدم رفتم بهداشت گفتن واکسن کزاز بزن حوگیر شدم زدم کلی درد داره دستم بعد شده خوره وجودم نکنه بد باشه ؟چرا زدم ؟کسی بوده توباردارری بزته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم 5/.بود ذخیرم و آی وی اف انجام دادم. ولی تنها ذخیره ملاک نیست و فاکتور های دیگه مثل fsh و lh رو ...

تو رو خدا بگو باردار شدی؟؟همه چی م اوکی هست فکر کنم فقط ذخیره م اومد پاین یهو تا پارسال عالی بود 

باردار شدی؟؟چن تا تخمک کشیدن ازت 

چرا دکتر من میگه باید رضایت بدی چون نمیگیره

چرا میگه اهدایی

مامانا یه سوال دلدرد و انقباض و کلا درد شکم توو بارداری تا چه حد طبیعیه ؟؟؟؟ ؟؟؟؟من همش توهم میزنم تا یه تیر کوچولو میکشه شکمم استرس میگیرم 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آره تا دیروز پرتقال خوب بود برام. مرسی فدات شم. آخی عزیزم خیلی سخته انشالله خوب خوب بشی و از الان به ...

ببین اصلا نگران نباش من خیلی پرس و جو کردم منم هی تحمل میکردم اما نمیشد واقعا چون هیچ غذایی جز پاستیل نمیموند تووو معدم حتی اب و چایی من فککنم دوماه کامل هروز امپول زدم حالا بخوای قرص بخوری دکترم گفت اینقد بخور قرص و امپول و بزن که تهوع نداشته باشی راحت غذا بخوری به بچه برسه اصلا نگران نباش

تو رو خدا بگو باردار شدی؟؟همه چی م اوکی هست فکر کنم فقط ذخیره م اومد پاین یهو تا پارسال عالی بود&nbs ...

عزیزم من شنبه انشالله انتقال دارم اولین انتقالمم هست اصلا نگران نباش چون خودم همه این فکرایی که تو کردی رو داشتم فکر میکردم با این ذخیره باید اهدایی بگیرم و تو دلم خودمو راضی کرده بودم ولی این راهو ادامه دادم.منم دکترا خیلی نا امید کرده بودن که حتی میخواستم برای یک بارم که شده آی یو آی کنم بهم اجازه ندادن. اما با مصرف دارو تو سیکل پانکچر 12تا فولیکول داشتم که 9تا تخمک داشتم از اون 9تا هم 5تا جنین 

ای جااانم تیکرت مبارکه باشه دعاکنین منم مثبت شم به بد تر از ایناشم راضیم

ای خدا منم از این حرفا میزدما🤭

انشالله که مثبتی توکل به خدا مثبت میشی و بارداری راحتی تجربه میکنی 😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت عزیزم اره ننرس منم اوایل خیلی مقاومت کردم اما واقعا نمیشه تمام گلوم زخم شده بود مثل جنازه ها ...

آخی من اون وقتا میگفتم خدایا من مثبت بشم مثله هیوا همش توی دستشویی باشم 😂😂😂 خدا هم قشنگ گوش کرد به حرفم البته من بالا نمیارم ولی کل روز حالت تهوع دارم. مال منم دوزش ۴ هست. انشالله همین روزا تموم میشه مال تو من اولشم. از دیروز که یکی خوردم بزنم به تخته یکم بهترم

دوستان تازه وار د ۱۷ هفته شدم رفتم بهداشت گفتن واکسن کزاز بزن حوگیر شدم زدم کلی درد داره دستم بعد شد ...

سلام گلم آره منم زدم نگران نباش یکم جاش اذیتم می‌کرد تا چند روز بعد خوب شد

ببین اصلا نگران نباش من خیلی پرس و جو کردم منم هی تحمل میکردم اما نمیشد واقعا چون هیچ غذایی جز پاستی ...

یعنی واقعا دستت درد نکنه مرسی که هستی. ممنونم. خدا فسقلت رو برات حفظ کنه. 😙😙😙

مامانا یه سوال دلدرد و انقباض و کلا درد شکم توو بارداری تا چه حد طبیعیه ؟؟؟؟ ؟؟؟؟من همش توهم میزنم ت ...

گلم با دکترت مشورت اگه نیازه دارو بده من خودم تا آخر بارداری درد و انقباض داشتم ایزوکسپرین میخوردم گاهی یکی گاهی کمتر ولی اواخر  روزی ۳ تا میخوردم چون خیلی انقلاب داشتم