2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

سلام دوستان اومدم ازتون خواهش کنم برای من دعا کنید من باید اورژانسی سرکلاژ بشم و هفته ام بالاست و ریسک داره ازتون میخوام دعا کنید خدا بهم ببخشتش و بخیر بگذره شاید نفس یکیتون حق بود خدا صداشو شنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بهتر شدی؟ لک بینیت قطع شد؟

دوباره پریود شدم🤭🤔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
د‍وستم من الان چهار روزی میشه که حالت تهوع داغونم کرده هیچی هم آرومم نمیکنه حالا امروز دکتر برام قرص ...

عزیزم این شکاف کام و نمیدونم کی گفته منم خوندم اینقد ترسیدم از پنچ تا دکتر پرسیدم گفتن الکی که نیست شکاف بعد اینا داروهایی میدن که برا جنین ضرر نداره عزیزم الان اون بیشتر به ما نیاز داره ما باید حالمون خوب باشه

والا من اینقد شدید بود قرص رووم اثر نداشت اما دکترم حاضر نشد دمیترون و عوضکنه گفت کم اسیب ترینه یعنی هروز امپولشو داد من تا همین ده روز پیش هروز امپول دمیترون میزدم تازه تهوع هم داشتم اما خداروشکر بچه سالمه الانم هروز قرص دمیترون میخورم

ببین یکی از دوستام اونم قرص دمیترون اثر نداشت دکترش مستقیم این قرص و بهش داد رویه دکترا فرق داره اما اگه میتونی دمیترون و پیدا کن نیم ساعت قبل صبحانه بخور ببین شاید اثر کنه روت

هرکی هم میگه نخور فلان اصلا گوش نده به حرفش عجیبه خواهرت توو کادر درمانه اینجوری میگه دیگه منسوخ شده این دارو نخوردن ه اسیب به مادر

سلام دوستان عزیزم.من دیروز رفتم سونو و خداروشکر جنین و ساک دیده شد گفت 5 هفته هستم اما صدای قلل رو نشنید گفت هفته بعد بیا.من فقط روزی دو تا شیاف و یه آمپول پروژسترون داشتم روزی 3 تا استرادیول دیروز رفتم بهم قرص دوفاستون و آسپرین و آمپول آنوکساهپارین داد.گفت بابت دو تا سقط قبلی که داشتی.نگرانم کرد این داروها ضرر نداره؟و اینکه آمپول رو چجوری میزنن؟

این داروها رو الان چجوری باید مصرف کنم حسابی گیج شدم دوفاستون من خوندم نوشته پروژسترون هست پس شیاف و آمپول پروژسترون واسه چیه؟آسپرین و آنوکسا هپارین تداخل دارن با هم؟دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین.

سلام دوستان عزیزم.من دیروز رفتم سونو و خداروشکر جنین و ساک دیده شد گفت 5 هفته هستم اما صدای قلل رو ن ...

مبارکه . انشالله بسلامت بگذرونین این ۸ ماه باقیمونده رو 

خدارو شکر . جواب سوالاتو بلد نیستم . فقط اومدم تبریک بگم‌😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
این داروها رو الان چجوری باید مصرف کنم حسابی گیج شدم دوفاستون من خوندم نوشته پروژسترون هست پس شیاف و ...

گلم دوفاستون همون کار پروژسترون رو میکنه و دکترت برای محکم کاری بهت داده احتمالا چون گفتی سابقه سقط داری.

انوکسا و آسپرین هردو داروی ضد انعقاد هستن مثلا آمپول رو ظهر یا صبح بزن آسپرین هم شب سعی کن ساعت بزاری و هر روز سر همون ساعت بزنی.

آمپول انوکسا زیر جلدیه یا به بازو بزن یا سمت راستو چپ شکمت چهار انگشت از ناف فاصله بده.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

من تو دوتا سقط قبلی که داشتم قبل اینکه ساک تشکیل بشه سقط میشد اما ایندفعه ساک بود دیروز فقط اشک ریختم.اما صدای قلبش رو نشنیدم خنده رو لبام رو خشکوند.اما تو نت خوندم اینگار هفته پنجم زوده.اما خیلی استرس دارم.دوستان ممنون میشم با تجربه هاتون منو راهنمایی کنین

من تو دوتا سقط قبلی که داشتم قبل اینکه ساک تشکیل بشه سقط میشد اما ایندفعه ساک بود دیروز فقط اشک ریخت ...

هفته ی ۵ خیلی زوده . انشالله ۱۰ روز یا دوهفته دیگه بری ثلب قشنگشم میبینی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
گلم دوفاستون همون کار پروژسترون رو میکنه و دکترت برای محکم کاری بهت داده احتمالا چون گفتی سابقه سقط ...

دکتر گفت شیاف نزن فقط آمپول بزن با دوفاستون بعد آمپولت تموم شد شیاف بزن.چون دکترمو عوض کردم میترسم.الان من آنوکسا دیروز مطب زد ساعت 5 بود به بازو زد  میتونم امروز ظهر بزنم؟یا صبر کنم سر 24 ساعت