2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
واکسن کزار که خوبه باید بزنی من که الان اول راهم کی باید بزنم چه جوریه نگفتن کی باید بزنی 

فک کنم تا ۴ماه باید بزنی به دست می زنن باید ۱۰ سال از اخرین تزریق گذشته باشه درد دست ایجاد می کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نگو من طاقت ندارم بالا هم بیارم خدا کنم خوب بشم من دلم میخواد لذت ببرم ولی بازم خدا رو هزار بار ...

ببین همیشه توو رویاهام میگفتم باردار شم هر هفته عکس بارداری میگیرم اما باورت میشه الان هفته ۲۰ رسیدم هنوز هفته به هفته نتونستم بگیرم اینقد بی حالم🤕😂😂😂قشنگ حاملگی مردم و حاملگی من 😂😂😂

وای نگم برات که من همچنان همونم اما کمتر شده حتما برام که با قرص جواب میگیرم  ببین شما امپول پ ...

یک هفته اس پروزسترونم امو قط کرده وای دیروز باز اینقد حالم بد بود امپول زدم اشتهام بهتر شده ۳ کیلو هم وزن گرفتم توی یک ماه 😳فک کنم زیاد باشه 😅

من یه قرص دیگه برای پرولاکتین میخوردم کابرلین فکر کنم دکترم گفت تا مثبت شدن بخور دیگه نخور دو روز در ...

ممنونم عزیزم،یعنی شما هم بعداز انتقال تا مثبت شدن خوردید بعد قطع کردید ؟

ببین همیشه توو رویاهام میگفتم باردار شم هر هفته عکس بارداری میگیرم اما باورت میشه الان هفته ۲۰ رسیدم ...

وای حرف دلمو گفتی نای یه رژ زدن هم ندارم دریغ از یه عکس ...چه بدنامه ها داشتم 🤣 

یک هفته اس پروزسترونم امو قط کرده وای دیروز باز اینقد حالم بد بود امپول زدم اشتهام بهتر شده ۳ کیلو ه ...

ای جان چقد خوب من همچنان یه کیلو 😭هروز میرم رووو ترازو میگم حالا که مبخوام بره بالا نمیره! 

دکترم گفت مهم اینه با اون امپول اشتهات بیاد یه چیزی بخوری 

اصلا نگران نباش عزیزم ایشالا تو هم زودی خوب شی اما فککنم مثل خودم درگیر باشی فعلا🥵

گلم با دکترت مشورت اگه نیازه دارو بده من خودم تا آخر بارداری درد و انقباض داشتم ایزوکسپرین میخوردم گ ...

ممنونم من درد اذیت کننده ندارم ببین در حد یه لحظه اس یه دفعه ممکنه یکم تیر بکشه همین خودم به خود استرس میدم 🥲

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من ۵هفته و۲روزهم چرا من هیچ علامتی ندارم تهوع هم ندارم شما از چندروز بعد انتقال تهوع شروع شد؟

الان زوده اگه بخواد شروع شه یکم دیگه شروع میشه اما دعا کن نشه واقعا چیز افتضاحیه