2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربونت عزیزم اره ننرس منم اوایل خیلی مقاومت کردم اما واقعا نمیشه تمام گلوم زخم شده بود مثل جنازه ها ...

سلام هیوا جون خوبید ؟بهتر شدی ؟من بهتر شده بودم ها اما یک هفته اس دوباره حالم بده تهوع و چن باری هم استفراغ داشتم مگه نمیگن کم میشه چرا برامن دوباره شدت گرفت 😭

دکار گفت اهدایی دلم میخواد بمیرم گفت با رضایت خودت امضا کنی ای وی اف میکنیم باید تخمک هات زیاد باشه ...

چن تا بود من ۵تا تخمک ۳تاش شد جنین اونم ۲جنین از بین رفت موند یکی ....ناامید نشو الان تو سیکل پانکچر ی ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن تا بود من ۵تا تخمک ۳تاش شد جنین اونم ۲جنین از بین رفت موند یکی ....ناامید نشو الان تو سیکل پانکچر ...

گفت پریود شدی باز بیا سونوگرافی تا بهت بگم شروع کنی ای وی اف..هزینه ت چن شد

گفت پریود شدی باز بیا سونوگرافی تا بهت بگم شروع کنی ای وی اف..هزینه ت چن شد

اگه می تونی ۳ماه صبر کن اصلاح سبک زندگی از نت و اینستا سرچ کن انجام بده رعایت کن خیلی خوبه بعد برو ان شاءالله نتیجه می گیری من با پانکچر اول حستاب کنی  ۴۰ تومن اینا شد من شوهرمم مشکل داشت شدید ...

اگه می تونی ۳ماه صبر کن اصلاح سبک زندگی از نت و اینستا سرچ کن انجام بده رعایت کن خیلی خوبه بعد برو ا ...

من شوهرم مشکل نداره خودم هیج مشکلی ندارم فقط ذخیره م کم هست 

ینی باز 40تومن میشه هزینه م ؟؟

اصلاح سبک هم ببخشید یکم توضیح بده برام

سلام بچه ها کسی بوده با ذخیره زیر یک ای وی اف کنه مثبت بشه؟؟😭😭😭

من هم 5/.بود ذخیرم و آی وی اف انجام دادم. ولی تنها ذخیره ملاک نیست و فاکتور های دیگه مثل fsh و lh رو هم باید در نظر گرفت 

بله من خوردم اما علیظ نه چن تا دونه توی لیوان اب ..قبل و بعدم غذای نشاسته دار زیاد می خوردم نشاسته س ...

مرسی عزیزم آخه یادمه گفته بودن نشاسته گل ولی چون مطمئن نبودم پرسیدم باید با آب سرد مخلوطش کنیم؟ 

من چون خودم ذخیرم کم بود بهتون میگم انقد که استرس کم بودن ذخیره تاثیرگذاره توی روند تخمک گذاری خود این عدد مهم نیس.من خودم از استرسم کم نمیشه ولی بهتون پیشنهاد میدم تو هر مرحله ای هستین استرس رو از خودتون دور کنید و دنبال اعداد و ارقام نباشید 

سلام دوستان عزیز،من یه سوال داشتم،من چون پرولاکتینم بالا بود همیشه داستینکس می خوردم تا انتقال اما بیمارستان بهم گفتن تو انتقالتم هفته ای یکی بخور الان که مثبت شدم بازم بخورم یا ضرر داره؟ 

عزیزم من هپارین رو دور ناف ۴۵ درجه میزنم ولی توسایتا نوشته ۹۰ درجه باید بزنی وهواگیری هم نباید بشه د ...

عزیزم من اصلا هپارین نداشتم نمیدونم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من شوهرم مشکل نداره خودم هیج مشکلی ندارم فقط ذخیره م کم هست  ینی باز 40تومن میشه هزینه م ؟؟ ...

نه کمتر میشه براتون ان شاءالله  ما مشکلاتمون زیاد بود شوهرم خودم .چن بار عمل شدیم ..ببخش واکسن کزاز زدم دستم خیلی درد میکنه به زور تایپ می کنم می تونی پیچ فلورا تاجیک از اینستا پیدا کنی گوش کنی یه سری موارد رفایت کن خیلی ها دخیره اشون بهتر شده ببخش دستم ناکوت شده 

چن