2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
ن عزیزم منم دکتر گفت ایت پریود ن پریود بعدی بیا

انشاالله به سلامتی و زودی مامان بشی و نتیجه بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیزم!نیکاد جان رویان نمیدونم چرا شیوه کاریش اینطوره تا منفی نشن ازمایشا ایمنی انعقادی رو نمینو ...

اره واقعا انگار ما آدم آهنی هستیم بخدا روحیم داغونه جسمم که بماند این سقط قراره چی به سرش بیاره الان همش این یکی دو روز دارم طناب میزنم و گرمی میخورم اینقد خوردم دیگه حالم بهم میخوره برا سقط ولی هیچی به هیچی حتی یه لک ساده هم ندارم میترسم کارم به دکتر و کورتاژ اینا برسه کاش یکم بیشتر دقت کنن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هر جا شده هزینه رو جور کن گمونم دست بالای بالا حدود سه چهار میلیون بشه ولی ارزشش رو داره وقتی ت ...

نه من شنیدم برا هر جنین 2/5میگیرن و حداقل یه نی رو انجام میدن یعنی من الان هر نی توش 3 تا جنین دارم حدودا 8 تومن میشه حالا نمیدونم صحت داره یا نه ولی مجبورم حتی وامم بگیرم انجامش میدم که دوباره این بلا سرم نیاد😔😔😔😔

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

تبریک میگم عزیزم ..خدا حفظشون کنه تا باشه از این سرویس ها🥰🥰این حس رو برای تک تک دخترای این پیج و هر کسی که در انتظار مادر شدن آرزو میکنم🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دکتر رستمی شیراز

اهان.انشاءالله کوچولوتونو بسلامتی بغل کنی.عزیزم میتونی درمورده دکتر رستمی صحبت کنی.از لحاظ کارشون اینا.من بوشهر انجام دادم متاسفانه منفی شدم.انتقال چندم بسلامتی مثبت شدید؟؟آمار مثبتاشون بالاست؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه ازمایش غلظت خون رو همون اوله کار میگیرن عزیزم به نظرم نمیشه برا یه سقط نظر قطعی داد ولی ممکنه مشک ...

آخه من این مشکلو زودتر بهش اشاره کرد دکترم تو شهر خودم بدون دارو که فک نکنم درمان شده باشه پس اگه من غلظت خون داشتم این خودش کمک کرده به توقف رشد جنین!!!! شاید مشکلات دیگه هم باشه نمیدونم باید درست حسابی پیگیری کنم 

فدات، یکی یکی می فرسته، اره خودش انجام میده تو مطب.

ممنون قربونت بشم که با حوصله جواب دادی عزیزم.انشاءالله گل پسرتو بسلامتی بغل کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم جنین من ۵ روزه بود

فرقی نمیکنه عزیزم اگه پنج روزه هم باشه شنبه جنین پنج روزس کلا از فرداش یعنی یکشنبه روز بعدیش حساب میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه من شنیدم برا هر جنین 2/5میگیرن و حداقل یه نی رو انجام میدن یعنی من الان هر نی توش 3 تا جنین دارم ...

عزیزم من ماه پیش سقط کردم الان حال شما رو میفهمه همین استرس کورتاژ داشتم و اینا برو از عطاری گیاه عروس پشت پرده بگیر چند روز بخوری همه رو میکنه میاره البته زیاده روی نکنی خطرناک فکنم روزی ۵ گرم مجازی حالا نمیدونم شما چند هفته هستی من ۷ هفته بودم دیگه بقایا هم نداشتم

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

سلام عزیزم قدم نورسیده هامبارک باشه  الهی حالت دلت شاد شاد باشه وبهترین لحظه های زندگی رو همراه عزیزای دلت بگذرونی وخاطرات قشنگی برات رقم بخوره.شاد وسلامت باشی مامان مهربون زیرسایه امام زمان ان شاءالله .  خدا دامن همه عزیزای چشم انتظار به زودی سبز کنه وسختی های این راه براشون هموارکنه  خدایا خودت نظرکن  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه عزیزم آخرین انتقالم همین ۲۸ شهریور بود

آخی عزیزم دوهفته قبل از من❤

امید به خدا

انشالله قسمتمون بشه👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من ماه پیش سقط کردم الان حال شما رو میفهمه همین استرس کورتاژ داشتم و اینا برو از عطاری گیاه عر ...

عزیزم من به حساب اخرین سونو که دادم باید 8 هفته اینا میبودیم البته من 13 شهریور انتقال دادم یعنی از 13 شهریور این جنیم تو رحمم قرارگرفت ولی دیگه اخرین سونو که رفتم گفت همون تو 6 هفته مونده و قلبش تشکیل نشده و رشد نکرده.. چقد خوب که کارتون به دکتر نرسیده پس حتما میگیرم عصری میرم بیرون 

حدودا 5 گرم چقد میشه یعنی شما خودتون حدودا روزی چند لیوان دم کردید و خوردید؟؟؟ چطور بقایا نداشتید سونت دادید معلوم شد؟؟ سخت بود سقطتون؟؟ ببخش زیاد سوال میپرسم

عزیزم من ماه پیش سقط کردم الان حال شما رو میفهمه همین استرس کورتاژ داشتم و اینا برو از عطاری گیاه عر ...

شما چرا سقط کردید؟؟ پیگیر شدید که علتو پیدا کنید؟ به شما گفتن دوباره کی میتونید وارد سیکل بشید؟ من تماس گرفتم مرکز گفت باید حداقل 4 ماه بگذره پس بعده عید بیاید

سلام عزیزم،  تو خوبی؟ بالاخره دکترتو انتخاب کردی؟؟  منم خوبم بله دیروز ویزیت دکترم بود ...

سلام عزیزم خوبی.استراحت بیشتر کن.اگر دکتر گفت شکم بند استفاد کن.راستش من ازخدامه که دوباره برم .ولی همسرم میگه اصلا.نمیزاره حرفشم بزنم  به خدا دیگه موندم همه سختی هاشم پای خودمه .ولی اصلا قبول نمیکنه. فقط منتظرم مثل خودت برای منم معجزه بشه.دکتر قوامی ام وقت گرفتم میگه بروچکاپ برای بچه اصلا  خدا خودش نظرکنه واقعا درمونده شدم.دلم به دعای دوستان خوشه ولطف خدا.دعاکنید   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد