2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
براشون  ست بیمارستانی گذاشتم لباس کلاه و‌دستکش و‌ جوراب یه دست سرهمی برای برگشت یدونه تاب زی ...

عزیزم وقتی به دنیا میان کوچولون نمیتونن شیشه بخورن 

باید یا با سرنگ شیر بدی یا قطره چکون

این دوتا هم بردار 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره قربونت برم دعام‌کن

حتما عزیزم اصلا نگران وزنشونم نباش دنیا بیان سریع وزن میگیرن انشالله که صحیح و سالم بیان بغلت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

عزیزم دلم لرزید برات ...۲بار سر خودم اومده چی بگم که اروم بشی فقط زمان ارومت می کنه صبر کن اما منم دومی چون دارو و شیاف اینا استفاده کردم سقط نشد کورتاژ کردم اولی خودبه خود خوتریزی و بعدش دفع شد با کلی درد اما کورتاژ عوارضشو نمی دونم اما راحت تر بود اتاق عمل هیچی نفهمیدم دیگه نمی دونم بعدش این اتدومتریوز و اینا از کورتاژ پیدا کردم یا نه ....فقط دعا می کنم خدا برات اسون کنه نترس چون کوچیکه سقطش سخت نیست زیاد ...بیشتر روحی برای ادم سخت می گذره عزیزم  

بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

عزیزم خیلی برات متاسفم😭😭😭😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی سخته مثبتشی بعد برات نمونه انشالله که خیلی زود روحیتو بدست میاری دوباره شروع میکنی بازم تو امیدت باید بیشتر باشه لانه گزینی داشتی خودش جای امیدواریه حتما اینبار همه چیو در نظر بگیر بعد شروع کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

نیکاد عزیزم میدونم خیلی سخته میدونم انگار دنیا واست به اخر رسیده ولی بزار یه چیزایی بگم که دلت اروم بشه روزی که فهمیدم جنینم مشکل داره و دوتا سونو تایید کرد رفتم پزشک قانونی نامه سقط داد هزار بار مرگو جلو چشام دیدم و همش میگفتم خدایا چرا همون موقع که تو شش هفته شدید خونریزی کردم قلبش تشکیل شد کاش همون موقع سقط شده بود نه الان که پنج ماهه شدم و هر روز تکوناش بیشتر شده الان که روز به روز بهش وابسته تر شدم 

یک ماه از سقط قانونیم گذشته و من فقط فقط منتظر معجزه خدام میدونم همون خدایی که بهش قلب داد چشم داد دست و پا داد واسش کاری نداره سلامتی بهش بده با خواست خدا نمیشه جنگید از خدا میخوام به حق علی اصغر به حق رقیه خیلی زود زود طبیعی باردار بشی 

قشنگ درکت میکنم به منم میگن نگران نباش خدا نخواست دوباره باردار میشی نمیدونن من چه زجرها کشیدم تا الان شده پنج ماهم نمیدونن از عید تا الان هر روز امپول داشتم و دیگه شکمم جای امپول زدن نداره ولی فقط تو خلوتم اشک میریزمو التماس خدا میکنم

نیکاد عزیزم میدونم خیلی سخته میدونم انگار دنیا واست به اخر رسیده ولی بزار یه چیزایی بگم که دلت اروم ...

ببهشید فضولی نباشه دوس داشتی جواب بده مشکل نی نی تون چی بود ؟

وااااای نیکاد نگوووو😭😭😭فقط خدا میدونه چقدر برات ناراحتمو با ناراحتیت الان اشک ریختم واقعا نمیدونم چی بگم که آرومت کنه عزیزم چقدر سخته بخای یکیو دلداری بدی ای خداااا😭😭😭

فقط خداروقسم میدم به علی اصغر امام حسین خیلی خیلی زود برات معجزه کنه وطبیعی باردار بشی عزیزدلم 

مارو شریک غم خودت بدون نیکاد جونم😭😭😥😥

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نیکاد عزیزم میدونم خیلی سخته میدونم انگار دنیا واست به اخر رسیده ولی بزار یه چیزایی بگم که دلت اروم ...

وااااای طوطیا جونم چقدر سخت😭😭😭😭الهی که برات معجزه شده وتو ام ار ای میگن که هیچ مشکلی نیست 

بخدا خیلی ناراحتم براتون دلداری دادنم واقعا بلد نیستم 😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببهشید فضولی نباشه دوس داشتی جواب بده مشکل نی نی تون چی بود ؟

خواهش میکنم 

یه قسمت کوچیک از مخچه تشکیل نشده