2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ای جانم😍😍😍 خداروشکر انشاالله عزیزم سالم بغل بگیریش خدابرات حفظش کنه... ممنون عزیزم برام دعاکن را ...

عزیزم اگه ازمایش ایمنی و انعقادی بدی خیلی بهتره!عزیزم میگم‌شما عمق رحمتون رو میدونین چنده؟من موقعی که گرفتن از بس درد داشتم اصلا نفهمیدم چندبود همش میترسم نکنه پرستار ننوشته باشه😥

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه اصلا ، تمام این سوالارو دکتر کرد و گفتم چیزیم نیست نه علائمی داشتم نه فاکتوری مورد داشت دیگه نمید ...

عزیزم خواهر شوهرم تا آخر بارداری  هیدروکسی رو مصرف میکرد الان دخترش سه ماهشه صحیح وسالم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند وقت استفاده کرد ؟ بیشتر برای چی بهشون میدن ؟ تحرک یا چی ؟

نه عزیزم برا مورفو بهش داد برا ما یه هفته قبله تخمک کشی داد راستش دیر دادن فقط یکماه بیشتر استفاده نکرد ولی درکل اصلا باهاش مشکلی نداشت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ممنون عزیزممم واقعا سخته اشکام بند نمیاد😭😭 به نظرتون مشکل از رحم من بوده یا جنین که قلبش تشکیل نشد ...

خیلی خوبه که ۱۳ تا داری پس چرا ناامید شدی؟؟۳ تا ۴ ماه بهترین زمانه.خیلی موارد میتونه نقش داشته باشه ولی بعید میدونم رحمت مشکل داشته باشه به چکاپ کامل انجام بده مخصوصا ایمنی انعقادی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه عزیزم برا مورفو بهش داد برا ما یه هفته قبله تخمک کشی داد راستش دیر دادن فقط یکماه بیشتر استفاده ن ...

مرسی ممنون . شاید آخر شب خورده رو معدش مونده .‌بگم تو روز استفاده کنه .‌عزیزم چندتا تخمک داشتین و چند تا جنین شد ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی ممنون . شاید آخر شب خورده رو معدش مونده .‌بگم تو روز استفاده کنه .‌عزیزم چندتا تخمک داشتین و چن ...

اره عزیزم برا ما نوشت همراه غذا بخوره ظهر خورد همسرم !من رویان تهران میرم ۱۹ تا تخمک ۱۲ جنین 

[QUOTE=213298468]مرسی ممنون . شاید آخر شب خورده رو معدش مونده .‌بگم تو روز استفاده کنه .‌عزیزم چندتا تخمک داشتین و چن ...[/QUOبراشما چندتا تخمک چندتا جنین شد

اره عزیزم برا ما نوشت همراه غذا بخوره ظهر خورد همسرم !من رویان تهران میرم ۱۹ تا تخمک ۱۲ جنین 

ماشالله خوب بوده . من یه دختر ۷ ساله دارم خداروشکر ‌ . رفتم برای تعیین جنسیت اقدام کنم جواب آزمایشش داغون بود . مورفولوژی صفر . حرکت  a10 و ۲۵ میلیون تعدادش بود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ماشالله خوب بوده . من یه دختر ۷ ساله دارم خداروشکر ‌ . رفتم برای تعیین جنسیت اقدام کنم جواب آزمایشش ...

خداروشکر عزیزم خدا حفطش کنه برات !خداروشکر راضیم خدا کنه انتقالم دوماه دیگس انشالا

نمیدونی دکتر اسرافیلی کدوم دکتر آئورولوژ رو قبول داره ؟ راستی با حرکت a 10 میکرو انجام میدن ؟

نه عزیزم نمیدونگ چون به من گفت دیگه نیاز نیست همسرم بره دکتر اورولوژی. ولی چیکا جون همسرش پیش فرشاد نامداری رفت که خیلیم معروفه. نمیدونم حرکت آ باید چند باشه فردا نگاه میکنم مال همسرمو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ماشالله خوب بوده . من یه دختر ۷ ساله دارم خداروشکر ‌ . رفتم برای تعیین جنسیت اقدام کنم جواب آزمایشش ...

شما با مورفولوژی صفر جنین تشکیل شد براتون ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو سرویس کردن🤕لحظه زایمان برای تک تکتون از ته قلبم دعاکردم قربونتون برم چه منتظرا چه مامانایی که منتظرن نی نیشونو بسلامتی بغل کنن. الهی که خدا خودش پشت و‌پناه همه باشه. از همتون برای این‌مدت ممنونم که مثل خواهرم همه جوره هوامو داشتید خیلی دوستتون دارم.

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

سلام چیکا جونم.مباارکت باشه عزیزم.خداروشکر صحیح و سالمید.دیگه مامان شدی بسلامتی.برا ما هم دعا کن بازم.ممنون.