2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بی بی بزن نشون میده، من بلاست بودم روز 13 رفتم ،تکرارش روز 15 رفتم،بی بی من از روز نهم نشون داد

مرسی عزیز دل بی بی زدن ندارم.برام دعا کن

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
مرسی عزیز دل بی بی زدن ندارم.برام دعا کن

اگه صبر ندارید بی بی بزنید نشون میده

بهتر ازمایش هم استرسش بیشتر هم آزمایش زیاد خون رو رقیق میکنه و خدایی نکرده باعث خونریزی میشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من جنینام بلاسته فردا ۱۲انتقالمه میخوام شوهرمو راضی کنم بریم ازمایش بنظرتون جوابش قطعیه؟ هرچی ...

اره نشون میده بی بی الان کامل نشون میده من روز ۹ بی بی گذاشتم نشون داد رفتم آزمایش منم دلشو نداشتم اما به خودم گفتم من قراره با جوابش ۶ روز دیگه روبه رو بشم امروز بزنم که حداقل ۶ روز تووو استرس نباشم که خداروشکرر مثبت شدبزن ازین استرس راحت میشی ایشالا که مامان شدی بیا خبر بده

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

@نیکاد   جون ببا حتما خوشحالمون کن 🥳

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی گلم. برای من ممکنه هفت یا هشت ماه فاصله بیوفته. نظرتون چیه؟

مشکل ی نیست عزیزم بچه‌ها میگفتن در شرایطی جنین فریز شده بهتره آن شالله بهترین ها نصیب شما شود و با خبرای خوب به ما انرژی مثبت بدی عزیزم

عزیزم تهرانی؟ دکترت کیه؟ منم ماه دیگه هیستروسکوپی دارم. ولی شنیدم سه ماه بعدش بایر برم برای انتقال

اهواز م عزیزم شرایط آمدن به تهران را ندارم دکتر دکتر دیباوند است توکل به خدا ممنونم از پاسخگویی شما سپاسگزارم

سلام خوبی عزیزم  من از دیروز یکم زیر دلم تیر میکشه  به نظرت طبیعیه؟ یکم میترسم

اره عزیزم طبیعیه نگران نباش اصلا 🥰

سلام عزیزم خوبی .نی نی جون خوبه.    

سلام عزیزم، تو خوبی؟ بالاخره دکترتو انتخاب کردی؟؟ 

منم خوبم بله دیروز ویزیت دکترم بود دیگه ازین هفته ویزیتام شد هردوهفته، بچم از الان سرش اومده پایین گفت باید استراحتتو خیلی بیشتر کنی 9 هفته دیگه خدا بخواد پسرم میاد بغلم ایشالله خیلی زود قسمت خودت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه من دیروز صبح چون خودم رفته بودم سونوگرافی گفت دیگه نمیخواد ولی تا رفتم نشستم شرایطمو گفتم گفت برو ...

عزیزم ببخش من جواب میدم اما پزشک معمولا تا هفته 10 و 11 خودش سونو میکنه بعدش سونو غربالگری اول که بیرونه بعد سونو نداری تا غربالگری دوم بعدم یکی دو تا سونو دیگه داری که طول سرویکس و وضعیت جنینه

من یه سونو غربالگری اول و دادم بعد چون سرویکسم کوتاه بود یه سونو 16 هفته دادم بغد غربالگری دوم و بعدش سونو نداشتم تا پریروز تو 29 هفته همه هم بیرون انجام دادم دکتر دیگه فقط ویزیت میگیره و ضربان قلبشو برام میذاره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام خانوما ببخشید من امروز عمل پانکچر داشتم  از بیضه اقام اسپرم گرفتن ظهر بعد از ناهار دلدرد ...

عزیزم شما هم زیر دلت دردمیکنه تخمدانات وواژنت

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
اگه صبر ندارید بی بی بزنید نشون میده بهتر ازمایش هم استرسش بیشتر هم آزمایش زیاد خون رو رقیق میکنه و ...

مرسی نمیدونستم پس یا صبر میکنم یا بی بی میزنم🙏♥️

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
اره نشون میده بی بی الان کامل نشون میده من روز ۹ بی بی گذاشتم نشون داد رفتم آزمایش منم دلشو نداشتم ا ...

ممنون عزیز .خدایی خیلی سخته.التماس دعا