2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم بخدا اشکم بند نمیاد😭😭 من الان منتظر معجزه بودم معجزه برام این بود قلبش بزنه و سقطش نکن ...

درکت میکنم بخدا عزیزم ولی حتما حکمتی داشته منم یه زمان اینارو تجربه کرده بودم سه سال پیش میفهممت الهی هیچ زنی همچین تجربه ای نداشته باشه ولی چاره ای جز تسلیم شدن دربرابر خواست خدا مگه میتونیم داشته باشیم گلم همه چیو به خداش بسپار و بازم از رحمتش نا امید نشو . دوستان اینجا یسری تجربه هاشونو گفتن ایشالله با همینا دفع کنی گلم من تجربه دفع خونه ندارم چون ترجیح میدادم برم بیمارستان اونموقع ولی دوستان اینجا چندتا دارو گیاهی گفتن ایشالله خیلی راحت دفع میشه زودم خدا سوپرایزت میکنه اونم طبیعی و بی دردسر💕

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم سونو میکنه و قلب جنین رو‌نگاه میکنه

چیکا جون ایشالله الان تو بیمارستان مشغول زایمانت باشی و صحیح سالم و راحت بغلشون کنی دسته گلاتو . هر زمان وقت کردی این سوالم ج بده دکترتون برای سونو قلب جنین هر بار جداگانه پول میگیره یا با همون ویزیته؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم خواهش میکنم این حقیقته زندگی منه فعلا نمیشه ازش فرارکنم!!!! چشم حتما اینایی که گفتی تهیه می ...

اره گلاب گل محمدیم خیلی خوبه ،درضمن بتونی میوه فیسالیس تازه بخری عالیه 

غصه نخور انقد زود بگذره که باور نکنی من الان هفت ماهه سقط کردم 

17روزپیش انتقال داشتم منفی شدم خیلی سخته ولی بایدتحمل کرد

ممنون عزیزم فک نکنم تا سقط نکنم بتونم تمرکز و رو این موضوع بردارم الان درد این به کنار درد سقط کردن ...

خیلی ناراحت شدم نیکاد هم شما هم طوطیا انشاالله خدا براتون معجزه کنه  منم با اینکه یه بسته جنین دارم خیلی نا امید دارم ادامه میدم هممون تو این راه انقد سختی کشیدیم که هیچی جز معجزه خدا نمیتونه اروممون کنه 

من که با 31سال سن همه موهام سفید شده کسی هم میپرسه میگم ارثیه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اتفاقا من اصلا فین گیر نگرفتم. دارو خوری چه شکلیه؟

یچیز شبیه سرنگ

حالا نمیدونم راست میگفت یا نه

میگفت بیمارستانا بخاطر کرونا اجباری کردن داشتنش رو

من تازگی کسی تو فامیلمون زایمان نکرده ببینم صحت داره یا نه!!!

ولی فین‌گیر خوبه ،بچه یوقت هایی بینیش کیپ و نمیتونه سینه بگیره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
یه جنین چون فقط همین یکی داشتم دیگه هم نمی تونم پانکچر کنم گفتن ذخیره تخمدان نداری 

ان شاالله نی نیت محکم به خیر و خوشی بهت چسپیده گلم نگران نباش

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام زینب جون خوبی عزیزم میگم دکترم بهم گفت برم واکسن بزنم ولی من میترسم، اخه این فصل پاییز که میشه ...

سلام عزیزم بله حتما 

اگر تحت نظر دکتر هستی و با فرد کرونایی تماس نداشتی حتما بزن، واکسن کرونا برای خانم باردار از نون شب واجبتره

زینب جون میشه در مورد واکسن آنفولانزا هم بگی🙏❤️ مثلا من که تازه ۶ هفته ام، الان بزنم یا بهتره صبر ...

مشکلی نداره عزیزم، خانم باردار فقط واکسن ضعیف شده نمیتونه بزنه

از داروخانه که واکسن میخری بپرس نوع ویروس کشته شده بهت بدن

فکر کنم مرکز بهداشت هم رایگان میزنه حتما بپرس الکی هزینه نکنی

واااای چیکا الان بیمارستانِ😍😍😍😍

این لحظه رو براهممون آرزو میکنم الهی که همگیمون صحیح وسلامت نی نی بیاد تو بغلمون😍🤩😍🤩😍🤩

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

@چیکا1   چیکا جونم به یادتم عزیزم الهی که زایمان راحتی باشه برات وفردا هر۳تاییتون سلامت ودل خوش برگردین خونه🤲🏻😍🤲🏻😍🤲🏻😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍