2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزدلم واقعا با تمام وجودم داغون شدم خیلی سخته واقعا درکت میکنم تمام ماها دردامون تقریبا و متاسفانه ...

ممنون عزیزم فک نکنم تا سقط نکنم بتونم تمرکز و رو این موضوع بردارم الان درد این به کنار درد سقط کردن رو مخمه نمیدونم چی پیش میاد درد اونم مونده بکشم ماها چقدر باید درد بکشیم خدااا😭😭😭 عوارضشم بماند بلایی سر رحمم نیاد خوبه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم سونو میکنه و قلب جنین رو‌نگاه میکنه

مرسی عزیزم چیکا جونم میگم آمپول پرولوتونو هفته ای ۱بار باید بزنیمگ من یادم نمیاد دکتر چی گفت درموردش هرچی فکر میکنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی ناراحت شدم قربون درد سنگین قلبت برم انشاالله به راحتی سقط کنی و بعد با معجزه خدا طبیعی ...

سلام عزیزم ببخشید ی سوال من بعضی وقتا یادم میره ب جای ی پرودنیزلون دوتا میندازم روزی تاحالا س چهار بار برام این اتفاق افتاده مشکل خیلی بدی ب وجود میاد

ممنون ماشالا جونم عاجزانه از خدا میخوام حافظ و نگهدار نی تی تو باشه و به سلامت بغل بگیریش من دیگه قس ...

دورت بگردم انقدر غصه نخور تو قویتر از این حرفایی الهی که سقطتم راحت باشه اذیت نشی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبین  من واقعا متاسفم که مجبورم بازم باهات راجب سقط حرف بزنم منم سر بارداریم همون ...

نه عزیزم خواهش میکنم این حقیقته زندگی منه فعلا نمیشه ازش فرارکنم!!!! چشم حتما اینایی که گفتی تهیه میکنم دوستان گفتن زعفران غلیظم خوبه خداکنه کارم به بیمارستان نکشه میترسم از عوارض بعد سقط برا رحمم میترسم کاش از اول نمیشد که کار به اینجا نکشه قربون کارای خدا برم😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم قلبم درد گرفت خیلی متاسفم😭😭الهی بهترینا برات اتفاق بیفته نمیدونم چی باید بگم واقعا😔

خدانکنه عزیزم شما فردا بهترین روز زندگیته انشاالله زایمان خوبی داشته باشی و نی نی هاتو بغل بگیری و براشون اشک شوق و خوشحالی بریزی اتاق عمل ماروهم دعاکن عزیزم عاجزانه از خدا میخوام بهترینا برات رقم بخوره فردا

ممنون عزیزم پس من چند روز صبر میکنم نه یه هفته اگه سقط نشد زعفران میخورم مثله شما کارم به کورتاژ نرس ...

انشالله عزیزم تا میتونی گرمی جات بخور انشاالله که راحت سقط بشه واسه من تا قرص خوردم سریع سقط شد یه خانومه  تو بیمارستان میگفت تا هفت روز قرص خوردم نشد رفتم کورتاژ من فکر میکنم بخاطر گرمی جات بود زود سقط شد منم هشت هفته بودم اولش که قرص دادن بهم درد پریدی گرفتم بعد که معاینه میکردن همش میگفتن دهانه رحمت اصلا باز نشده ببخشید بعد که رفتم دستشویی خون آبه امد بعدم کم کم ازم لخته امد دردش قابل تحمله چون خودمم خیلی استرس داشتم کامل برات توضیح دادم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

قربون دل شکستهات برم انشالله که خدا اینبار برات معجزه می‌کنه و بدون میکرو باردار میشی 

ببخشی عزیزم به خدا خیلی ناراحتم اینارو میگم به خاطر اینکه استرست کم بشه توضیح میدم من یه بسته زعفرون وتویه لیوان دم میکردم کم کم ازش میخوردم یه دفعه نمیشه خورد میگن ضرر داره من این کارو کردم دمنوش راضیانه غلیظ هم خوردم سه بار

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
ممنونم قربونت برم مرسی که راهنماییم کردی❤️😘

مغازه دار به من گفت باید فین گیر و داروخوری هم داشته باشن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم ببخشید ی سوال من بعضی وقتا یادم میره ب جای ی پرودنیزلون دوتا میندازم روزی تاحالا س چهار ب ...

مشکلش رو نمیدونم

ولی  خوب نیست دوزش هی بالا و پایین بشه

حواستو جمع کن موقع خوردن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚