2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

سلام عزیزم خوبین 

من واقعا متاسفم که مجبورم بازم باهات راجب سقط حرف بزنم منم سر بارداریم همون هفته ششم مونده بود

گلم یک هفته تا ده روز سعی کن با 

داروهایی مثله عروسک پشت پرده زعفران تخم شوید تخم هویج بندازیش تا جایی ک میتونی از مصرف قرص صرف نظر کن که نخای زجر بکشی در نهایت نشد تو خونه خودت با قرص بندازش بیمارستان نرو بیمارستان وحشتناک عذابت میدن

سلام. بچه ها یه سوال داشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید. 

من امروز روز ۱۲ انتقال جنینم( یه جنین ۳ روزه با کیفیت)

سوالم اینه که فردا که موعد پریودمه، آمپول و شیاف باعث تاخیر میشه؟

و از اونجایی که پریودام منظمه، اگه فردا پریود نشدم میتونم امیدوار باشم؟

سلام. بچه ها یه سوال داشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید.  من امروز روز ۱۲ انتقال جنینم( یه جنین ...

داروها نمیذاره پریود بشی تا زمانی که قطع نشن پریود نمیشی عزیزم تست کن تا الان دیگه مشخصه صبح بی بی چک بذار معلوم میشه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
الهی عزیزم قوربون دلت برم 😞 نمیدونم چی بگم واقعا متاسفم ایشالله تو همین مدت خدا جاشو با یه معجزه پر ...

ممنون عزیزم بخدا اشکم بند نمیاد😭😭 من الان منتظر معجزه بودم معجزه برام این بود قلبش بزنه و سقطش نکنم من تو زندگیم سختی های زیادی کشیدم و چیزای سختی تجربه کردم مخصوصا قبل ازدواجم فک نمیکردم بعده ازدواجمم دست از سرم برنمیداره و باید کلکسیون مشکلاتم تکمیل بشه ناباروری همسرم و سقطم بهش اضافه بشه!!!!!

سرنوشت منم با مشکلات گره خورده که همه چی باید تو ذوقم بخوره 😭😭 این امپولا که روزی دو تا میزدم جاشو محکم کرده ولی نمیدونم چی بخورم کارم به بیمارستان نکشه میترسم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم دلم لرزید برات ...۲بار سر خودم اومده چی بگم که اروم بشی فقط زمان ارومت می کنه صبر کن اما منم د ...

خدانکنه عزیزم بخدا ماها گناه داریم ازهمه در و دیوار برامون میباره مگه از سنگیم این همه دردارو تحمل کنیم😭😭😭 منم از این میترسم روزی دو تا امپول میزنم نزدیک بود 2 ماه بشه جاشو محکم کنه و سقط نشه و کارم به کورتاژ برسه اونم بشه قوزبالای قوز فعلا داروهامو قط میکنم و ببینم چی خوبه برا سقط مصرف میکنم خدا خودش رحم کنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام. بچه ها یه سوال داشتم. ممنون میشم راهنماییم کنید. 

من امروز روز ۱۲ انتقال جنینم( یه جنین ۳ روزه با کیفیت)

سوالم اینه که فردا که موعد پریودمه، آمپول و شیاف باعث تاخیر میشه؟

و از اونجایی که پریودام منظمه، اگه فردا پریود نشدم میتونم امیدوار باشم؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی سخته مثبتشی بعد برات نمونه انشالله که خیلی زود روحیتو بدست میاری دوباره ش ...

ممنون عزیزممم واقعا سخته اشکام بند نمیاد😭😭 به نظرتون مشکل از رحم من بوده یا جنین که قلبش تشکیل نشد؟؟؟؟ چند وقت بعده سقط میشه دوباره وارد سیکل انتقال شد؟؟ چون من 13 تا دیگه جنین دارم هرچند که فعلا توان ندارم دنبالش برم 

داروها نمیذاره پریود بشی تا زمانی که قطع نشن پریود نمیشی عزیزم تست کن تا الان دیگه مشخصه صبح بی بی چ ...

مرسی که جواب دادی عزیزم. پس چرا میگن در بارداری، پروژسترون باعث سفت شدن جنین میشه ولی اگه باردار نباشی و پریود نشی آمپول پروژسترون میدن تا پریود بشیم؟؟!!

از بی بی خیلی میترسم. یه راست آز میدم. دکترم گفته ۹ آبان آز بده یعنی ۱۷ روز بعد انتقال

نیکاد عزیزم میدونم خیلی سخته میدونم انگار دنیا واست به اخر رسیده ولی بزار یه چیزایی بگم که دلت اروم ...

الهی بمیرم با همه حرفات گریه کردم و زار میزنم😭😭😭😭 وووای خیلی سخته بخدا ماها از سنگ نیستیم طاقتمون طاق میشه حق داری عاجزانه با این دل شکستم ازخدا میخوام برای تو معجزه کنه و نی نی ت مشکلی نداشته باشه من که حتی قلب نداشت ولی تو بزرگ شده با همه تکوناش زندگی کردی شب و روز بخدا منم همه باسنم کبوده و مثه سنگ شده امشب هرکی به من زنگ زد جووری وانمود کردم برام سخت نیس حالا یه بار دیگه میرم دنبالش ولی چیکار کنم خواهرام و ممانم گناه دارن تا کی باید بخاطر من غصه بخورن😭😭  ولی چه میشه کرد خواست خدا با دل من یکی نبود بازم میگم الهیییی خدا برات معجزه کنه و سالم باشه 

وااااای نیکاد نگوووو😭😭😭فقط خدا میدونه چقدر برات ناراحتمو با ناراحتیت الان اشک ریختم واقعا نمیدونم ...

ممنون ماشالا جونم عاجزانه از خدا میخوام حافظ و نگهدار نی تی تو باشه و به سلامت بغل بگیریش من دیگه قسمت نشد و خدا نخواست چیکار کنم کاری ازم ساخته نیس غیر از غصه خوردن و گریه کردن الان خوره سقط تو جونمه میترسم سخت باشه و عوارضش بعدا دامن گیر باشه و چسپندگی چیزی پیدا کنم خدا خودش بخیر کنه😭😭

عزیزم خیلی منتظر بودیم خوش خبر بیای نمیخوام بگم عیب نداره چون میدونم دلت آشوبه ولی حتما خدا چیز بهتر ...

ممنون عزیزم همتون برام خواهری کردید خدا براتون جبران کنه انشاالله خودت به سلامت فارغ بشی و نی نی تو بغل بگیری ممنون برا دعاهات من دیگه مثه سنگ شدم اینقد از همه جا خوردم فقط خداکنه راحت سقط بشه و بعدا عوارض این سقط دامنم رو نگیره از این میترسم 

خونت چه رنگی بود؟ تو دوره ای که ای وی اف مثبت میشی احتمال زیاد خون میبینی، من لک قهوه ای دیدم چند با ...

میشه بگین هماتومت چ اندازه ای بود و کی جذب شد؟

و این که تو این مدت بزرگ شد؟