2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
خانم ها من خیلی عطسه می کنم ابریزش بینی و چشم هم دارم روز ۴ انتقالم کلا ناامید شدم سرماخوردگیه انگار ...

عزیزم شما یکم انتقال داشتی چند تا جنین انتقال دادن 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

از صمیم قلبم متاسفم عزیزم 😥 سعی کن کمتر غصه بخوری، کاریه که شده و متاسفانه گاهی حقیقت خیلی تلخ مقابل آدم مینشینه و گریزی نیست... امیدوارم اون روز خوب هر چه زودتر بیاد و این خاطرات تلخ رو براتون کمرنگ کنه 🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیکاد عزیزم میدونم خیلی سخته میدونم انگار دنیا واست به اخر رسیده ولی بزار یه چیزایی بگم که دلت اروم ...

عزیزم... امیدوارم چند روز دیگه با معجزه ی خدا غرق خوشحالی بشی 🌱🌟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من الان ی جایی خوندم نوشته بود ک هماتوم اگ ازبین نره باعث سقط هست و کسی ک هماتوم داشته باشه ب ...

واااای نگوووو توروخدا😫😫😫 انقدر هی نرو مطلب بخون خودتو بدتر استرس بدی که اون ضررش بیشتره 

ولی دکتر به من گفت خیلی خیلی به ندرت باعث سقط میشه تو بعضی موارد اصلا جای نگرانی نیست 

شما کاملا استراحت کن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

عزیزم متاسفم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها من الان ی جایی خوندم نوشته بود ک هماتوم اگ ازبین نره باعث سقط هست و کسی ک هماتوم داشته باشه ب ...

من که تا 18 هفته هم سونوگرافی انومالی گفت هستش، ولی نی نی خداروشکر چیزیش نشده، هنوزم دارمش فکر می کنم، استراحت داشته باشی نی نی چیزیش نمیشه نگران نباش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
براشون  ست بیمارستانی گذاشتم لباس کلاه و‌دستکش و‌ جوراب یه دست سرهمی برای برگشت یدونه تاب زی ...

بسلامتی بیاریشون خونه. 😍 ان شالله زایمان راحتی داشته باشه ما رو هم دعا کن عزیزم

خدایا شکرت

عزیزدلم واقعا با تمام وجودم داغون شدم خیلی سخته واقعا درکت میکنم تمام ماها دردامون تقریبا و متاسفانه مشابه فقط به خودت زمان بده خودتو بسپار به زمان بیخیال شو تمرکزتو از روو این قضیه بردار کمتر غصه بخور خدا کمکمون کنه فقط😞😞😞🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

ان شالله خدا جاشو برات با معجزه پر کنه. خیلی متاسفم. 

خدایا شکرت
نیکاد عزیزم میدونم خیلی سخته میدونم انگار دنیا واست به اخر رسیده ولی بزار یه چیزایی بگم که دلت اروم ...

ان شالله که بچه صحیح و سالم بدنیا بیاد. واقعا سخته . خدا خودش کمک کنه ان شالله

خدایا شکرت

نیکاد جون واقعا متاسف شدم . انشالله خدا با یه سورپرایز  قشنگ دلتونو شاد کنه ‌ ...

خدای من خدای معجزه هاست . 
صبح عزیزم😢🥺

چیکا جون انشالله خونواده ی چهار نفرتون همیشه با سلامتی و عشق کنار هم باشین .. عزیزم خیییلی خوشحالم برات . انشالله قسمت همه ی منتظرا . 

چیکا جون پنتوکسی فیلین رو همسرت هر شب میخورد ؟ روزی چندتا ؟

خدای من خدای معجزه هاست .