2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
مرسي عزيزه دلم  من تو سيكل انتقالم دو دوره ميكرورلين زدم  بعد دور دوم طبق معمول كه شنيدم ...

اگر دکتر گفته پریود نباید بشی با اون آمپول ها درسته وگرنه صحیح نیست

اطلاعی ندارم در این زمینه، پس حتما از دکترت بپرس گلم

سلام عزیزم خوبی ؟ آپدیت های جدید میگن حتی قبل از 12 هم بزنین نگران نباش  فقط باید کاملا سالم ...

سلام زینب جون خوبی عزیزم

میگم دکترم بهم گفت برم واکسن بزنم ولی من میترسم، اخه این فصل پاییز که میشه من حساسیت پیدا میکنم مثله عطسه وابریزش بینی،،بعداینکه یه چند سالی میشه من ته گلوم خیلی معذرت میخوام ببخشید مثله عفونت ،عفونت داره دکترم میرم یه مدت خوبه ولی دوباره برمیگرده

حالا بنظرت با این اوضاع میشه واکسنمو بزنم یانه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ان تی درست باشه من شنبه پیش۱۲هفته و پنج روز بودم امروز ۱۴هفته و ۱روزم 

عزیزم بنظرم ان تی درسته من البته برای قلب رفته بودم داپلر سن بارداری طبق اون با ان تی دقیقا یکی بود 

با ان تی حساب کن ازین به بعد

راستی رفتی دکتر؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

خانما سلام صبحتون بخیر.

کسی اطلاع داره توخانه بهداشت صدای قلب بچه رو از چند هفتگی میتونن با اون دستگاهاشون گوش بدن؟

دلم گرفته دوست دارم صداشو بشنوم سونو هم میترسم انقد زود زود برم ضرر داشته باشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم بنظرم ان تی درسته من البته برای قلب رفته بودم داپلر سن بارداری طبق اون با ان تی دقیقا یکی بود& ...

دکتر هفته پیش زنگ زدم برای فردا وقت داد زودتر نداد گفت شلوغه معطلیش زیاده حالا اگه دیر نشه

من عدد آن تیم۱.۶۹بود خوبه به نظرت؟؟

دکتر هفته پیش زنگ زدم برای فردا وقت داد زودتر نداد گفت شلوغه معطلیش زیاده حالا اگه دیر نشه من عدد آ ...

اره عزیزم خوبه واسه منم ۱.۶ بوده

آزمایش خونو جوابشو گرفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما سلام صبحتون بخیر. کسی اطلاع داره توخانه بهداشت صدای قلب بچه رو از چند هفتگی میتونن با اون دست ...

سلام خانمی فکر کنم بعد از هشت هفتگی که مراکز سونو قابل تشخیص باشه مراکز بهداشت هم بتونن عزیزم

داپلر چیه عزیزم من نرفتم باید برم؟؟؟

نه عزیزم من واسه قلب نرفتم پیش دکتر منو فرستاد سونو داپلر سونو کرد هفته دقیقو گفت صدا قلبم گذاشت شنیدم

اره اونم گرفتم ولی سردرنیوردم فقط اونجاشو فهمیدم زده تریزومی۱۸و۲۱ یک از۲۰۰۰۰

می خوای عکسشو بزار 

اره اونم گرفتم ولی سردرنیوردم فقط اونجاشو فهمیدم زده تریزومی۱۸و۲۱ یک از۲۰۰۰۰

میگم من انگار گرفتگی شکم دارم شما هم داری؟