2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
اهواز م عزیزم شرایط آمدن به تهران را ندارم دکتر دکتر دیباوند است توکل به خدا ممنونم از پاسخگویی شما ...

نگران زمانت نباش. انشاالله بهترین وقت مادر بشی.

عزیزم سابقه سقط که ندارین خدایی نکرده؟

چون دکتر من بخاطر سقط میخواد هیسترو کنه منو

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر میشه عزیزم تو شونزده هفته ایشالله🥰

ان شاالله زیر دلم درد پریودی دارم بعضی وقتا بعضی وقتا انگاری سفت میشه منبسط میشه میترسم طول سرویکسم کم بشه میترسم از سرکلاژ

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین دمیترون نوشته دکتر اما نمیخوام بخورم راستش نمیخوام هیچ قرصی بخورم تا جاییکه بتونم چون میترسم ! ...

منم دمیترون هم میخورم هم تزریق میکردم دکترم گفت ضرری نداره ولی تو نت نوشته بود احتمال اینکه قلب سوراخ کنه و بچه لب شکریشه زیاده از وقتی ام دیدم که هیچ فایده ای واسه تهوعم نداره دیگه قطع کردم اگه واست اثر داره بخور چون اگه چیزی نخوری وزن کم میکنی اما اگه میتونی تحمل کنی و غذاتم بخوری که وزن کم نکنی خوبه قرص نخوری بهتره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چیکا جوونم کجایی؟ وای چقدر دوست داشتم منم فردا زایمان کنن. خیلی سخته واقعا، خوابیدن، نشستن و سوزش ...

دارم‌کارامو میکنم قربونت برم ای جااان دلم الهی بسلامتی این دوهفته هم میگذره برات فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
ان شاالله زیر دلم درد پریودی دارم بعضی وقتا بعضی وقتا انگاری سفت میشه منبسط میشه میترسم طول سرویکسم ...

ایشالله که نمیشه ولی این دردایی که گفتیو گاهی منم دارم من ربطش میدادم به پایین بودنه جفتم نمیدونستم ربط به طول سرویکس داره. شایدم کلا جز بارداری باشه گلم در هر صورت الهی که خیر باشه برامون😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد اون همه التماس و نذر و نیازم بی جواب موند خیلی التماس کردم برام بمونه ولی نشد که نشد همه میگن نشد یه بار دیگه انگار طبیعی باردار شدم که بگم نشد هزارتا بدبختی سر این کشیدم هییچکس حال منو نمیفهمه حرف دلمو نمیفهمه 😢😢😢😢😢 انشاالله شما مامانا بارتون رو زمین بزارید و این 9 ماه براتون بخیر بگذره و انشاالله اونایی هم که تو این راهن زودی مامان بشن حالم خیلی بده چقد سخته😭😭😭 تو همون 6 هفته مونده بود و رشد نکرده بود با وجود اینکه جنین بود ولی قلب نداشت و رشد نداشت گفت باید سقط کنی پیش دکترم رفتم اونم گفت داروهاتو قطع کن تا یه هفته دیگه فرصت داری خودش سقط بشه اگه نشد بیا بهت دارو بدم فعلا دیگه دنبال انتقال نمیرم یعنی حداقل تا بعده عید چون نه پول داریم نه توان جسمی دارم نه روحی  تورخدا کسی میتونه راهنمایی کنه بنظرتون سخت سقط میشه و دفع میشه؟؟ چیکار کنم راحت دفع بشه؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نگران زمانت نباش. انشاالله بهترین وقت مادر بشی. عزیزم سابقه سقط که ندارین خدایی نکرده؟ چون دکتر من ...

نه فدات شم خدا را شکر نداشتم به خاطر پولیپ که دارم باید هیسترو کنم خیلی میترسم بنظرت خیلی درد داره.  ؟!😔😢

توی ساک خودتو بچه ها چی میذاری، به منم بگو.

براشون 

ست بیمارستانی گذاشتم لباس کلاه و‌دستکش و‌ جوراب

یه دست سرهمی برای برگشت

یدونه تاب زیر دکمه دار

دستمال خشک کن

شیشه شیر

پتو دور پیچ

کریر

پوشک

برای خودمم لباس زیر و‌نوار 

خداياشكرت....❤️ 
نگران زمانت نباش. انشاالله بهترین وقت مادر بشی. عزیزم سابقه سقط که ندارین خدایی نکرده؟ چون دکتر من ...

عزیزم تو چند هفته سقط داشتین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

الهی عزیزم قوربون دلت برم 😞 نمیدونم چی بگم واقعا متاسفم ایشالله تو همین مدت خدا جاشو با یه معجزه پر کنه برات خیلی دلم شکست برات خدا ارحم الراحمینه الهی بهترینشو خیلی زود بهت بده گلم من خیلی خیلی درکت میکنم چون یکبار خودم این تجربه رو داشتم البته طبیعی باردار شده بودم و قلب نداشت تو هشت هفته مجبور شدم کورتاژ کنم البته راه داره که با قرص یا ایشالله بدون قرص دفع بشه ولی در توان من اونموقع نبود از ته قلبم برات دعا میکنم خیلی راحت دفع کنی و بعدشم خیلی راحت بدون میکرو باردار شی عزیزم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت